Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynek73

Maz Arab

Polecane posty

Gość Bursztynek73

Od 5 lat mieszkam w Uk a od 2 jestem zwiazana z Arabem w czerwcu wzielismy slub. Bylo to naciagane bo w momecie slubu bylam w ciazy. Na poczatku ciagle kazal mi usunac ze odejdzie odemnie itd. Psychicznie mnie wykanczal chcialam juz odejsc od niego ,a on ze jedzie do domu do mamy na slub brata . wiec pojechal na 3 tygodnie nawet do niego nie dZwonilam on telefonowal pytal czy wszystko zemna ok I ze teski. Wiec wrocil domu zupelnie inny czlowiek ze tesknil ze nie wyjedzie juz bezemnie przywiozl mi prezenty it'd... Dzis wyskakuje mi z textem ze wyprowadzimy sie do libanu tam na mnie Dom czeka I wszystko co bende chciala i ze pod koniec roku.... Sama nie wiem co robic czy tam bedzie mi dobrze , Chcialam sie doradzic was osob posteonnych co o tym myslicie?

Gość gość
Młoda albo młody,ja rozumiem,że wakacje są i masz duźo czasu. Więc zamiast marnować go na wymyślanie głupich tematów to zrób coś pożytecznego.

Gość gość
0/10 🖐️

Gość Ale to już było
Mało się słyszy w mediach co Arabusy wyczyniają z żonami?! Dziwi mnie że jesteś taka naiwna.Nie dość że nie będziesz mogła mieć kontaktu ze swoją rodziną - szlaban na wszystko to jeszcze będzie Cie lał jak kota w miechu.

Gość gość
Moja kolezanka wyjechala na urlop do Egiptu,tam poznala araba mlodszego od siebie o 17 lat (prawie w jego wieku ma corke) Rozwiodla sie po 20 latach malzenstwa,wyszla za maz Araba,sprzedala swoj dom ,a kase oczywiscie wzial jej maz arab,....potrafi chodzic w deszczu w okularach....tlucze ja,bo on pan i wladca.Juz jest malzenstwem 3 lata i za 2 ma ostateczny termin pojechania z nim do Egiptu na stale>teraz jest juz niczym,a jak bedzie tam........ach jeszcze dobieral sie tam w Egipcie za nia jego ojciec i jego brat...ktorzy maja po 2-3 zony.Nie rob tego ,bo to inna cywilizacja inne obyczaje...poczytaj w necie ,co arab robi ze swoja nie posluszna zona! NIE WYCHODZ ZA NIEGO ZA MAZ ,bo bedziesz jego RZECZA !!!!!!!

Gość Ale to już było
Za pózno, przeciez wyszła za Arabusa! OJ GŁUPIE baby, głupie.Mojej sasiadki córka wyszła za mąż za arabusa, zero kontaktów z nia miała, nawet nie pozwolił Atrabus przyjechac jej córce na pogrzeb ojca.Po krótkim czasie, zmarła moja sąsiadka.Brat tej dziewczyny mi mówił,że jego siostra 2 razy poroniła, potem nie mogła mieć dzieci, to jej mąż sprzedał żone do burdelu.Straszne to wszystko gdy się dowiedziałam.

Gość gość
no milutki jest bo wie ze w Anglii ci nie moze nic zrobic, a w swoim kraju to Ci dopiero pokaże na co go stac. Nie pojmuje tego ze kobiety sa tak naiwne i same niszcza sobie zycie wdajac sie w takie zwiazki

Gość gość
Bedziesz jego jedna z 3-4 zon,a do gadania nie bedziesz miala nic,jeszcze pozbawia ciebie łechtaczki,zebys nie miala przyjemnosci.... jak bedziesz miala corke to tez zafunduje "jej najblizsza arabska" rodzina.nie pchaj sie tam,jeszcze nikogo nie spotkalam zeby pozniej ze zwiazku byl zadowolony.UCIEKAJ I NIE PODAWAJ ADRESU!!!!

Gość arab z polski
a ja zachęcam wręcz nasze głupie polskie gesi do wychodzenia za mąż za arabusów. w końcu gdzieś te głuptaczki muszą się podziać :D . Zatem huzia do egiptu czy libanu, chusta na łeb i do kąta wraz z innymi żonami. Porządek musi być. A jak się odezwie, zaraz ojciec czy brat arabusa po ryju wystrzela.

Gość gość
Masochistki -formować kolumny i hurmem do Arabów . Już oni wam dogodzą . Zeszmacą , pozbawią godności i pobija. Zamienią w robota kuchennego i materac seksualny. Dzieci wam zabiorą i wychowają po swojemu tak że będą was inkubatory nienawidzieć . No a jak się wami znudzą to mają prawo jeszcze do 3 żon . A was zawsze mogą wypędzić z domu -takie prawo oddać bratu jako seks zabawkę albo okaleczyć albo zabić -bezkarnie o czym pewnie nie wiecie. I powiedzcie wprost -to naprawdę was rajcuje ?!

Gość No to ja

To jakis zart czy powaznie ktos pisze? Do libanu? Matko boska jak bez kitu pojechała to naprawde bez rozumu musiala byc.