Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość
ja to słyszałam,że od obróbki nieboszczyków palce robią się żółte po latach od tego tłuszczu wybacz, ale nie podałabym ci ręki a żebyś mnie dotykał, nigdy szukaj laski z kostnicy

Gość wioluszka1
kurna,00-07 godz. to podszyw, nie zadaję takich pytan, autorze uwierz ta sfera twojego życia mnie nie interesuje

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
a miewasz ciągoty homoseksualne?

Gość gość
a wogóle to marzysz o kobiecie, rodzinie, dzieciach..takim normalnym domu?

Gość wioluszka1
autorze, nie jesteś stary, życie zaczyna sie po 30,ja też mam 35 i czuje sie młodo, szkoda że ktoś sie podemnie podszywa

Gość gość
ja się pożegnam... 🖐️

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
a znasz juakieś koleżanki po fachu?może łatwiej by Ci było z taką koleżanka nawiązać nic porozumienia i rodzinę zalozyc. a i swoje dziecko byście przygotowali do popłatnego zawodu

Gość gośćONA34
otóż to.. też się nie czuję stara :D i też się pożegnam, dobrej nocy...

Gość psycholozkaaaa,29
czy masz na imię Daniel????????:)

deszczowa piosenkaaaaaaaaa nie :D Gość z 00:21:13 Tak. Odkładam na dom. Zawsze chciałem mieć taki ładny dom jednorodzinny z kawałkiem ogrodu, w którym żona sadziłaby sobie kwiatki, a dzieci miałyby huśtawkę. O niczym innym nie marzę.

No cóż. W takich Indiach załóżmy nieboszczykami zajmują się ludzie najniższej kasty. Tzw. nietykalni. Indie Indiami ale jak widzę to w RP też istnieje kastowość. Przeczytałem te wszystkie posty i? Co się rzuca najbardziej w oczy? .... No co? Wszyscy są ciekawi co i jak. Czyli mimo jakiś tam oporów każdy jest ciekawy co i jak. Niewiele głosów posuwa się do zagadnienia o jakie autor pyta. Oczywiście pomijam tych wszystkich którzy mówią o jakiejkolwiek formie współżycia seksualnego. Na bank narobili by pod siebie lub przynajmniej puścili "pawia" gdyby tak przyszło im przez godzinkę tam popracować. Kozaki proszę ja kogo z zielonym gilem u nosa. Wracając do autora. Dla mnie jesteś facetem z "jajami" jak piszesz poszedłeś do tej pracy bo musiałeś, odnalazłeś się w niej i pogodziłeś się z tym co robisz. Rozmawiasz o tym chłodno, bez emocji, czasami i na wesoło czyli? Znalazłeś swój sposób aby z tym żyć. Czapki z głów przed facetem proszę ja kogo!!! Jesteś twardziel i równy gość. Jakby co i kiedy podzielę się z Tobą nawet golonką i musztardą a i rękę Ci podam boś człek zacny. Szukasz kobiety? No widzisz ja myślę że to musi być taka która na prawdę się w Tobie zabuja. Wtedy nie ważne czym się zajmujesz tylko ważne jakim jesteś człowiekiem. A z tego co widzę czytając twoje posty, to? Cholernie dojrzałym i równym gościem. Człowieku szukaj.... po prostu szukaj ja trzymam za Ciebie kciuki aby się Tobie powiodło. A golonka słowo i nawet taką z dinozaura we dwóch opędzlujemy!!!

Gość psycholozkaaaa,29
bo kiedys spedziłam noc z takim jednym Danielem , ktory mi wyznal , ze pracuje z trupkami, zdesperowana bylam i glodna , wiedzac , ze dobrze zarabia poszlam z nim do łozka a on mi niestety nie zaplacil

Gość wioluszka1
ja jeszcze powiem,że osobiscie nie pracowłabym tam, ja to straszny tchorz jestem,lubie oglądać horrory a póżniej strasznie się boję

wioluszka1 "autorze, nie jesteś stary, życie zaczyna sie po 30,ja też mam 35 i czuje sie młodo" No niby tak, niby tak. Zawsze się też mogę pocieszać, że mężczyzna jest dobry jak wino, im starszy tym lepszy :D . Może faktycznie życie zaczyna się po 30stce. Chciałbym, żeby moje się zaczęło i, żeby wstępem było poznanie odpowiedniej kobiety, założenie rodziny. Chyba sobie jeszcze poczekam zanim do tego dojdzie. Mam tylko nadzieję, że się doczekam. :)

Gość wioluszka1
nawet zębów w salcesonie czy włosów się boję, a jemy często salceson bo tata pracuje w zakładach mięsnych

Gość wioluszka1
podszyw, o zębach i salcesonie to nie ja , ktos sie nudzi

Ten podszyw był żenujący, dobre kłamstwo zawiera 99% prawdy, trzeba wiarygodnie się podszywac! Dzieciarnia konkurencję robi

Ale wiesz taką za...stą jak z dinozaura a gnata potem ku radości archeologom podrzucimy!!! Dostali by skubańce orgazmu naukowego!!!:-) No cholera ździebko daleko mieszkasz bo? .... i na piwo bym Ciebie zaprosił.

Panienka Róża Skoro nuda to zmień temat :) Ja tu nikogo nie trzymam na siłę, ale byłbym rad gdyby znudzone osoby nie robiły tu bajzelu niepotrzebnie. Mało jest tu nonsensownych tematów typu "Chce mi się kupę"? Tam idź zabawiać ludzi. Ja tutaj nie dałam ogłoszenia o naborze pajaców :D

No cóż, uciekam spać. Zajrzę jutro po pracy. Dobranoc wszystkim i serdecznie dziękuję za rozmowę :)

Gość wioluszka1
No trudno ;) Do następnego, miło się gadało