Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokunia

jak moge sprawdzic meza?

Polecane posty

Gość gość
Ale Ty naiwna... Co Ty myslisz ze ta dziewczyna Ci prawde powie? Bedzi udawac kolezanke, juz z Twoim sie rozmowilana pewno ib eda oboje isc w zaparte. Ponizylas sie piszac do niej, bo to nie ona winna a Twoj nie umiejacy utrzymac fiuta w gaciach facet !

Też tak uwazam bo jak w dzien kolezanka z prywatnego dzwonila to on o tym wiedzial a niby od kogo chyba nie od mojej dobrej kolezanki tylko od niej ze cos sie dzieje

Naprawde dziwie Ci sie autorko, ze masz z nim wiecej niz jedno dziecko( wpadka zawsze moze sie zdarzyc) Ja bym takiego chlppa pogonila ze swojego zycia, no ale skory natrzepaliscie 3 dzieciakow to teraz sie męcz. Ja bym zadzwonila z zastrzezonego nr do tego pana ciecia :D i porzadnie przetrzepalabym telefon mezowi.

Gość gość
wyjątkowo musze sie z jagoda zgodzic

Gość Taki jeden gość.
A teraz będzieci ubolewać nad losem autorki :P Najlepiej ocenić,nie znając kobiety. Bo po co poznawać,łatwiej stwierdzić,że jest głupia itp.

Gość zdrady się nie wybacza
raz Cię zdradził - kwestia czasu i ponownie to zrobi :) Naiwna jesteś lub głupia lub to i to :) Teraz działaj - skoro nie dla siebie to dla dzieci. Wywal go z domu i niech alimenty płaci.

Gość gość
Nie dosc ze bieda w domu to jeszcze masz faceta do d**y .

Gość gość
nie znam cie alee... ja jestem od ciebie mlodsza mam 21 lat i jedno dziecko a przykro mi to stwierdzic ale madrzejsza.. czytalam cale 3 strony co pisalas. nie pisze tego wrednie ale naprawde zastanów sie nad soba