Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana9191

On odszedl i jest z inna, skasowal gg i fb :(

Polecane posty

Gość załamana9191

POznalam super faceta spotykalismy sie ale musial wyjechac po stracil prace w miescie. Wyjechal i tam poznal inna. Niedawno sie spotkalismy i znowu zaiskrzylo ale on wrocil do domu i do tamtej :( zawsze pisalismy na fb i gg i gadalismy przez skype, a teraz on pousuwal wszystko :(( ja ciagle placze nie moge bez tego zyc, nie mam kontaktu, a na sms nie odpisal :((( ciagle placze schudlam juz 4 kg jesc i spac nie moge :(( powiedzcie jak moge zdobyc chociaz jego gg jak zrobic zeby sie spotkal :((((((((((( zalamana jestem

Gość załamana9191
powiedzcie co robic? mam juz 22 lata a czuje sie jak zalamana gowniara naprawde go kocham nie czulam sie tak nigdy :(

Gość gość
A ile ze sobą byliście? Nie kochał, skoro odszedł.

Gość gość
jesteś nadal gówniarą gdzie masz honor i szacunek do siebie? traktujesz się jak szmatę chcesz żeby i inni cię tak postrzegali

Gość załamana9191
spotykalismy sie jakies 3 miesiace, a 2 lata byl kontakt gg, fb, skype a teraz sie odnowilo uczucie i on mowi ze gdyby mieszkal tu gdzie ja by moze cos bylo ale wyjechal :((( najgorsze ze skasowal wszystkie portale nie mozna awet pogadac :(((((

Gość gość
A nie możesz przez znajomych jakoś?

Gość gość
a daleko od siebie mieszkaliście?

Gość załamana9191
nie mamy wspolnych znajomych :(( nawet nie wiecie jak mi ciezko, nie dosc ze wyjechal no ok, ale nawet kontaktu nie mam zeby od czasu do czasu pogadac :((( czuje sie strasznie tak mnie sciska :((( za nikim tak nie tesknilam powiedzcie co robic, co mu napisac... on chyba musial wybrac i wybral tamta bo tam teraz mieszka. ale jest mi taki bliski, zawsze codziennie pisalismy nawet jak wyjechal i gadalismy przez skype lub tel a teraz tak pusto i zostalam sama :(((((((((((

Gość załamana9191
50 km

Gość gość
a długo nie macie kontaktu? zapytaj czy moglibyście mieć jakiś kontakt, jeżeli nie odpisze, to daj sobie spokój. wiem, ze jest ciężko, ale jakoś trzeba.

Gość gość
50 km od siebie? przecież to jest nic. To chyba mu nie zależało na Tobie.

Gość załamana9191
zmienilam dla niego nr tel zeby miec darmowe :((( on juz nie pisze wogole i nie odpisal na moje dwa smsy ani wczoraj ani dzisiaj

Gość załamana9191
ale skoro tamta laske ma na miejscu to ja wybral :( kontaktu nie mamy od zeszlego piatku

Gość gość
Wybrał ją, bo bardziej coś do niej czuł niż do Ciebie. Uwierz, że jeżeli by kochał Ciebie, to choćbyś mieszkała na drugim końcu świata, to by chciał Ciebie. 50 km to naprawdę niewiele. Może napisz mu jeszcze raz, jutro, jeżeli teraz nie odpisze, to daj sobie spokój.

