Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna ksbnjbvv

Nie mam gdzie się podziać, co dalej zrobić?

Polecane posty

Gość gość
wiekszosc tematów na tym forum to prowokacje, pisza je z nudy stali bywalcy, zeby zabic czas, niektórzy zakładaja setki takich tematów, pewnie jeszcze jestes tu od niedawna

Gość WACEK DO SCHADZEK
romek ty tutaj? teraz piszesz o dzieciach ktorych nie masz? w kazdym temacie szukasz kochanki, to nic dziwnego ze laska sie wystraszyla i uciekla z tematu. juz nikogo nie nabierzesz

Gość Kaśka-Gdańsk
,,gość wiekszosc tematów na tym forum to prowokacje, pisza je z nudy stali bywalcy, zeby zabic czas, niektórzy zakładaja setki takich tematów" I jeśli komuś pomoc naprawdę będzie komuś potrzebna to nie otrzyma jej, bo większość uzna to za prowo.

Gość WACEK DO SCHADZEK
roman i tu szukasz baby? w kazdym temacie szukasz sobie kochanki, nic dziwnego ze dziewucha zwiala jak zobaczyla ktos ty jest.

Gość gość
szukaj sponsora

Gość gość
autorko,jak bylam mlodsza,to mnie tez wyrzucano z domu.Znajomy mi polecil,jakis osrodek,chcieli mi pomoc,ale jakos sama sobie poradzilam. Zobacz w necie,gdzie w Twojej gminie jest MOPS.Jedz tam natychmiast i oni beda wiedzieli,jak pomoc,maja wszystkie adresy,wiedza,jakie jest prawo,itd.Co z pieniedzmi?Powiedz,by Ci cos przyznali na utrzymanie i zloz wniosek o alimenty.Jak Cie na nic nie stac,ojciec ma obowiazek lozyc na Ciebie.Nic sie nie boj,wez sprawe w Twoje rece i zmien to zycie.

Gość Klaudia

Czy chciała byś się przenieść  w zamian za pomoc w domu  zamieszkasz z nami   damy ci pokój  wyżywienie  dobry początek zadzwoń 

882803278

Ja tak samo mieszkam po hotelach kasa mi się kończy i za tydzień jestem bezdomna i nie wiem co robić