Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczka288

sex z lekarzem

Polecane posty

Gość misiaczka288

mam troche problemy psychiczne, lecze sie na depresje i rozchwianie emocjonalne i na slyszenie glosow w mojej glowie. czesto dlatego chodze pdo roznych lekarzy-spychiatrow, ostatnio z jednym uprawialam sex, szybki numerek. I tu jest problem, chcialabym sie umowic z nim na kolejne spotkania, czy wypada?

Gość juz tylko Killer....
z ginekologiem? :p, :P, :P

Gość misiaczka288
to byl moj psychiatra i zastanawiam sie czy jak pojde na kolejna wizyte to zaproponowac mu spotkanie czy uzna mnie za latwa? bo podczas tamtego numerku bylam na wiekszej dawce lekow

czy to ten sam "lekarz" który propagował innowacyjne metody leczenia zaburzeń seksualnych poprzez dotykanie miejsc intymnych pacjentek?;)

Gość gość
obejrzyj "dziewczynę z tatuażem" i daj spokój :)

Gość misiaczka288
ale ja go chyba kocham:(

pewnie, że tak :classic_cool: o nic nie pytaj, weź od drzwi od razu rozbieg, wskocz na kutasa i zacznij go dziko ujeżdżać, w końcu jak za pierwszym razem nie miał nic przeciwko;) to dlaczego teraz miałby się obrazić? :classic_cool:🖐️

nie bądź głupia, nie mieszaj w to miłość, życie u boku lekarza wcale nie jest zdrowe🖐️

ranya poszukujesz lekarza ? jestem lekarzem dyplomowanym zawsze osiągalny dla potrzebujących, co najwazniejsze, na miejscu i tanio daje z siebie wszystko nie musisz sie obawiac zadnych powiklan, w srodowisku mam dobrą opinie czysto schludnie i na temat, to moja dewiza chcesz sie umowic na wizytę ?

ja i moje środowisko mówi, że Cię nie zna :-o więc może chodzi o duszpasterstwo środowisk twórczych? Niestety od zawsze nie choruję🖐️ ale coby tradycji stało się zadość...mail w stopce, pisz! wyślę Ci dużo zdjęć samej głowy, żebyś mógł się nasycić widokiem na najbliższe lata ;)

Gość misiaczka288
mnie podniecaja tylko lekarze psychiatrzy, bo kreci mnie to ze wiedza co sie tam dzieje w mojej glowce i w ogole te fartuchy biale, ach

lubisz jak Ci grzebią w mózgu?:-o bierz się za neurochirurgów ;) albo chirurgów głowy i szyi nie faszerują tak lekami a gdy pełnią rolę operatorów to mają nawet optymistyczne zielone wdzianka ;)🖐️ a tak poważnie, to jak już pisałam, jeśli raz mu d**y dałaś to myślę, że na drugi też się zdecyduje...co do szeroko pojętych romansów to już musisz dopytać, bo może mieć żonę i nie koniecznie być zainteresowany regularnym seksem.

Gość misiaczka288
no to chyba tak zrobie

Gość misiaczka288
pojde na nast wizyte i rzuce sie na niego, jak powie stop to przeprosze i powiem ze to nie ja tylko wina tabletek ktore biore, chociaz nie powinien chyba odmowic. ostatnio po numerku wzial mnie w ramiona i powiedzial ze to co sie stalo, wspomnienie(z tego numerku) to musze zachowac dla siebie, a najlepiej oddac jednemu z moich glosow, bo to dla dobra terapii i musze byc grzeczna dziewczynka... kreci mnie to ze jest taki wladczy,

no widzisz, nie zastosowałaś się do jego zaleceń i cała terapia poszła się w p**du j***ć 😡 ...teraz szybciutko zgłoś temat do usunięcia i już więcej z nikim o tym nie rozmawiaj 🖐️

Gość misiaczka288
a co do romansu to chyba sie nie zgodzi, bo ma zone(widzialam obraczke) :( a myslicie ze jest szansa na cos wiecej niz tylko taki sex? jak poznac czy facet chcialby czegos wiecej niz tylko skorzystac z okazji?