Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwioona87

ciąża 6 tyg objawy

Polecane posty

Gość zmartwioona87

Jestem w ciązy w 6 tyg. Czy też tak miałyście, że jak siedziałyście, robiłyście skłon itp. uciskało was w podbrzuszu ? Jakie jeszcze miałyście objawy? Mnie nie jest niedobrze rano, mam tylko tak, że co jakiś czas mi się odbija. Do toalety nie chodzę jakoś bardzo często. Śluz mam czasem jak wodę. A czasem mleczno biały. Piersi też nie bolą mnie ani sutki ... Nie wiem w takim razie czy wszystko jest ok..do lekarza idę w nast tyg bo moja doktor jest na urlopie..

Gość gość
Wyluzuj. Umnie wszystko wskazywało na okres który nie nadszedł i to były całe moje objawy/

Gość zmartwioona87
No właśnie mnie co jakiś czas boli podbrzusze jak na okres, ale do tego jak się schylę, czy kucnę to właśnie czuję jakby jakiś ucisk, nie wiem jak to nazwać, dziwne uczucie.

Gość jjtjutyu
Jestem w 7 tyg, gdy 'dopuszczam' do lekkiego głodu od razu robi mi sie slabo i niedobrze, czesto chodze do toalety, ulubione zapachy, smaki i potrafy są teraz dla mnie paskudne, humorki mam okropne.Dziwie się, że moj ze mną wytrzymuje :D

Gość kamilla...
Ja jestem miedzy 11 a 8 tygodniem ciazy bo z statniej miesiaczki wychodzi ze skonczylam 11 ale z usg ze 8 i takich objawow nie posiadam.

Gość jjtjutyu
Kamilla mam wlasciwie to samo.. wedlug ostatniej miesiaczki powinien byc 10 tydz a wedlug usg jest 7 :< masakra i tez troche nie ogarniam, trzeba poczekac

Gość kamilla...
Zapomnialam dopisac ze mam mdlosci ale na zawolanie nie zaleznie od pory dnia.

Gość zmartwioona87
ja mam według ostatniej miesiączki 6 tydz... I martwię się bo nie mam jakiś specjalnych objawów o jakich się słyszy.. a odbija się wam?A jak czesto chodzicie do toalety? Bo własnie nie wiem co to znaczy to często :(

Gość jjtjutyu
ja bardziej musze 'wymusic' to odbicie sie :p bo ciagle czuje jakby mi coś na żołądku siedzialo

Gość kamilla...
jjtjutyu ja to rozumiem czesciowo. Bo mialam niereguralne miesiaczki i pan doktor mi wytlumaczul ze do zaplodnienia doszlo okolo 5 dni przed nastepna miesiaczka.

Gość zmartwioona87
Dziewczyny to jak sie liczy tydzien ciązy w koncu?

Gość jjtjutyu
tak racja tez mam bardzo nieregularne, wszystko byloby ok ale nie potrafie sobie przypomniec kiedy moglo dojsc do zaplodnienia :P

Gość kamilla...
Zmartwioona87 czy to jest twoja pierwsza ciaza?

Gość zmartwioona87
tak pierwsza

Gość kamilla...
Zmartwioona87 tydzien ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki ale czasem na usg dzidzius jest mniejszy niz wskazuje tydz ciazy od ostatniej miesiaczki. Tak jest w moim przypadku. Miesiaczke mialam 10 maja ale dzidzius jest mniejszy o dwa tyg.

Gość zmartwioona87
Ok dziękuję za odpowiedź. A wy też tak macie z tymi bolami w dole brzucha jakby wam coś tam przeszkadzało...? I jak z tym chodzeniem częstym do toalety? W sensie jak często chodzicie, jak tylko cos wypijecie to zaraz was goni?

Gość kamilla...
Bolu w podbrzuszu nie mam. Do toalety chodze okolo 10 razy dziennie woec nie mam pojecia czy to malo czy duzo. Ale nie musisz miec objawow ciazowych ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow i malo przytylam. Kazda ciaza jest inna.

Gość zmartwioona87
Niby tak każda ciąża inna, ale się już naczytałam tylu schematów ciążowych, że jest tak i tak, że bolą piersi, że widać żyłki, że sutki ciemne a ja nie mam czegoś takiego... i się zastanawiam czy niby jest ok... Ponoć piersi dają jako 1 oznaki.

Gość kamilla...
Dam Ci bobra rade wszystko co czytasz czytaj z dystansem. Nie doszukuj sie niczego zlego. Chodz wiem ze te miesiace beda czytaniem na forum roznych tematow co i jak...

Gość gość
Witam. Ja od ostatniej @ tez jestem w 6 tyg ciąży. Planowanej:) 10 dni po stosunku robiłam beta hcg wyszlo 0.85. tydzien puzniej robiłam znowu bo czułam ze sie udało. Na poczatku pare dni po stosunku kłucie dośc mocne w podbrzuszu i wieksza ilosc sluzu,wodnisty,bialy..itd. Kolejny hcg wykrył 843.80. 2 dni temu ponownie robiłam zeby sie upewnic czy wzrasta i wynik miałam juz 2173.00,az pani w przychodni powiedziałą ze ładnie rosnie. Okres zatem wiadomo ze nie przyszedl,lecz w dni spodziewanej @ miałem bole jak by miał za chwile przyjsc,co było dla mnie potwierdzeniem ze sie udało bo miesiaczkowałam bez zadnych bóli brzuszka. Teraz tylko czesto siusiam,jestem senna gdzie wczesniej nie było mowy o tym abym w ciagu dnia usneła,mdłości nie mam ja narazie,od czasu do czasu czasami ten bol jak na @ ale nic pozatym:) Jestem szczesliwa ze mi sie udało:) Wszystkiego dobreo dla was forumowiczek:)

Gość kizia mizia 00
Dziewczyny ja jestem w 6 tyg również. mój śluz podczas stosunku jest biały jak woda. Natomiast normalnie jest mleczno biały. Czy wy tez tak macie? Mnie piersi akurat bolą. A rano czasem zdarza mi się, że jest mi niedobrze jednak jeszcze nie wymiotowałam co prawda, ale zbiera mi się.

Gość kizia mizia 00
odpowie ktoś?:(