Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

co wg was urodzi Kate Middleton?

Polecane posty

czy uwazacie, że dostanie znieczulenie przy porodzie? czy uważacie, że blefuje z tym, że nie weźmie niańki? czy uważacie, że już w tej chwili kocha williama mniej od dziecka?

Gość wwrrr
Heh, myslalam, ze tylko anglikow to obchodzi:D

Gość gość
dziecko urodzi popaprańcu

Gość gość
uważam że urodzi w domu w towarzystwie najlepszych lekarzy i rodziny :D a te paparazzi przed szpitalem to zmyłka żeby dali jej spokój przed chatą :D no i pierwsze zdjęcia malucha będą dopiero wtedy kiedy oni będą tego chcieli :D

a, możliwe.... ale jak w towarzystwie rodziny? z wiliamem, tak myślicie? bo chyba nie z królową? może z mamą, ale dla mnie horror jakiś, wszystko będzie się cieszyć, robić zdjęcia, wybierać jakieś dodatki, a jej tam d**ę będzie rozrywało..chociaż ja tam sądzę, że jej włos z głowy nie spadnie. pewnie miała jakieś masaże krocza przed, podobno na bazie kawy pomagają wzmoncić elastycznosć pochwy. pewnie stęknię 3 razy jak na kupę i wyskoczy dzieciak upaprany w opiłkach złota ciekawe jak nazwą, pewnie jakoś z d**y- szczególnie dziewczynkę- podobno elisabeth diana- kuźwa, czy w tej rodzinie wszyscy muszą nazywać sie tak samo?

Gość gość
stawiam że urodzi córeczkę. Nie znamy odpowiedzi na reszte pytań bo nikt z Nas nie siedzi w jej sercu ani w jej głowie

Gość gość
czy ktoś wie jakie imiona wybrali ?

Gość gość
gówno urodzi

martwię się o to też;-p mam nadzieję, ze jak na rodzine królewską przystało wiedzą jak ważne jest na czym rodzina stoi. i mam nadzieję, że kate i william nade wszytsko będą mężem i żoną. ciekawe czy królowa mocno sie będzie wpierdalać w wychowanie itd

Gość poduszki dwie
urodzi

Gość gość
obcego

Gość AKRONIMOWA
Królowa będzie. Jest gdzieś zapisane w intercyzie co do wychowania królewskiego potomka.

Gość Fefelinkaaa
w intercyzie zapisane jest wychowywanie potomka królewskiego? :O człowieku idź się poucz trochę, dobrze Ci radzę... A mi się wydaję, że będzie to chłopiec :)

no włąśnie podobno tak jets, że rodzina królewska ma wyłączność na wychowanie upokarzajaca ta intercyza dla kate, jest tam np. napisane, że tylko dzieci williama mają prawo do tronu, ciekawa jestem czy będą badać ojcostwo w zwiąkzu z tym- biedna kate... ciekawa jestem ich wypwoiedzi i wywiadów ponarodzinach, liczę, że jeśli będzie gadać tak, że można będzie stwierdzić, że wciąż kocha williama nie mniej od dziecka, to będę ją lubić. ale niestety nie będę w stanie jeśli zakomunikują, że wzruszeni informują o narodzinach, że nigdy miłości nie znali aż dotąd i hugo wie co jeszcze

Gość gość
mulata urodzi

Gość AKRONIMOWA
Fefelinkaaa Ty się doucz dziecko kochane. Nie znasz się, nie zasięgnęłaś informacji a się wypowiadasz. Bez sensu.

Gość gość
roochał ją czarny z białym na zmiane, ona lubi duże członki

Gość AKRONIMOWA
Jest to w razie rozwodu, ale JEST.

Gość gość
korva ciekawe co william zrobi jak zobaczy mulata?

Gość Fefelinkaaa
wiecie wg co to jest intercyza? :O przecież to nie intercyza ma wpływ na wychowywanie dziecka :O rozumię, że jeśli podpisali by intercyzę przed ślubem a później by się rozwiedli to Kate mogłaby stracić prawa do dziecka ale żadnej intercyzy NIE PODPISALI... x http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/ksiaze-william-jednak-nie-podpisal-intercyzy,169847.html

Gość gość
jesteście p******i posiłkujcie się dalej informacjami z faktu i bierzcie to za pewnik debile

Gość gość
Teraz to jest luz z tym porodem będzie trzech lekarzy matka i william a kiedyś to najważniejszy uczestnik to był minister spraw wewnętrznych. Wyobrażacie sobie coś takiego? Ja obstawiam dziewczynkę

Gość gość
a co mnie to obchodzi jej dziecko i jej problem moim nikt sie nie intersuej poLAKI TO ZAWSZE TYLKO Ciesza i mysla co u anglików a pomysl o nas Polakach co nas to tyczy co my z ich dziecka mamy nic wiec niech nas to nie interesi koło d...py mi to loto co oni bedą miec

ciekawe jest to, że to jest ktoś bardzo wpływowy, ta rodzina. i na nich patrzy cały świat, kobiety i jakoś jej wizerunek kształtuje masy. dlatego ciekawi mnie jak to bedzie, co powie. interesuje mnie rozwój ich związku. w sumie ciekawe co z tą miłością

Gość gość
Mysla ze urodzi czupakabre

tak źle tak nieodbrze, jak będzie dziewczynka, to będzie to córeczka zbierająca adorację tatusia, kate będzie przy niej stara i drugoplanowa, bo nikt nie myśli, że mała dziewczynka i dorosła kobieta sa piękne każda na swój sposób, ludzie myślą, że młodsze ma być piękniejsze i koniec. itak będzie myślał will a jak urodzi sie chłopiec, to będzie to mały mężczyzna mamuci, natsępca tronu brytyjskiego (mimo, że william tez jest następcą i to w pierwszej kolejności),a le również następca tronu- serca kate. tak czy siak, jesteśmy świadkami przeobrażenia związku w instytucję. chyba, że will, tak jak niegdyś seal, powie0- uwielbiam dzieci, ale ona była pierwsza i tak zostanie. k***a, ładna z nich para, marzę, by zostali moim wzorcem

Gość gość
heloiza999 na co ty chorujesz?

Gość gość
ona przez te całe 2 lata (wcześniej o niej nie słyszałam) zachowuje jakby jej wcale nie zależało takie mam wrażenie a media się ja tak zachwycają i na dodatek jest starsza od Wiliama podoba mi się tylko ze ma długie włosy