Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość faceet34
zresztą nie lubię pisarzy , którzy już nie żyją

Gość gość
To ty nudziarz jesteś.

Gość wioluszka1
no własnie, utarło się że w kostnicy pracuja same menele pijaczki, no ale jeżeli już ktoś ma zakład pogrzebowy to jest GOSCIU

Gość gość
ja ci życzę jak najlepiej ale ...dla mnie taki związek to mezalians, w moim odczuciu

Gość gość
wioluszka, dokładnie

Gość faceet34
"a jak się myje? wężem czy tylko ręcznikiem np papierowym i wogóle , po co to mycie? jak ktoś umarł we śnie i tak go bakterie rozłożą" Jest stół,woda, gąbka i płyny do dezynfekcji ciała. Potem wycierasz i suszysz. Takie są już procedury.

Gość faceet34
wymierną korzyscią tej pracy oprócz dobrej pensji , jest też to , że mój kotek jest bardzo dobrze odżywiony

Gość gość
okropna praca...brrrrrrrrrr

Gość faceet34
"zresztą nie lubię pisarzy , którzy już nie żyją " i znowu podszyw :( Ludzie się nudzą... Założę sobie stałego nicka.

Gość gość
faceet34 wymierną korzyscią tej pracy oprócz dobrej pensji , jest też to , że mój kotek jest bardzo dobrze odżywiony na naszym osiedlu plotkowano,że grabarz przynosi mięsko psu ale czy pies tknie się nieboszczyka?

Gość wioluszka1
przypomnialo mi się ,że mam znajomego pracującego w kostnicy, fajny facet i ma super ładną żonkę wykształcenie wyższe , znajomi wiedzą o tym, i nikt nie wypowiada sie żle o nim,

Założyłem stały nick. DO PODSZYWA--> masz kiepskie poczucie humoru i zademostrowałeś to pisząc o kocie. Godne pożałowania...

wioluszka1 "przypomnialo mi się ,że mam znajomego pracującego w kostnicy, fajny facet i ma super ładną żonkę wykształcenie wyższe , znajomi wiedzą o tym, i nikt nie wypowiada sie żle o nim" Podniosłaś mnie na duchu :)

".Moim zdaniem ,bez urazy robia to njgorsi lduzie...w sensie ktos bez matury,ambicji...moze ktos kto idzie na latwizne..." Mam maturę, nie miałem możliwości studiować. Nie uważam, że poszłem na łatwiznę.

Gość gość
ty pisałeś o książkach? czytałam autobiograficzną o Michale Aniele, jak on robił potajemnie w nocy sekcje, narażając życie... bardzo lubiłam te opisy

Gość gośćONA34
takie mamy czasy, że mozna skonczyc i 2 kierunki a siedziec "na kasie w biedronce" (bez urazy)

Gość gość
bez kobiety można żyć pomyśl o studiach,,może psychologia?

Gość wioluszka1
a jak sobie radzisz bez kobiety?czy zdarzyło Ci się onanizować się na widok świeżej ładnej dziewczyny jeszcze ciepłej?

"czytałam autobiograficzną o Michale Aniele, jak on robił potajemnie w nocy sekcje, narażając życie..." Osobiście nigdy nie miałem przyjemności jej przeczytać. Chętnie zapoznałbym się z jej treścią.

Gość gość
tytuł Udręka i ekstaza generalnie o jego życiu, dzieciństwie,pracy, kobietach, chorobach..

Gość gość
godz 00 wybila, debile nadlecialy i strasza

Gość wioluszka1
nie nie podszyw. pytam poważnie

Gość psycholozkaaaa,29
"moj kot nie jest glodny","nie lubie pisarzy ktorzy juz nie zyja".."zartowalismy z samobojcy z mamą" :D .HAHAHAHA,podszywie kocham cie:D przemek to ty??? chyba sie z tobą ozenie:)

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
też dołączam do pytania wioluszki1 bo to ciekawe jest

Gość gość
na dyskotece poznałam kiedyś gościa, mówił,że pracuje w kryminalnym...częsty bywalec, z kasą...a może on też robił w prosektorium?

"bez kobiety można żyć pomyśl o studiach,,może psychologia?" Psychologia to bardzo ciekawy kierunek, ale szczerze mówiąc jaką mam możliwość pracy w zawodzie po ukończeniu tego kierunku? Poza tym ja już stary jestem, 34 lata na karku. Mógłbym zacząć te studia, ale to by było tylko w celu rozwijania pasji, takie moje widzimisię.

Gość gość
eee, stary myślę, że poznałbyś tajniki ludzkiej psychiki i nawet tu byłoby ci łatwiej../ nie zwariować/ że tak powiem a może i kobiete życia

wioluszka1 deszczowa piosenkaaaaaaaaa Jak radzę sobie bez kobiety? Cóż, jakoś sobie radzę. Autoerotyzm owszem, ale nie w obecności zwłok. Nigdy by mi na myśl nie przyszło by móc się masturbować chociażby tylko myśląć o denacie. Czy teraz szanowne panie posądzą mnie o homosekualizm bądź aseksualizm? :D