Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającyON

Po 1 spotkaniu ze mną ona kasuje profil na portalu randkowym

Polecane posty

Gość PytającyON

Co to oznacza że wypadłem tak źle że jej obrzydziłem te portale? (nie jestem przystojny, mam swoje wady ale zdjęcia widziała wcześniej), dodam że na spotakniu pod koniec powidziała że chce się ze mną spotykać, odpisuje na smsy z opóźnieniem i bardziej jak koleżanka ale jednak pisze, nie wiem co myśleć o tym.

Gość kujamara
a może po prostu skasowała profil bo po spotkaniu z Tobą nie potrzebuje by inni do Niej pisali bo jak mówiła-chce się z Tobą spotykać? Powinieneś się cieszyć, bo przecież nie urwała z Tobą kontaktu, to że odp z opóźnieniem nic nie znaczy bo przecież nie musi mieć w każdej chwili czasu aby od razu odpisywać. Dzięki temu wiesz, że nie wyrwie Jej inny na tym portalu :) Mówię Ci, ciesz się i się staraj :) i nie bierz takich pierdół do głowy

Gość kujamara
:)

Gość PytającyON
kujamara - jak się ma kiepski wygląd to na takich portalach się cudów nie można spodziewać... na żywo kogoś poznać mi się nie raz udało i takie znajomości były lepsze, z internetu to w 9 na 10 przypadkach jedno spotkanie i do widzenia (kobiety urywały kontakt od razu, albo z grzeczności odpisywały przez jakiś czas z opóźnieniami podobnie jak ta o której pisze). Tylko mnie dziwi że zrobiła delate konta bo tam się płaci za abonament hehe :) i to nie mało.

Gość gość
Widocznie uznała, że już nie potrzebuje konta ;-)

Gość kujamara
No to zobaczysz co czas pokaże... albo skasowała bo faktycznie chce się z Tobą spotykać albo może to spotkanie okazało się którymś z kolei nie tym czego oczekiwała i uznała, że już nie chce w taki sposób poznawać ludzi czy co tam :) Trzeba być dobrej myśli. Co Nią kierowało, to najlepiej Ona Ci powie. Trochę bez sensu jak ludzie zwodzą wiedząc że nie chcą się więcej z danym człowiekiem spotkać- jak piszesz, lepiej mówić szczerze od razu niż potem kombinować. No ale cóż, niektórzy tak mają :) Pozdrawiam

Gość PytającyON
kujamara rozczarowała się nie odpisała od wczoraj jak zapytałem o spotkanie, sprawa dla mnie jasna, nie wiedziałem że aż tak beznadziejnie wyglądam... tym bardziej że kobiety mnie czasami same podrywają i to ładniejsze od niej... tak zwodzenie to szczyt chamstwa, wolał bym żeby powiedziała wprost po spotkaniu że nie zaiskrzyło i koniec, przecież nie będę zmuszał do miłości tym bardziej że portal uważam tylko za alternatywę. Skasować numer i zapomnieć :) nie jest mnie warta :)