Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba 50 tka

Mam 50 lat i jestem gruba

Polecane posty

Gość gość
Proponuje tobie AZ badz psychologa.

Gość gość
musisz przestać myśleć o odchudzaniu o obsesyjnym myśleniu o żarciu. Jak przestaniesz się odchudzać to przestaniesz żreć. Dlatego proponuje Ci AŻ bądź psychologa. Ja wiem to z własnego doświadczenia. Nie myślę obsesyjną o żarciu nie obżeram się nie pocieszam się jedzeniem jak kiedyś. W drodze do domu zjadałam dwie tubki zagęszczonego mleczka, potem czekoladę cała i loda magnum i nie wspomnę o frytkach :). Przestałam stosować diety jem na co mam ochotę, choć owszem wykluczyłam wiele rzeczy z jadłospisu, bo i tak mi szkodziły i średnio je lubiłam. Poza tym ruch i jakoś tak samoistnie zgubiłam 5 kg :) I ciągle na przemian odchudzanie i te sprawy. Zdarzysz schudnąć ale nie w ten sposob. Zasad jest kilka.

Gość Paulaaula
Spróbuj ćwiczenia odpowiednie do wieku, może jakiś suplement diety (ja barałam ForeverSlim, ale nie ukrywam, że jestem młodsza - musiałabyś poczytać np na www.promoslim.pl jak to wygląda w przypadku osób w Twoim wieku [bez urazy]). I jako podstawa zmiana sposobu odżywiania (u mnie z tym było najgorzej - ale dałam radę). Nie mniej powodzenia

Gość gość
ForeverSlim,to takie placebo,zastosuj Rytuały Tybetańskie

Gość InLoveeeee
Hmmm co prawda mam troche mniej lat, ale tez tak kiedys mialam, wyprobowalam chyba wszystkie diety (dukany itp.) i to byla porazka. Nie dosyc ze caly czas sie myslalo o jedzeniu to jeszcze to niedobre i jakies dziwne, drogie skladniki. Chudłam max 2kg i potem to i tak wracalo z podwojoną siłą. Teraz mam już 10kg mniej i to jeszcze nie koniec....;) polecam diete ewy chodakowskiej bebio.pl na serio! jest to najlepsze co mnie spotkalo bo po pierwsze jem praktycznie to co chce tylko w wersji fit (znajdziesz tam pyszne leczo, fasolke po bretonsku a nawet spaghetti) po drugie nie chodze glodna - jem nawet wiecej niz przed dieta po trzecie nie ma zadnych skomplikowanych przepisow i jest tanio dodatkowo do kazdego dania mozna dodac komentarz i je ocenic dzieki czemu wiadomo czy jest dobre czy nie. Schudłam już 10kg bez zadnych cwiczen + praca siedzaca. A schudne jeszcze wiecej bo poprostu tak mi ta dieta zasmakowala ze wprowadzilam ja na stale do swojego zycia, jest smacznie zdrowo i fit. Polecam naprawde bo jest niedroga i w sumie tylko raz wystarczy ja wykupic bo po tym czasie czyli 2 miesiacach juz bedziesz wiedziec na co twoj organizm reaguje. Pozdrawiam i nie poddawaj sie, ja sie nie poddalam.