Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka 123

Czy moge odebrac zasilek na dzieci kochance mojego meza?

Polecane posty

Gość Werka 123

Kochani czy ktos sie orientuje w temacie? Moj maz opuscil mnie gdy bylam w drugim mies. ciazy . Zostawil z malym dzieckiem 1 roczek do tego jeszcze bylam juz w ciazy. Wyprowadzil sie z domu do kochanki przypadkowo poznanej w necie. Ona ma 3 dzieci i dostaje zasilek na dzieci jako samotna matka. Chce sie zemscic tej kobiecie. Dokad mam napisac ze ona juz nie jest samotna matka bo ma mojego meza przy boku nawet go zameldowala tymczasowo u siebie w mieszkaniu. Chodzi mi o to zeby wyslali do niej kogos i odebrali zasilki bo ona juz nie jest samotna. Udzielcie mi infornacji prosze.

Gość gość
nie wiem co ci doradzic ale bardzo mnie to dziwi, ze facet zostawil cie dla matki trojki dzieci. Bo jeszcze bym zrozumiala jakby zostawil cie dla jakiejs mlodej bezdzietnej, ale dla takiej ROZKLAPIUCHY z ci.p.skiem po 3 porodach? nie kumam. No chyba że on lubi takie rozklapiychy, różni są zboczeńcy. w każdym razie wspolczuje ci...

Gość gość
Pewnie najlepiej było by to zgłosić w Ośrodku Pomocy Społecznej który wypłaca jej ten zasiłek,ale czy ktoś się tym zainteresuje tego nie wiadomo. Możesz jeszcze spróbować w Urzędzie Skarbowym bo na pewno rozlicza się w sposób przewidziany dla matek samotnie wychowujących,tam prędzej się pewnie zainteresują.

Gość gość
może ona jest po 3 cesarkach :P

Gość gość
3 cesarki? niemożliweeee Fakt że twój mąż ją popycha nie świadczy że wychowuje jej dzieci. I nie oznacza że przestała być "samotną matką"

Gość gość
Nic nie zrobisz jak ślubu nie mają to nie jego dzieci więc jest samotną matką a on na nie swoje dzieci nie musi dawać przykre ale takie prawo

Gość gość
Jakie to babskie i polackie - sobie nie polepszę ale może jej zaszkodzę.

Gość gość
Zaszkodzisz jej dzieciom a swoim nie pomozesz ...

Gość Werka 123
Zostawil mnie bo caly czas gonilam go do pracy a ona ma zasilki do tego rodzinne nie chodzi do pracy i go nie goni. Jak odbiore jej te zasilki, to pogoni go do pracy a pracowac on nie lubi zabardzo i zacznie sie dla niego pieklo na ziemi.

Gość gość
A ty werka pracujesz?

Gość oj głupie baby
Werka 123 z takim burakiem zrobiłaś sobie 2 dzieci ...masakra .

Gość Werka 123
Teraz nie pracuje bo na wychowawczym jestem, mam dziecko 2 mies. a starsze dziecko ma 2 latka. Nie wiedzialam ze moj maz jest takim burakiem. Bardzo zaluje ze wyszlam za niego. A drugie dziecko to byla wpadka, ale nie zaluje jest kochane. Maz drugie dziecko widzial tylko na zdjeciach masakra.

Gość gość
chce ci się tracić czas i energię na takiego chłopa i jakieś durne babsko????? wrzuć na luz, skocz do fryzjera lub z dzieciakami nad jeziorko, lepiej na tym wyjdziesz :) zemsta należy do bogów, pamiętaj!

Gość Werka 123
Pan Bog mnie pomaga, odczuwam to.

Gość ZZZzniecierpliwiony
Sama do pracy nie idzie. Ale kogoś do pracy gonić to potrafi. A później jeszcze chce się mścić. Ot charakterek. I pewnie zdziwiona ,że już jest sama.

durna babo nie rozumiesz ze na twoich zemstach tylko te dzieci ucierpia??? jedyny zal mozesz miec do swojego meza a nie do tej kobiety i tymbardziej jej dzieci. Ona go na sile do siebie nie przyciagnela, jakby niechcial to nigdzie by nie poszedl. Ona niepostapila najmodrzej wiarzac sie z zonatym facetem ale mozna sie juz domyslac jakich jej bajek naopowiadal. Ale jej biedne dzieci ktore tez ojca nie maja nic ci nie zawinily wiec daj im spokoj. jak chcesz sie mscic to mscij sie na ojcu, zapierdzielaj do sadu po podwyzke alimentow od tatuska a nie biednym dzieciom bedziesz odbierala. Jeszcze jakbys ty miala na tym skozystac... to robisz to tylko z zemsty. I co jak sie dowiesz ze jej zabrali te wspomogi i jej dzieci nie beda mialy za co jesc to bedziesz z siebie dumna bo sie zemscilas?? boze jacy ludzie sa zli, az sie wierzyc nie chce... i jeszcze ofiare z siebie robisz na forum

Gość hehehheheheh:)
ZZZzniecierpliwiony- czy ty jesteś jakiś ułomny ? Jak autorka tematu ma iść do pracy jak dziecko ma 2 miesiące? a skoro jest na macierzyńskim to znaczy ze wcześnie pracowała.

