Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszek bez ksiécia

Marze niekoniecznie o ksieciu

Polecane posty

Chce faceta ktory poszedlby za mna w ogien,walczylby z calym swiatem gdyby ktos chcial mi zrobic krzywde,chronilby mnie w dzien i noc i wspieral w kazdej sprawie.Nie musi byc bogaty za to musi miec poczucie humoru,byc w miare wrazliwy i romantyczny ale jesli trzeba odwazny,zdecydowany i méski.Chce zeby mnie obrzucal kwiatami,prezencikami(nie musza byc drogie),spryskiwal ladnym perfumami i byl ze mna wszedzie tam gdzie ja jestem.Musialby mnie czesto przytulac,rozsmieszac albo ocierac lzy,w w razie choroby martwilby sie o mnie i troszczyl-ze wzajmenoscia zreszta.Kiedy bede umierac On trzymalby mnie za reke a kiedy juz przestane oddychac strzeliby sobie w glowe nie chcac zyc beze mnie...a juz na pewno nie moglby znalezc sobie innej kobiety po mojej smierci ,nawet gdyby Mu podsuwano Miss World.Liczylby ze mna gwiazdy i biegal boso po lace.Nosilby mnie na rekach mimo ze waze ponad 90kg....Cholera zapomnialam ze mam méza i tu rodzi sie problem:/

Gość Mateo_26
a kto by chciał zapuszczonego grubasa ?

Gość gość
myslalam ze o ksiedzu hehehe bo ja mialam zwiazek z ksiedzem i polecam

Mateo zniszczyles nastroj...wyobraz sobie za sa tacy

Gość Mateo_26
nie bądz głupia nie ma czegoś takiego jak MIŁOŚĆ co ty seriali sie naoglądałaś ?