Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość det

moda na obraczki z bialego zlota-na stale czy przejsciowa?

Polecane posty

Gość det

jak myslicie czy pierscionek zareczynowy i automatycznie obraczki z bialego zlota to odbry pomysl? Czy za kilka lat moda minie i bedziemy zalowac? gdy patrze reke mezczyzny i widze cos zlotego od razu wiem ze to obraczaka, a np moj kuzyn nosi na palcu srebrny mini rozaniec. Czy nie bedzie tak, ze u mojego meza przyszlego trzeba bedzie dopatrywac sie czy to obraczka slubna czy jakas tam inna obraczka?Takie wlasnie mam obawy, ale z drugiej strony jakos te zlote obraczki nie robia na mnie wrażenia.

Gość gość
Czy nie bedzie tak, ze u mojego meza przyszlego trzeba bedzie dopatrywac sie czy to obraczka slubna czy jakas tam inna obraczka? a niby kto ma pytac. ? chyba masz cos z deklem :O chuy mnie to obchadzi co kto nosi. nawet govnem mozesz sobie reke wysmarowac :D nic mi do tego :D

Gość gość
obraczki kupujesz dla siebie i przyszlego meza wiec nie wiem w czym problem. kierujesz sie wlasnym gustem a nie opinia innych czy moda :O:O

slub bralam kilka lat temu. mamy obraczki z bialego zlota (pierscionek zareczynowy tez), ale nie z powodu mody (pierwsze slysze, ze jest taka) tylko nie znosze zoltego zlota. nosze jedynie bizuterie srebrna, a zolta obraczka by sie 'gryzla', dlatego jest z bialego