Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość boddie

Czy to może być bulimia .. ?

Polecane posty

Gość boddie

Odchudzam się od 2 lat. Mało jem, dużo ćwicze. Tzn. U mnie odchudzanie wygląda tak: głodówka albo max. zjedzonych kcal to np. 500 i tak przez kilka dni ( zazwyczaj max 3 dni ), a potem jem wszystko co moge. wszystko. Bardzo dużo, mam napad. Potem albo od nowa się 'odchudzam' albo przez kilka dni jem normalnie i na nowo się głodze. Próbowałam wymiotować, wpychałam nawet do gardła szczoteczkę, ale nie wyszło. Więc nie wymiotuje ani nie przeczyszczam się. Czuje do siebie obrzydzenie po każdym zjedzonym posiłku, mam bardzo niską samoocenę, tnie się ( ale to dlatego, że stosuje to jakby za karę za zjedzenie czegoś nieplanowanego.. ), uważam że nie zasługuje na nic, że jestem za gruba, tlusta itd. Ma się za świnie. Kiedy znowu próbuje schudnąć, to wtedy jem ok 500-600 kcal, ale nieraz mniej. I albo nie ćwicze ( częściej , chociaż ma takie plany i planuje dużo tych ćwiczeń itd, to nie ma na nie siły po prostu ) albo ćwicze bardzo dużo. Kiedy juz ćwicze i nie ma sil robić tego dalej moge się rozpłakać itd, jestem na siebie strasznie zła, ćwicze póki moge, strasznie się wtedy w to wkręcam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować