Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuska2013

Poród Jelenia góra 2013 Wrześień

Polecane posty

Gość Mamuska2013

Witam was kochane Jestem ciekawa czy są tu Mamusie z mojej okolicy Które bedą rodzić w szpitalu w Jeleniej Górze . Ja jestem obecnie w 32 tyg Niestety Będe rodzić cc z względu na Mój wzrok mam pełno obaw ponieważ to moja Pierwsza ciaża . Moze znajdą się tez mamusie które rodziły cc i się podzielą swojmi wspomnieniami jak to było Zapraszam do rozmowy tu gdzie bedziemy mogły sie wspierać i dzielic nowinkami A przy okazji doradzić sobie co warto kupic wziąść do szpitala a czego nie :) Pozdrawiam

Gość gość
hej ja dopiero mam termin na marzec ale tez jestem z JG

Gość Mamuska2013
Hej to nie szkodzi ważne że z Jeleniej To twoja Pierwsza ciąża ? Jak sie czujesz ? Bo ja nba poczatku to sie czułam wysmienicie teraz juz 32tydzień a dopiero łapią mnie dolegliwości ciążowe :) Ale da sie przezyć

Gość gość
tak to moja pierwsza ciaza 6 tydzien dopiero,mdli mnie strasznie,fajnie ze Ty dobrze sie czulas,a wiesz juz czy bedzie chlopak czy dziewczynka?

Gość gość
a do jakiego chodzilas lekarza?na nfz czy prywatnie?

Gość Mamuska2013
Ja chodziłam najpierw do Dr . Pienkowskiego ale o nie zdało egzamianu w 22 tygod przepisałam się do dr.Czajkowskiej Która pracuje w Kcm Ja na nfz . A płuci dalej nie znamy z męzem chowa się Ale od początku czujemy ze to chłopczyk :D A ty do jakiego lekarza chodzisz ?

Gość gość
ja tez chodze do kcm ,ale szukam narazie "dobrego"lekarza na nfz,polecano mi dr Bielasika,rozejrze sie jeszcze,poszukam,cos juz nikt z naszych rejonow nie pisze,ja jeszcze jestem na wczesnym etapie,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

Gość gość
a jak "czujesz" ze to bedzie chlopczyk?:) ponoc jak sie pieknieje w ciazy i nie ma sie zachcianek i mdlosci to bedzie chlopczyk:) ale ja tak wierze w to pol na pol:)

Gość Mamuska2013
Ja tez miałam zmienić znów bo osobiście nie polecam dr . Czajkowskiej A zato polecam ci dr. Tomasza Piskozuba tez pracuje w Kcm na nfz Podobno konkretny lekaz ja tez chciałam chodzic do niego ale na poczatku nie wiedziałam że też tam pracuej a teraz już się nie opłaca jak tu 7 tyg do konca . Ja nie wiedziałam co to sa wymioty zle nie wyglądam w ciązy przytyłam dopiero 8 kg ale jakies tam zachcianki mam . Trudno mi napisać dlaczego czujemy ze to chłopczyk poprostu od poczatku jakoś tak wyszło . Ale obojetnie co bedzie aby było zdrowe i duże :D

Gość gość
wiesz ja tez slyszalam ze dr Piskozub jest bardzo dobry i chyba bede do niego chodzic,tak wiem ze tam przyjmuje,i to na kase chorych,ja rzmawialam z taka znajoma i ona stwierdzila ze na kase chorych to bez sensu chodzic bo lekarze nie traktuja Cie tak jak prywatnie,no ale ja zamierzam chodzic na nfz:)

Gość gość
to super ze tak dobrze w ciazy sie czujesz:) a polecasz cos na rozstepy?bo wszyscy strasza ze trzeba smarowac brzuch bo potem sa mega rozstepy?:)

Gość Mamuska2013
Szczypanie i piling + balsam i tyle ja się nie katowałam bo i tak jak maja byc to bedą :)