Gość gość
nie daj sie kobieto i zglosc to !!!!

Gość Werka 123
Pracowalam wczesniej, mam stala prace pelny etat, ale teraz nie pracuje bo dziecko mam malutkie 2 miesieczne. Karmie maluszka piersia. Do pracy wroce jak dziecko urosnie i do zlobka oddam a sama do pracy bo z czego niby mam zyc. Podalam drania o alimenty ale nie bylo jeszcze sprawy. On juz wziol zaswiadczenie z Urzedu Pracy ze jest bezrobotny, wiec duzo nie dostane.

Gość gość
Albo ty jesteś głupia jak wszystkie trampki stonogi.... ....albo to... marna.... p r o w o k a c j a ;)

Gość Werka 123
to nie jest prowokacja wierzcie mi kochani, pisze prawde.

Gość gość
Nie mów - naprawdę istnieją takie głupie, małe, podłe, zaplute i skarlałe kobiety????

Gość gość
są tacy faceci na świecie, znajoma miała takiego co 4 dzieci zrobił, do pracy się nie garnął, a jak postawiła mu ostatecznie ultimatum że za prace ma się wziąć to biedaczek próbował się zabić, szkoda ze mu nie wyszło, dzieci bynajmniej miałyby rentę po tatusiu! już nie są razem

Gość Werka 123
Moj maz tez 2 razy sie wieszal ale to bylo jeszcze do tego jak go poznalam.

Gość Mamuska19851
Ona dalej jest samotną matką! Poczytaj sobie ustawę o świadczeniach rodzinnych :P to, że ma faceta do bzykania (i tego pewnie Ci żal) to nie znaczy, że on jej dzieci adoptował i stał się ich ojcem :)

Gość Werka 123
Dzieki za informacje Mamuska19851. Chyba nie adaptowal jej dzieci bo nadal jest moim mezem na papierku i ma swoje dzieci. Mnie go nie zal, Mnie zal tylko nasze dzieci. Sorki.

Gość gość
Msciwa babo, ona jest nadal samotna matka,bo to ze twoj maz uciekl od ciebie do niej to nie znaczy ze utrzymuja ja i jej dzieci. Nawet jak naslesz na nia wszystkie urzedy to wystarczy ze ona powie ze oni nie prowadza wspolnego gospodarstwa domowego i maja osobne finanse i nic jej nie zabiora. Nie dziwie sie ze on uciekl od ciebie.Jestes baba bez klasy i honoru, ktora na dzieciach kochanki chce sie mscic.

Gość gość
A mnie zastanawia jedno...chcesz się zemscic na kochance, ale zrobisz krzywdę dzieciom,. Bo to one, dzieci, nie dostana kasy na swoje potrzeby. Kobieto, myśl trochę!

Gość Zinnka
Ludzie, opanujcie się! Kobieta została zraniona, maz ja zostawil z małymi dziecmi. Swinia totalna! Ona ma prawo do rozpaczy, do szukania zemsty, bo targają nia zle emocje. To przecież normalna reakcja. I całkowicie zrozumiala. Nie wybielajacie kochanki. To nie jest aniołek, który przygarnal bezdomnego. Ta kobieta doskonale wiedziała, ze facet ma zone i male dzieci. K***w i tyle, bez dwóch zdan. Autorko, masz prawo do wyrazania swoich emocji. I masz prawo chciec się zemscic. Ale pamiętaj, nie w ten sposób. Nie na dzieciach. Dokop swojemu mezowi i tej lafiryndzie, nie dzieciom. Ale przede wszystkim zastanow się, jak dalej zyc, jak sobie to zycie zorganizować, jak zapewnić opieke własnym dzieciom. Wscieklosc i bol mina, zobaczysz. Jeszcze będziesz się kiedyś smiala. Pozdrawiam

Gość elytka39
ona powinna Bogu dziękowac że sobie ten darmozjad poszedł:D:D:D przeciez to jakis nieudacznik bez pracy i ambicji:D:D:D:D