Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długi rodziców problemy

Długi rodziców - moje problemy

Polecane posty

Rodzice mają długi w: -ZUSIE (w trakcie prowadzenia swoich działalności) -Urzędzie Skarbowym (mandaty, w trakcie prowadzenia swoich działalności -Lukas Bank -Stefczyk -Provident -Kredyty-Chwilówki -Oraz z firm od których brali towar. Ja roznoszę ulotki dobrze że dla innego biura. Nie są to kredyty-chwilówki ale coś podobnego. Rodzice nie pracują, ojciec coś na czarno zrobi, matka też chcę iść do pracy ale boi się że wejdą jej na pensje. Mam pytanie: JAK WYJDŹ Z DŁUGÓW których rodzice narobili, nie mam pojęcia, szukam pracy (bo na razie mam ulotki) ale pracy nigdzie nie ma..... Jestem załamana.

Gość hermionaona
wziąć jeden kredyt na spłacenie wszystkich długów, bo odsetki od Prowidenta itp. Was zabiją

Ja roznoszę ulotki dlatego biura (podobnego do chwilówek) oraz w trakcie tego rozdaje też ulotki dwóch innych firm. Jedno to szkoła prawa jazdy, drugie to szkoła języka francuskiego. W banku mam 6 złotych brutto na h - umowa o dzieło - 4 h dziennie Prawo jazdy - 7 złotych brutto na h - umowa o dzieło - 4 h dziennie Szkoła językowa - 10 złotych brutto na h - umowa o dzieło - 4 h dziennie Jeszcze czasem 4-6 razy w miesiącu wykładam na nocnych zmianach towar w TESCO lub Carrefourze. Oprócz tego podchodzą do mnie czasem osoby na ulicy które mają np. nowo otwarte sklepy lub własne restauracji bym rozniosła ich ulotki. Dadzą mi za to 10, 15 lub 20 złotych. Starałam się przekonać matkę i ojca by ze mną roznosili te ulotki. Ja mam 150 złotych tygodniowo w banku, więc razem mielibyśmy 450. Łatwiej zapłaciłoby się gaz albo prąd.

Rodzice są głusi na wszelkie argumenty. Ja już nie wiem co robić. Brat się wyprowadził i wypiął na rodziców. Spłacił już długi matki które miała u swoich znajomych, długi ojca których na robił. Wyniósł się z domu i zostawił mnie samą z tym wszystkim.

Gość gość
szukaj sponsora

Gość gość
a mozesz mi wytłumaczyc dlaczego Ty chcesz spłacac długi rodziców?????

Gość mikorasso
Ty naprawdę nie wiesz co zrobić czy głupią udajesz?

Gość gość
autorko starzy maja w d***e swoje długi a Ty sie chcesz poswiecac i to spłacac mimo ze Cie to nie dotyczy?? Nie zartuj chyba jestes szalona !!!

Gość gość
tylko ze jak rodzice umra to i tak bedzie musiala te dlugi splacac

Gość gość
nie bedziesz musiala jezeli do pol roku od smierci rodzicow zrzekniesz sie spadku

Gość gość
nic nie bedzie musiała spłacac, bo jak oni umra to z pewnoscia nic po sobie nie zostawia jesli maja długi, a jesli nawet to odrzuca dziewczyna spadek i tyle

Gość gość
Ja problem taki ze moja matka kupe dlugow w spoldzielni mieszkaniowej juz praktycznie jest na wylocie plus kupe dlugow po roznych bankach lichwiarskich , jak umze to boje sie ze zarowno spoldzielnia jak i banki beda zadaly splaty odemnie, pomimo tego ze nie mieszkam z nia juz 20 lat mam inny swoj meldunek