Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja z facetem...Jak był nastolatkiem, to topił kociaki za pieniądze.

Polecane posty

Gość gość

aby zarobić na czesne na studia. Hm....z jednej strony mnie to przeraża, z drugiej...jakos musiał zarabiać...w ten czy inny sposób. Jesteśmy ze sobą 7 lat...dobrze że mi powiedział, wie że robił źle.

Gość gość
podobnie zaczynal Karol Kot(wampir z Krakowa) seryjny morderca

Gość gość
Daj spokój :-/

Gość ziemskiTymianek
alez czym ty sie przejmujesz... znam dwie kobiety ktore chodzily po kolezankach i aby poderwac ich mezow obsmarowywaly malzonki w taki sposob aby mialy klopoty prawne - donosy do PZPR, UM, Wydzialu Finansowego itp

Gość Mad Moxxi
Hm, dość absurdalnie to brzmi. Gdyby mój przyznał się do czegoś takiego to wywaliłabym go na zbity pysk, mimo że jesteśmy 8 lat razem.

Gość gość
To widać go nie kochasz...sorry 8 lat i coś co zrobił głupiego w przeszłości, żałuje i go wywalasz :-/ Mam nadzieję że sam odejdzie od Ciebie ty bezduszna p**do.

Gość Mad Moxxi
Kocham go najbardziej na świecie ;) Swoją drogą to ciekawe, nazwać kogoś bezdusznym bo nie akceptuje mordowania bezbronnych istot. I nazywanie tego "czymś głupim". To nie jest głupie tylko przerażające.

Gość gość
Ja też z babcią chodziłam topić koty takie zaraz po urodzeniu. Strasznie było mi ich żal, ale wiedziałam, że będzie lepiej jak zginą niż jakby miały się gdzieś tułać po świcie. To w latach 80. Nikt mnie za to nie potępia.

Moja droga, kiedy się kocha to ZA WSZYSTKO, jeżeli uważasz że gdyby zrobi coś takiego to byś go rzuciła, to rzuć TERAZ. Bo go nie kochasz, a kochasz jego IDEALNY obraz. A jak popełni błąd to go zostawisz. Prymitywna dziwko.

Głupio robił,ale nie przesadzaj, też dowiedziałam sie o moim chłopaku wielu nieprzyjemnych rzeczy po kilku latach znajomości i nie wyobrażam sobie go z tego powodu zostawić. Jeśli dobrze Wam się układa to puśc to w niepamięć.

Gość Mad Moxxi
WTF, ludzie, co z wami jest nie tak? Kocha się za wszystko, czyli za mordowanie też? Bardzo ciekawa teoria. Nie kocham idealnego obrazu mojego chłopa, bo do ideału mu daleko, podobnie jak i mi, a popełnienia błędów jest najnormalniejszą rzeczą na świecie. Podkreślam, BŁĘDÓW, a nie celowego pozbawiania kogoś życia dla paru groszy. Co za czasy...

Gość gość
Idiotnko, nie robił przecież tego bo miał taki kaprys, a dlatego że chciał zarobić kasę :-/

Gość Mad Moxxi
I jaką to fortunę mógł zarobić taki miły chłopiec na topieniu kotków, hm? ;) Założe się, że gdyby temat brzmiał "Dziwna sytuacja z facetem...Jak był nastolatkiem to uprawiał seks za pieniądze" to wszystkie, które tu się wypowiadacie jednogłośnie byście stwierdziły, że należy gnoja rzucić. Ale że brutalnie zabijał? No przecież to drobny błąd młodości i to jeszcze na taki cel, studia. Ho ho.

Gość gość
Morderca małych kotków.

Moim zdaniem seks za pieniądze w przypadku faceta jest gorszy od utopienia kilku kotów.

Gość gość
Tak moja moja droga, to jest PRZESZŁOŚĆ! I już.

Gość gość
ja bym ucieła kutasa za coś takiego.

Gość gość
Moim zdaniem seks za pieniądze w przypadku faceta jest gorszy od utopienia kilku kotów. Zabijanie jest lepsze niż prostyctucja? :D

Gość gość
ja bym się brzydziła takim żywym gównem jakim jest ten Twój. i nie, to nie drobiazg, nie każdemu dziecku się zdarza tylko takiemu p**********u bachorowi wychowanemu przez psychopatów.

Gość Mad Moxxi
viki022 - serio czy żartujesz? Bo jeśli faktycznie uważasz, że pozbawienie życia jest czymś lepszym niż prostytucja...no cóż, trudno jakoś to skomentować i raczej nie mam już nic do dodania w tym temacie.

Gość gość
To prawda - to była przeszłość, powinnaś się uspokoić i mu wybaczyć.

Gość gość
Psychopaci zaczynają od torturowania i zabijania zwierząt. Uważnie się przyjrzyj temu swojemu gdzie i kiedy bywa, czy nie ma trupa w szafie ;)

Tak uważam, prostytucja to totalny brak szacunku do siebie,a taki facet jest zdyskwalifikowany w moich oczach. Nie popieram zabijania,ale zeszmacenie się jest gorsze.

Gość gość
Prostytucja ma jakieś uzasadnienie. Krzywdzenie kogoś i odbieranie życia?

Gość gość
Powinnaś dać mu szansę. Przyznał się - to coś znaczy.