Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

daylette ile płacicie

Polecane posty

Gość gość

ile płacicie za 1 i 3 opakowania??? Widziałam cenę 39 za jedno i mnie przeraziła. Za jedno opakowanie cilestu płaciłam ze 21 zł góra Za 3 wychodziło mi 50 zł. A tu???? Jak za jedno 39 to za 3 ponad 100 zeta?

Gość gość
Tyle kosztują dobre tabletki. Cilest to było starocie. Jak już napisałam w innym temacie w W-wie 22zl.

Gość gość
Wszystkie antyki to jest to samo badziewie - producent często zmienia nazwę i wraca z nową ceną tych samych staroci. Może zmniejsza dawki. Wiec nie ma się czym podniecać. A te nowsze tabletki są bardziej niebezpieczne niż te stare. Były badania na ten temat. W sumie to nie ma czegoś takiego jak DOBRE tabletki bo nowe. Są tylko dobrze dobrane przez co czynią mniejsze szkody. cilest ma za sobą lata bycia co = mnóstwo badań a nowe? w Uk tabletki sa za darmo czy parę groszy i Cilest i inne - jak wiec ocenić czy sa dobre :D Cena to pojecie względne moja droga.

Gość gość
Płacę za Daylette 29,99zł

Gość gość
A czy jak kupuje się 3 opakowania na raz a raczej 3 blistry w jednym opakowaniu to nie ma się taniej?

Gość gość
W przypadku Daylette tak nie ma.

Gość gość
29 zł

Gość gość
Fajne tabletki...coż pochodzę i popytam po aptekach może ze 3 zeta oszczędzę na " totolotto."