Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość luna40
napisz ile zarabiasz ....bo pewnie duzo za małe pieniadze nikt by tak nie pracował.....prawda??

luna40 "napisz ile zarabiasz ....bo pewnie duzo za małe pieniadze nikt by tak nie pracował.....prawda??" Skąd wiesz? :D Może są ludzie, którzy robią to dla pasji.

Gość gość
ja niestety zarabiam niezbyt dużo, a jest to wpisane w mój zawód

Gość gość
nawet niezly/a jestes w tych prowokacjach

"nawet niezly/a jestes w tych prowokacjach spioch.gif " a ten znów swoje

Gość gość
pracuj dalej :D latwo cie poznac po stylu pisania :P:P:D:D:D bydgoszczanin84 i inne nicki

Gość to prowo tego od tematu
Powiew śmierci - nawiedzony dom -mój dom

gość z 23:00 " latwo cie poznac po stylu pisania jezyk.gifjezyk.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif bydgoszczanin84 i inne nicki" Jednak bawiam się, że z kimś mnie pomyliłeś.

to prowo tego od tematu Mogłabyś podać mi linki do owych tematów? Chętnie zapoznam się z ich treścią nawet jeśli były to prowokacje.

Gość Elizka23333
daj link, poczytam o nawiedzonym

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5618004&start=90

Gość gość
,,,11.06.13 [zgłoś do usunięcia] Bydgoszczanin1984 Dobra przyznam się usmiech.gif Ten temat z Dr i jego domu , to był mój temat smiech.gif Zabawna jest ta cafeteria , więc coraz częściej wymyślam co ciekawsze provo. Dziękuje tym co docenili mój sposób pisania. Teraz już mogę wracać do prawdziwych wypocin i nie zobaczycie mnie na forum do czasu aż tego nie wydam. Kiedy jednak wydam znów wrócę do zarywania lasek " online ". Puki co żadnej nie poznałem bo boicie mnie się , ale naprawdę nie macie powodów. KIedyś się opisywałem i byłem szczery. wysoki brunet. samotny , niebieskooki. Przystojny i uczuciowy ( nie zdradzam ) Z tym naparwdę byłem szczery , lecz mimo to nikogo nie poznałem. Przecież nie będę pisał że " mam kasę ". To nie jest ważne , ale kiedy pisałem że jej nie mam , wtedy już zadna nie zwróciła na mnie uwagi. A nóż poznal bym jakąś ze złamanym sercem jak moje i stworzylibyśmy fajny zwiazek. Ale wy nie chciałyście. smutas.gif Żeganm kobietki i spadam z cafe. Poznacie mnie pod innym nickiem za jakis czas ale nie przyznam sie ze to ja smiech.gif elos''' 🖐️

Gość Elizka23333
thx, ide czytac :)

Przeczytałem pierwsze trzy posty autora od nawiedzonego domu. Śmiać mi się trochę chce :D

Gość Wandeczka chłopka
to jak poznamy się? ja się nawet mogę do Ciebie wprowadzić i przyuczyć zawodu razem byśmy byli bogaci i szczęśliwi. mam na czym siedzieć i czym oddychać. silna jestem to i w pracy wydajna

Wandeczka chłopka Tak szybko chcesz się wprowadzać? Przecież pośpiech w takich kwestiach nie jest wskazany :D

Gość Elizka23333
eee nuda tam kiedyś trafiłam na taki wątek, że przez tydzień się zasnąć bałam :D:D:D a aż tak bojaźliwa to ja nie jestem... ;)

Gość Elizka23333
faceet34 a Ty sam mieszkasz? tzn z psem tylko? Wandeczka CI sie przyda, ugotuje, posprząta, pieska wyprowadzi :D a i Tobą się zajmie po pracy :D

Gość Wandeczka chłopka
bedziesz leżał -odpoczywał po pracy a ja Cię umyję , uczeszę a może i wysmaruje byś się zdrowo błyszczał

Elizka23333 Tak, siedzę sam z psem :) A co do Wandeczki to myślę, że jesteśmy niekompatybilni jednak. Niby jej nie znam i nie powinienem oceniać, ale przecież pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, a u mnie ono nie było nazbyt pozytywne :D Poza tym posprzątać i ugotować sam też potrafię, a wychodzenie z psem to przyjemność.

Gość Elizka23333
myślałam, że napiszesz na końcu że nabalsamujesz :P ehh taki żarcik :P:P:P

Gość Elizka23333
wiesz ta Wandeczka to pewnie jajka ma... ale niech se chłopak pożartuje ;)))

Elizka23333 No tak, niech już ma tą dziką satysfakcję z tego, że spędził ciekawie wieczór :D

Witam ponownie Faceet34. Witam też pozostałych.. Tak jak mówiłam wpadnę wieczorem niestety tak późno ,bo dopiero po pracy...Widzę że temat dalej się nieźle kręci.Ja nie w temacie teraz :(

Gość gość w połowie na URLOPIE
czytam ten wątek i bardzo podoba mi się postać autora .. Ma ciekawą osobowość ... posiada zainteresowania Naprawdę jest wg mnie normalnym zrównoważonym człowiekiem [ o ile to prawda co pisze sam o sobie ] Z tym że ja mam jakby lekką fobię antybakteryjną ...;/ sama dotykając ludzi ...z racji zawodu często dezynfekuję się ....i jakoś tak byłoby być dziwnie dotykaną po trupach .... Wiem że każdy umrze wszyscy umrzemy i ktoś musi to robić i bardzo cenię Cię za to co robisz Jesteś pracowity i inteligentny , ale jakoś obawiam się że jednak możesz wpaść w alkoholizm zwłaszcza że masz predyspozycje genetyczne po tacie .....bo pisałeś że był alkoholikiem . Przepraszam że to napisałam co może ci się nie spodobać ale po prostu napisałam co myślę :( powodzenia życzę jesteś świetnym kandydatem na przyjaciela do rozmów o życiu , książkach teatrze i Goethe którego uwielbiam :)

beata 24 Cześć! :) Pewnie zmęczona po pracy jesteś. Tak w ogóle to czym się zajmujesz?

Gość fanka Ali Agcy
czy jak wieczorem jestes w swojej pościeli to czujesz jakis zapach Twego miejsca pracy?

gość w połowie na URLOPIE "Przepraszam że to napisałam co może ci się nie spodobać ale po prostu napisałam co myślę" W porządku. W pewnym sensie rozumiem Twój tok myślenia. Miałem ojca alkoholika, pracuję w kostnicy. Patrząc obiektywnie nie mam zbyt przyciągającego życiorysu.

Gość milicjantka Eulalia
inteligentnie to on Was wkręca , łykacie jak pelykany te jego trupie opowieści. i tylko chyba Wandeczka chłopka tego nie łyka...