Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebista laska

W Polsce same nudziary,pustaki i dziwki

Polecane posty

Gość zajebista laska

Nie mozna spotkac kobiety tak rozwinietej i bogatej duchowo ,intelektualnie,wszechstronnie jak ja.Mimo ze nie mam skonczonych studiów mam sie za osobe wyjątkową,niespotykaną w kraju gdzie robi sie kariere d**a i cyckami,gdzie nawet wyksztalcone kobiety okazuja sie pustakami i zwyklymi nudziarami z ktorymi mozna pogadac jedynie o d***e Maryni albo o wykonywanym przez nie zawodzie a ja jestem elastyczna i interesuje sie wiloma dziedzinami zycia a poza tym jestem koibeta do tanca i do rozanca.Znam swoja wartosc a mimo to pozostaje skromna i zwyczajna.Potrafie gadac z ludzmi na poziomie i z ludzmi prostymi,niedouczonymi.Potrafie sie smiać z niczego i cieszy mnie nawet spiew ptaków czy widok gwiezdzistego nieba..Placzę i przezywam gdy czytam o chorym czy zabitym dziecku ale potrafie byc tez twarda i silna gdy trzeba.Nie bawi mnie chodzenie po butikach i potrafie ugotować dobry obiad za 2 -3 zł.Smutno mi jedynie ze nie spotkałam w zyciu czlowieka podobnego do mnie,takiego z którym moglabym pogadac o wszystkim,posmiac sie i posluchac fajnych piosenek,takiego z ktorym moglabym pomilczec siedząc w starym zabytkowym kosciele ale i pojsc kiedys na impreze i potanczyc,powariowac.Nie mam ambicji zrobienia kariery zawodowej i nie ciagnie mnie do błysków fleszy,za to lubie ciepło domu rodzinnego i dotyk łaszącego sie do moich kolan kota perskiego.czasem mam ochote na chwile samotnosci a czasem rwie mnie do ludzi i nie moge przestac gadac nieraz wrecz narzucajac sie Im,Nie interesuje mnie pogon za pieniedzmi ani rzeczami materialnymi choc biedy nie lubię i nie widze w niej niczego pozytywnego.Mimo wielu przykrych doswiadczen wciąz zachowuje dziecieca naiwnosc i ciekawosc swiata.Nie marze o pałacach i klejnotach ani super furach tylko marzy mi sie podroz dookoła swiata i poznawanie obych kultur.Razi mnie zepsucie moralne ,nieuczciwosc i krzywdzenie ludzi,nie moge sie poogdzic z tym ze tak naprawde nie jestesmy ludzmi wolnymi.Czy jest ktos poodbny do mnie?

Gość gość
Ten temat jest tak idiotyczny, że z grzeczności odpiszę, że nie ma w kraju nudziar, pustaków i dziwek nikogo podobnego do Ciebie

Gość gość
szczególnie po nicku widać tą skromność :D