Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie tanie konto dla bezrobotnego?

Polecane posty

Gość gość

tanie oplaty,dostepnnosc,karta do baknomatu,obsluga w necie i ogolna przytsepnosc??? co polecacie? mbank?

Gość gość
Alior Sync 0 zł za prowadzenie i kartę bez względu na wpływy i ilośc transakcji, bezpłatne wszystkie bankomaty, dostęp www/android/ios, 5 przelewów błyskawicznych w miesiącu za darmo

Gość gość
Miało być 10 przelewów błyskawicznych, a nie 5. Kolejny plus to, że nie dzwonią akwizytorzy, jak miałem w mbanku aktywne konto to co jakis czas dzwonili z propozycjami, pożyczki, ubezpieczenia, czyi innych pierdół. Co do Sync to dodatkowo na plus to, że oprocentowane na 0,1%niby to nic, ale prawie wszystkie inne maja 0) i cashback za zakupy internetowe kartą do 50 zł na m-c.

Gość gosc000000000000000000000,
czyli jak podejde jutro zeby zalozyc to konto... to od razu mi zaloza? nie bedą pytac o wysokosc wplat? kiedy dostanę karte kredytową?czy wyplacanie z bankomatu cos kosztuje??? bede mogl robic transakcje w necie??? ile kosztuje przelew do innnego banku?ile sie czeka?

Gość gość
Nie musisz podchodzić, bo to konto internetowe, zakładasz on-line, a za parę dni umowa przyjdzie pocztą. kartę dostaniesz tez aza kilka dni. O nic nie pytają. Karty kredytowej nie dostaniesz, bo nie masz dochodów, dostaniesz zwyklą debetową. Wypłacanie z każdego bankomatu w kraju za darmo. Można robic transakcje w necie. Przelew do innego banku 0zł, czekasz jak wszędzie, zależy od sesji elixir, zasadniczo jak zrobisz przelew przed 14:00 to tego samego dnia dochodzi, jak po 14, albo 14:30 to następnego dnia około 11:00 (poczytaj o systemie ELIXIR).

Gość gość
A ja polecam PKO SA płacę miesięcznie 2,4 zł :)

Gość gość
też mam konto a aliorSyncu zalozylam gdy bylam bezrobotna, bez zadnych problemow. I to przez neta, zreszta nawet nie ma mozliwosci osobiscie, bo ten bank nie ma stacjonarnego oddzialu. Ale darmowa karta, darmowe konto czego chciec wiecej:) a i jeszcze zwrot kasy za zakupy(ale tylko jak juz masz stale wplywy na konto),

Gość gosc000000000000000000000,
to chyba jutro zaloze...a jakis kurier mi przyjedzie? bo cesto wyjezdzam

Gość gość
Po co ci konto? Noś drobne w skarpecie.

Gość gosc0000000000000o
no ale skarpeta juz mi peka od tych grosikow...i mam odciski:O i chce otrzymwac przelewy od sponsorow...:classic_cool: to po wyslaniu zgloszenia,wysla mi umowe...a co ja mam z ta umowa zrobic? przyejdzie kurier???

Gość rik...
Jak założysz konto ,to napisz czy poszło tak łatwo .

Gość gosc0000000000000o
a co ma byc w tym trudnego??? czytam w google wlasnie jest alior konto zwykle...i to alior sync internetowe... nie wiem ktore lepsze i czym to sie rozni???ti i tu 0 zl zalozenie i prowadzenie i 5 zl za karte.

Gość gość
Alior Sync. Wszystko za darmo: prowadzenie, karta, wypłaty ze wszystkich bankomatów

BGŻ BNP PARIBAS Polecam otworzyć konto w tym banku. Wszystko jest za 0 zł !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :) - 0 zł za prowadzenie konta - 0 zł za kartę debetową do konta - 0 zł za wypłaty z bankomatów - 0 zł za wypłaty za granicą Załóż konto z mojego poleconego linku i otrzymaj bon do H&M Lub IKEA !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :)

Gość gość
To oferta w solidnym i godnym zaufania banku Was zainteresuje? https://www.bgzoptima.pl/ Uwazam ze jesli mamy już korzystać to tylko z takich rozwiązań.