Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzankkkkka

mam gówniane wakacje

Polecane posty

Gość grzankkkkka

chyba najgorsze ze wszystkich. jestem na studiach i potraciłam kontakt ze znajomymi z liceum, a parę osób naprawdę lubiłam. nie pozdawałam paru rzeczy i muszę się ciągle uczyć na wrzesień. wciąż rozpamiętuję moją pierwszą, jedyną i nieudaną miłość z LO. jak już się przestaję uczyć to i tak nie mam co ze sobą zrobić, więc czytam komiksy i oglądam filmy. prawie nie wychodzę z domu. moje życie towarzyskie praktycznie nie istnieje. pocieszy ktoś ? :D

Gość gość
mieszkasz na wsi? Nie ma kina albo disco?

Gość grzankkkkka
no mieszkam na wsi. ale z kinem itp nie ma problemu, wystarczy wsiąść w autobus. tylko, że samej mi się nie chce, bo co niby bym na tym disko robiła, stalkowała grupki przyjaciół w lożach? ;p

Gość gość
No to trzeba sie ruszyc a nie siedziec i dumac. :-D Ale jutro .... :-D

Gość grzankkkkka
echh, ale gdzie mam się ruszyć sama ? mnie ludzi brakuje, a nie pomysłów. :

Gość gość
no ja mieszkam za daleko aby soe z Toba soptkac i jestem za stary. :-D Nie ma tam jakiegos klubu sportowego albo nie wiem golf club?

Gość grzankkkkka
kurde no, nawet nie wiem. miło, że mi wymyślasz opcje, ale to wciąż nie zmienia stanu rzeczy. nie mam z kim się wybrać do tych wszystkich przybytków rozrywki. :P wszyscy sobie jakoś poznajdowali paczki i wiodą to życie towarzyskie, a ja kiszę i kiszę d*psko na chacie. odezwałabym się do osób, które kiedyś lubiłam , ale godność mi na to nie pozwala, bo to one mnie olały. w sumie to już ich nie lubię, więc nie mam nawet po co. :D przegrałam życie. :C

Gość gość
przegrałam życie. :C to mi sie nie podoba! Nie badz taka obrazalska. Chyba jestes inteligentna. Wiec jest jakis sposob aby sie z nimi spotkac ! powodzenia :-)

Gość Heniuś
1. Nie masz telefonów itp. do tych osób z liceum? Na własne życzenie. Ale zdobądź je - pytaj znajomych-znajomych i tak aż do skutku. 2. Wrzesień to na studiach rzecz normalna, przyzwyczaj się - ja studiowałem wiele razy różne kierunki i zawsze uczyłem się do poprawek. Bo po co się uczyć jak może pofarci za pierwszym razem? W dodatku często przepuszczają tylko kilka % i jeszcze z wielu powodów wrzesień jest ok. 3. Nie rozpamiętuj tylko znajdź sobie zajęcie, komiksy ok ale to za mało - sugeruję wysiłek na świeżym powietrzu, np. rano pływanie, potem rower, po obiedzie spacer, potem np. rolki a wieczorem jeszcze pobiegaj. Uwierz mi - pomaga. 4. Znajdź znajomych. Jesteś młoda więc chyba nie boisz się podejść do grupy małolatów i zagadać? Ja, w wieku 40 lat mam Ci pokazać jak to się robi? 5. I ja w ogóle nie mam wakacji, więc proponuję Tobie znaleźć pracę. Nie lubię leniwych dziewczyn - dzisiaj już licealistki pracują. Poznasz nowych ludzi, nabierzesz doświadczenia i zarobisz jeszcze.

Hej, Mam to samo 1. gówniane wakacje 2. jestem na studiach 3. kampania wrześniowa 4. mieszkam na wsi ..ale szukam pracy , oł je xD