Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem podla i wredna malpa

Chcialabym byc bogata

Polecane posty

Gość czasem podla i wredna malpa

I chcialabym pomoc biednym ,tym ktorzy sa naprawde biedni i nie radza sobie z zyciem.Chcialabym pomoc paru osobom z mojej rodziny ktorym wiatr wial w oczy przez cale zycie a innym cwaniiaczkom ktorzy mna gardzili chcialabym pokazac ze mam wiecej kasy i klasy niz oni i ze teraz moga mi skoczyc bo nie mam zamiaru sie z nimi zadawac.Zawsze marzylam zeby pomagac innym i pewnei bede to robic gdy odchowam dzieci i jesli bedzie mnie na to stac.P*****le tych ktorzy twierdza ze jestem naiwna bo wole byc naiwna niz cyniczna i wyrachowana tak jak oni.Oprocz prawdziwej milosci i bezinteresownej pomocy potrzebujacemu nic wiecej nie jest warte w tym naszym zyciu.Zostawilabym sporo dla siebie i dla moich dzieci a duza czesc pieniedzy przeznaczylabym na tych biedakow i chorych.

Gość gość
> cwaniiaczkom ktorzy mna gardzili chcialabym pokazac ze mam wiecej kasy i klasy niz oni i ze teraz moga mi skoczyc a teraz mogą ci skoczyć ?

Też kiedyś marzyłam, żeby pomagać biednym... Potem poszłam na studia :/ Teraz zastanawiam się jak pomóc sobie

Gość gość
nic nie rozumiem. teraz nie masz kasy i nie moga ci skoczyć a jak będziesz miałą to już będą mogli ? w sumie coś w tym jest

Gość gość
a wiesz że żeby zarabiać kasę dzięki inteligencji i zaradności nbędziesz musiała się z takimi jak ich nazywasz "cwaniaczkami", zadawać ?

Gość gość
tylko ze sponsoringu to chyba aż tak wiele kasy nie ma żeby cwaniaczki klękli

Gość gość
tak zależy ci na opinii jakichś cwaniaczków żeby robić teatrzyk ?

Gość gość
Biedni mogą sobie zapracować.