Gość załamana9191
ja nie chce sie narzucac, chce miec po prostu jakis z nim kontakt nadal, zebysmy byli przyjaciolmi, zawsze codziennie rozmawialismy i opowiadalismy wszystko :( teraz taka pustka :( mielismy razem mieszkac :(

Gość załamana9191
wybral ją bo ją lepiej znal, niz mnie, :( :( ale wiem ze gdyby mial prace w moim miescie bysmy sie nadal widywali, bo jak pracowal w moim miescie to codziennie sie widzielismy :( a teraz skasowal wszystko

Gość gość
"mielismy razem mieszkac " zaraz padne :D albo to prowo albo jesteś głupia jak nikt na tym padole

Gość gość
Ale on nie chce, żebyście mieli kontakt, żebyście byli przyjaciółmi, bo pewnie Cię nie kocha, a wie, że Ty byś chciała czegoś więcej i może nie chce, żebyś cierpiała. Kochasz go? Jeżeli tak, to lepiej, że nie macie kontaktu.

Gość Ruda wiewióra ra
Ułożył sobie życie, to usunął żebyś mu nie truła. Proponuję ruszyć ze swoim życiem dalej. 3 miesiące to nic. Boże kobiety jakie Wy durne -.-'

Gość gość
jeżeli dziad skasował gg i fb to baba musi być namolna że szok w dodatku psychiczna do tego

Gość załamana9191
słuchaj 3 miesiace ale przedtem dwa lata pisalismy i skype i w weekendy sie widywalismy jako przyjaciele :( a mielismy razem mieszkac bo ja mam kawalerke a on szukal mieszkania w moim miescie.

Gość Ruda wiewióra ra
no rzeczywiście rozmowy przez internet i 3 miechy związku... no po prostu przeznaczenie ;] i miłość po grób. Weź się nie ośmieszaj.

Gość załamana9191
Ty chyba nie rozumiesz jak to jest, mozna sie przyzwyczaic i sie zakochac, ja go kocham. Takiego uczucia i takiej tesknoty do nikogo w zyciu nie czulam :( i nie wiem dlaczego on tak urwal kontakt moze wyczul ze mi na nim zalezy :( ale ja nie bede niszczyla jego zwiazku, chcialam po prostu zeby bylo chociaz tak jak dawniej :(

Gość gość
Dobrze ci tak, chciałaś im namieszać.

Gość Ruda wiewióra ra
Nie - nie kochasz go. Wmawiasz sobie boś samotna.

Gość załamana9191
kocham go od roku, od 1 spotkania juz cos czulam i on tez podobno, potem byl zagranica pol roku, potem wrocil i szukal pracy i poznal tamta, potem poszukal prace obok mnie i sie spotykalismy w weekendy,a potem moim miescie i codziennie a teraz stracil prace i wyjechal i wrocil do tamtej. jak byl ze mna to on na nia gadal, a ona ciagle dzwonila i go przepraszala i pisala do niego :(

Gość gość
Pewnie ta druga ma większe mieszkanie...hehehe:P A tak poważnie, to pomyśl, autorko logicznie. On już wybrał. I doskonale wie, że nie ma przyjaźni między kobietą i mężczyzną, jeśli jedno chce czegoś więcej. On widocznie chce być wierny tamtej. Miej swoją godność i nie narzucaj się. Jeszcze nie raz możesz dostać kosza, ale pewnie znajdziesz kogoś, dla kogo będziesz całym światem. Witaj w świecie dorosłych:)

Gość gość
droga dziewczyno, jest ci przykro ale musisz sobie odpuścić. nie wiem dlaczego ten facet taki jest, ale trudno stało się.

Gość załamana9191
poza tym nie mam nikogo, on byl dla mnie jedynym wsparciem, nawet jak mi bylo zle to sie wygadalam przez tel czy internet i bylo lepiej. czulam sie bezpiecznie z nim :( powiedzcie co mam mu napisac bo jak zapytalam go czemu usunal to odpisal, ze dlatego ze nie ma co robic w internecie

Gość gość
chłopak podjął taką decyzję, do niczego go nie zmusisz, musisz ją uszanować chociażby ze względu na fakt pozytywnych uczuć jakie masz w stosunku do niego. Nie pierwszy raz nie ostatni to ci się zdarzy. jest to okropna szkoła życia. trudno. zdarza się. trzymam za ciebie kciuki.