Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 lat stosunku przerywanego i brak ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Moj nowy partner powiedzial ze w poprzednim zwiazku zawsze wychodzil przed koncem. Zszokowalam sie bo dla mnie to zadna metoda antykoncepcyjna, przeciez nie tylko o wytrysk chodzi. Jak to mozliwe ze przez tyle lat seksu nie wpadli?

Gość gość
Hej :) Mój acet miał trochę mniejszy staż związku, bo 3 lata, ale również twierdzi, że zawszeze swoją ex wychodził przed wytryskiem i to był ich jedyny sposób zabezpieczenia. Ode mnie powiem Ci, że według mnie jest to żadna metoda antykoncepcyjna. Hmm, a jak tłumaczyć to, że nie wpadli? - fart, bezpłodność? Sama nie wiem :)

Gość gość
Dla mnie to tez zadna metoda anty choc jako malolata tez ja stosowalam pare razy z owczesnym chlopakiem, nie znajac w ogole swojego cyklu, dni plodnych i nieplodnych, a teraz wlos mi sie jezy na glowie i dziekuje losowi ze nie zostalam mama w wieku 17 lat

Gość gość
Powiem Ci, że ja od paru dni wmawiam sobie, że ta metoda jest skuteczna, bo zapomniałam czwartej tabletki z blisterka, a w ten sam dzień odbyłam stosunek-właśnie stosunek gdzie partner doszedł poza mną. Dlatego też staram się sobie wmówić, że nic nie będzie, ale wiem, że stosunek przerywany to żadna antykoncepcja :-(

Gość gość
Była bezpłodna lub niepłodna lub brała cos bez jego wiedzy albo on nie może lub jest tym szczęściarzem który nie produkuje nic w kropelkach przed wytryskiem :D Jak zdecydujecie się na dziecko to pobawcie się w stosunek przerywany parę miesięcy sama się przekonasz jaka jest prawda :D

Gość gość
Możliwe że twoj facet jest bezpłodny

Gość gość
Ja rok na przerywanym i tez brak ciąży:) jesteśmy plodni, w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść

Gość gość
tak to jest mozliwe. u nas jest 5 lat i nic. :D

Gość gość
Zawsze jest możliwość zajscia w ciąże.Nie wierzcie bajkom.Wyjątek jak jedna strona jest niepłodna.

Gość gość
Moi znajomi tak wpadli chyba po 10 latach :)

Gość krdxcmf
Ja też tak prawie 5 lat, z tym, że kilkumiesieczna przerwa między jednym partnerem a drugim... Też na przerywanym i nic.

Gość gość
kochalam sie tak 12 lat z moim partnerem.Zadnych innych zabezp.Pierwszy raz,jak skonczyl we mnie-ciaza :) jak facet zna swoj org.,to metoda jest dobra

Gość gość
Co to za sex bez konczenia w srodku.W najciekawszym momencie ucieka z pochwy,skąd wie ,ze nic nie wpadło.Pierwsze plemniki zaczynają ruch już w czasie podniecenia.Nie piszcie bajek na forum

Gość gość
A zwracaliscie uwage na dni plodne i nieplodne?

Gość Kirililinka
wlasnie najciekawiej jest jak facet wyjmuje i mozna patrzec na wytrysk,a nie jak spuszcza sie w srodku i nic nie widac

Gość gość666.
Ja wpadłam po 4 miesiącach przerywanego ;) rzecz jasna, liczyłam się z takim obrotem spraw, więc ciąża nie była żadnym zaskoczeniem :) a że 6 lat? to możliwe :) a czynników może być wiele: fart, bezpłodność, lub facet należy do tego procentu u których "chłopaki" pojawiają się dopiero w momencie wytrysku, a może ona kłamała z jakichś przyczyn że nie bierze tablet a brała... Różnie bywa, przecież nie jedna para starą się po kilka lat i nic im z tego nie wychodzi ;)

Gość gosciowa
Ja stosuje przerywany z mezem od ponad 20 lat,mamy dwoje planowanych dzieci,wiec bezplodnosc odpada. Dla mnie to najlepsze metoda.

Gość gość
To możliwe,ją z mężem przez 8 lat tylko przerywany.teraz gdy zechcielismy mieć dziecko udało się już w drugim cyklu starań.

Gość gosciowa
Dla mnie nadal to jedyna metoda. -skuteczna -darmowa -bez skutkow ubocznych

Gość gość
To nie jest żadna metoda. Nie wiem, w jakim wieku wy żyjecie.

Gość gość
wg mnie to dobra metoda, skoro dziala to mam przerzucac sie na piguly czy inne rozwalacze zdrowia, tylko po to zeby nikt nie nazwal mnie ciemnogrodem?

Gość gość
To jest jakaś masakra i szczyt głupoty, a nie dobra metoda. Naprawdę nie chce mi się wierzyć, że w dzisiejszych czasach jest jeszcze tylu niedoedukowanych ludzi. Chyba że piszą tu same 15-latki.

Gość gosciowa
Tak, wiem. W teorii nie powinno dzialac. Jednak w praktyce sie sprawdza i to od dwudziestu lat. Zamierzamy nadal stosowac stosunek przerywany.

Gość gość
To nie jest stosunek tylko głaskanie po c*pce.Co ty z tego masz..Mozna to zrobic zwykłą szczotka i będzie jeszcze bezpieczniej.

Gość gosciowa
Wiesz w ogole na czym polega stosunek przerywany? Jesli nie to sie doksztalc, a jesli wiesz, to wytlumacz mi dlaczego kojarzy ci sie to z glaskaniem szczotka.