Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski facet oddaje mocz gdzie popadnie. Nawet do wanny

Polecane posty

Gość gość

do umywalki, w krzaki, byle gdzie, wystawia małego polskiego fiutka i sika, a dzieci na to patrzą

Gość Kalinka Rafalka
zwlaszcza jak ma problemy z prostata twoim zdaniem powinien chodzic w pam-persach?

Pare tygodni temu widzialem "dame", ktora walila kupe przy samej jezdni, mimo ze niedaleko byly krzaki. Wiec mysle, ze plec nie ma tu znaczenia.

Gość gość
niestety prawda kobiety i faceci to zwykle świnie, kiedys tez widzialam jak mloda dziewczyna srała w krzakach przy drodze, bylo ją widac :O wszystko, to co robi tez, maly krzaczek zasłanial...a 100m dalej byly ląka i gęste krzewy, widac wolala srac na widoku. Widok sikajacego faceta to norma, wystawią fiuta przy drodze i leją :D zamiast isc za drzewo czy krzaczka, zero wstydu

Gość gość
moze miala biegunke i dla niej 100m bylo przeszkoda nie do pokonania o tym nie pomyslales/as? :o

Gość gość
Dobre hahahhahaaahaha

Gość NieDlaCiebie
nie macie juz o czym pisac niedlugo bedziecie o gównie pisać jaki kształt jaki zapach hahaha

Gość gość
No wlasnie dlaczego faceci sikają do umywalek albo pod prysznicem ? obrzydlistwo

Gość gość
Ja widzę, że wy fajnych sobie facetów wybieracie na znajomych :P

Gość gość
Fuj fuj fuj, jestem jak najbardziej za. Jak sie nie kontrolują, to niech sobie podepną uropen (www.larkis.pl po lewej). Ostatnio z koleżanką wynosiłam stare meble w nocy. Patrzę, a za płotem dwóch gości leje, tylko powiedzieli dzień dobry. Normalnie szok, niech noszą pieluchy albo cokolwiek, ale bez takich.

Gość gość
czekajcie bo mi link nie wszedł http://www.larkis.pl a moim zdaniem to jest genialne rozwiązanie, niech każdy taki nosi ze sobą, zamiast bramy obsikiwać