Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 29-29

bol plecow ! pomocy :(

Polecane posty

Gość karolina 29-29

hej! mam bol w plecach , szczegolnie rano , nie moge energicznie wstac , podniesc czegos z podlogi , jak sie zginam i schylam , mam stojaca pracef i nie wiem czy to nie przyczyna , ale nie wiem do jakiego lekarza isc . nie wiem czy to korzonki czy kregoslup .bylam u ortopedy kilkia miesiacy temu w innej sprawie i napomknelam o tym bolu ale lekarz powiedzial ze kregoslup jest prosty jakies porady ? problem taki ze jestem w polsce do konca tygodnia tylko :(

Gość mialam tez probllem z zatokami
do lekarza ogolnego i na rtg. w ciagu paru m-cy wiele sie moglo zmienic. a gdzie dokladnie ten bol? bardziej w dole plecow?

Gość Jakie to przykre
Jasne teraz w Polsce wszyscy są zdrowi:D Skąd lekarz to wie? Wykonał Ci Rtg. kręgosłupa? Nic na ten temat nie piszesz, to pewnie nie masz zdjęć.Widzisz tacy są lekarze w Polsce:D

Gość bernank
to pędź jutro błyskawicznie do neurochirurga ale dobrego fachowca , zrób koniecznie USG , może tak być, że jeden z kręgów kręgosłupa uciska o nerw jeżeli zbagatelizujesz teraz tę sprawę to z bólu nie wyrobisz , może być przemieszczenie dyskopatyczne , do lekarza marsz !

Gość gość
Jeśli masz 29 lat to już młoda niestety nie jesteś. To pewnie korzonki.:D