Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniaaaaaaaaaa1

Mój chłopak mnie olewa

Polecane posty

Cześć ,nie wiem co mam zrobić.. jestem z chłopakiem 7 miesięcy i wszystko jest cudownie kiedy jesteśmy razem ale jak już osobno to wszystko się kruszy. Kocham go i nie widzę świata bez niego ale on robi rzeczy po których nie wiem jak się zachować, dzwoni o 23 i pyta co tam a ma w d***e gdzie byłam cały dzień, wstawiam mu różne opisy lub coś a on nawet nic nie odpisze tylko ";*" i tyle , chce poważnie porozmawiać to co chwilę słyszę "ale co ja mam ci powiedziec?" i uważa że ja będę budować przyszłość a nie my razem ,nie dostalam od niego złamanego badyla - nie jestem materialistką ale każda dziewczyna chciałaby tak nagle dostać kwiata albo cokolwiek . nasze miesięcznice spędzamy z kimś albo wogóle , widzimy się 2 razy albo raz na tydzień, postawiłam mu ultimatum , że jak nie pasuja mu moje zasady związku to niech ustali swoje i ja będę je ignorować jak on to robi ale on powiedział że nie będzie ustalał i dałam mu 2 tyg żeby się ogarnąl i pokazał że mu zależy . Nie wiem co zrobię jak nic nie zmieni albo jak zmieni na jakiś czas a potem znów będzie tak jak wcześniej ?!, juz raz się rozstaliśmy na 2 miesiące i było ciężko ale nie wiem na prawdę co zrobić . POMOCY !!!

Facet to proste urządzenie. W większości przypadków naprawdę nie wiedzą co robić, dla nich dobrze jest jak jest spokojnie, Dodajesz mu posty, on biedny nie wie co ma ci odp. więc pisze tylko :*, gdyby napisał Kocham Cię , ty napisałabyć Ja cb też? A on nic by nie napisał bo uznał by za temat zakonczony, a ty czepiałabyś się jako o tego :* ? Facetów nudzi piepszenie o tym co robiłaś przez kilka godzin, długie opowiadanie o tym, do nich trzeba konkretnie...

Gość gość
autorko, jeszcze gimnazjalistą jesteś?_