Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 testów pozytywnych...czy mogą się mylic? Moze to nowotwor?

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam 5 testow ciazowych roznych firm, wszystkie pozytywne z grubymi krechami, nie z cieniami (i to nie z porannego moczu). Dzisiaj bylam na usg, nic nie widac (miesiaczka 14.06). Czy powinno juz cos byc widac?? Dodam, ze ciaza pozamaciczna wykluczona. Jutro ide na bete. Ale chcialam zapytac czy jesli beta wyjdzie negatywnie jutro, to istnieje prawdopodobienstwo ze to nowotwor??

Gość gość
Kobieto jesteś dopiero w 4t3d:)Po co poszłaś tak wcześnie? U mnie w 5t6d był zarodek a w 8 tc dopiero serduszko słyszałam.Wszystko jest na pewno w porządku.Nie panikuj,dbaj o siebie i do lekarza idź teraz po 7 tygodniu:)

poszlam bo chcialam zapytac czy mozna brac nospe bo bolal krzyz troche i podbrzusze. No od razu zrobila badanie. No i wyszlo, ze nic nie widac. Ale czy to mozliwe ze 1 test wyszedl pozytywnie na ok 10 dni przed miesiaczka? (mam cykle długie)

Gość gość19
Jak dla mnie to zostaniesz mamusią. Poczekaj na beta hcg a na usg mogło być za wcześnie

Gość gość
A to ty miliie....od tych ciaz biochemicznych...

Gość gość
kobieto, kojarze cie z marcowych mam bylas juz w szpitalu nawet.... i w szpitalu wlasnie powiedzieli ci lekarze, ze za wczesnie moze przestan swirowac az sie boje o to dziecko, jak tak przewrazliwiona jestes MUSISZ BYC CIERPLIWA I POCZEKAC TYDZIEN LUB DWA pozdrawiam

Gość gość
fiona Chryste znowu ty!

Gość gość
nie bylam z marcowych mam w sumie to nie wiem o co wam chodzi. Tylko zapytalam i juz sie dowiedzialam dziekuje

Gość gość
wiesz jak testy wyszly , to beta tez wyjdzie ale przynajmniej okreslisz tydz. :)

Gość gość
Taaaa, jasne, nie wiesz o co chodzi wariatko.

Gość gość
beta nie poda dokładnego wieku ciąży -od tego jest usg. Przy becie najważniejszy jest właściwy przyrost w ciągu 48godz.

Gość nie odpisujcie jej
to chora psychicznie staraczka, ona ma ciągle ciąże urojone