Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma gdzieś to, że ONA mi przeszkadza... Nie zrywa z nią kontaktu...

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ma gdzieś to, że X (ona) mi nie pasuje. mam swoje powody, by po prostu prosić go żeby się z nią nie kontaktował... Po raz kolejny zobaczyłam smsa od niej, po którym wywnioskowalam że chciał się w nocy z nia spotkać... mieszkają blisko siebie, znają się od paru mcy... my jesteśmy zaledwie 7 ze sobą. zarzuca mu, że mu nie ufam... perfidnie. wykrzyczałam, że jak niby mam ufać skoro nie szanuje mojego zdania mimo, że mówił że nie będze sie z nią spotykał.. ewentualnie wśród wspólnych znajomych. ale nie że sam będzie ją wyciągał... mam dosyć. wyrzuciłam go z domu. ponownie mi kłamie. wiem, ze usuwa konsekwentnie smsy od niej tak, żebym ich nie czytała. głupia myslałam, że już nie kontaktuje się z nią. a sam z siebie wyciąga ją na spotkanie... pod głupim pretekstem. moze i ona traktuje go po kolezeńsku, ale czy on ją? na pewno on nie szanuje mnie, mojego zdania... jeszcze usmiechał się perfidnie pod nosem.

Gość gość
to po co jesteś z takim kutafonem??? głupia jesteś czy co?

Gość gość
nie głupia, on mnie dobrze posuwa i jego sperma ma smak niczym nektar

Gość gość
no właśnie nie wiem. głupia nadzieja. teraz wiem jak to łatwo napisać obcemu 'zerwij'.

Gość gość
no to nie zrywaj!!! męcz się przez całe życie z bydlakiem, który będzie cię miał gdzieś i cały czas szukał innej do wybzykania - typowa polska głupia dziewucha, która myśli, ze facet to cały świat!!!

Gość gość
k***a... mam dosyć :/ mial wszystko czego chciał.

Gość gość
był ktoś w takiej jeszcze sytuacji?

Gość gość
Rzuć kolesia. Wróci na kolanach jak lala zabierze mu pieniądze ;)