Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość
Masz z rodzina dobre kontakty??

Gość Elizka28
gość wyjdź już. żal Ci tyłek ściska? Że tyle postow?

otulona marzeniem Psychiatra powiadasz... Sceptycznie do tych lekarzy podchodzę. Moja matka chodzi, może to dlatego. Uważam, że dobrze zrobiłaś podejmując decyzję o tym by jednak do niego się nie udać. Przepisze Ci leki, potem następne leki i to takie błędne koło. Człowiek powinien podnosić się o własnych siłach, wsparciem moga być ewentualnie osoby ważne dla nas z punktu widzenia afektywnego, a nie prochy.

gość z 19:18 Jestem niestety jedynakiem. O tym jak miałem w domu wspominałem we wcześniejszych postach. Nie było różowo. Obecnie jedyną bliską mi osoba jest matka.

Gość gość
Fajną zabawe masz pijaku. Moge tylko wiedzieć PO CO? Aha, zapomniałam i tak mi nie odpowiesz, przecież nie możesz się zdradzić no nie imbecylu? Koorva a ja sie tak dałam wkręcić jak idiotka w ten temat Jak cie młody gnojku dorwe to ci nogi powyrywam! No ale tak to jest, u nas naród zawsze był manipulowany i ogłupiany, co niektórzy dalej brną w temat, trzeba być chyba skończoną kretynką nie otulonamarzeniem?

Gość z 19:20:22 Moją rodziną jest moja matka. Jest też dalsza rodzina, ale właściwie nie mam z nią kontaktu. Odcięli się od nas, bo ojciec był alkoholikiem i wstydzili się tego. Kontakt z matką ciężko nazwać dobrym, bo ona praktycznie nie komunikuje.

Gość gość
elizka a ty masz rowno pod sufitem? :D

Oj, to, miejcie mnie za skończoną kretynkę, czy tam idiotkę skoro koniecznie musicie:P Mi się dobrze pisze z TYM CZŁOWIEKIEM, choćby miał 15 lat:P Arti, jeśli to zbyt osobiste pytanie, to nie odp. Czy w Twoim domu dochodziło do przemocy, czy byłeś bity? Dziękuję za słowa wsparcia, naprawdę byłam skołowana, nie wiedziałam co i jak mam ze sobą począć.

Gość Elizka28
aż za równo :-)

latający potwór spaghetti Czyżbym miał do czynienia z pastafarianką? ;) Jestem z okolic Warszawy.

otulona marzeniem Owszem, w domu dochodziło do przemocy. Gdy byłem gnojkiem to obrywałem wielokrotnie, bo próbowałem bronić matkę. Potem już tylko dzwoniłem na policję gdy coś było nie tak.

Gość gość
Autor dobrze wie, jakie tematy są chodliwe, wie, że na tym forum siedzą zazwyczaj samotne kobiety. Wie, bo sam tu siedzi już kilka lat i co jakiś czas zakłada topik w innym klimacie wcielając się w inną postać. Pewnie robi to z nudów ale z drugiej strony potrzebuje uwagi kobiet, był niedoceniany w życiu i chociaż na forum swoim zachowaniem wręcz błaga o adorację. Jakie to załosne :P

Gość Elizka28
gosc i tak Cię to boli? Twoje wątki niechodliwe? :-D

Nie zrozum mnie źle, ale osoby, które przeszły tyle, co Ty, tzw. DDA - dorosłe dzieci alkoholików często chodzą na terapię. Myślisz, że Ty się uporałeś sam z przeszłością i "wewnętrznymi ranami". Nie myśl, że coś Ci wmawiam, tak tylko piszę.

Gość gość
Elizka :D mało tu bywasz albo jesteś zwyczajnie głupia :P I to jest mój 2 wpis w tym temacie, wcześniejszy gość to nie ja ;)

Gość gość
gość 19:33 ale po co to piszesz? nie widzisz jak one są w tego pijaka/faceta zapatrzone? Jak w BOGA Nawet nie dopuszczają myśli ze to jest po prostu dobrze napisana prowokacja. Są tak otumanione że żadne gadanie ich od tego tematu nie odciągnie, a powiem więcej, tak uwierzyły w ten temat pijakowi/facetowi ze by sobie praktycznie dały ręke uciąć że to prawdziwy temat. Ten pijak to powinien przywódcą politycznym zostać, zdolności ma, otumaniłby pewnie pół narodu, okradłby ich, opluł, ale publicznie grałby "doskonałego" no i co? I cały naród by go uwielbiał, a w zasadzie za co? Za umiejętność wiarygodnego bajerowania... a on i tak miałby ich w d***e i chihrałby sie z nich w zaciszu swojego gabineciku Niczym stado głupich owiec pędzicie za swoim "pasterzem" - pijakiem/facetem. Ja jebie, nie wierze w to co widze, wy sie naprawde wkręciliście Pijaku Szacuneczek :) Ja Cie chociaż podziwiam i doceniam za te wlasnie umiejętności, bo widać głupi nie jesteś, pomysł i wykonanie też świetne. Prowadź dalej swoje "owieczki" He he

Gość Elizka28
od kilku str obserwuje ;-) nawet jak prowo to fajne :-D i dajcie na luz ;-) są większe zmartwienia, nikt nikogo siłą tu nie trzyma ;-)

Gość gość
No niby fajne, można pogadać i wgl. Tylko że jego mi szkoda bo ślęczy tu już sporo czasu i chyba niczego nie planuje zmienic w swoim zyciu na lepsze Nie moglam sie powstrzymać żeby napisać prawdę:D, chociaż i tak nie uwierzycie, znam autora i na każdym wątku go poznam. każdy ma jakieś indywidualne cechy dzięki którym mozna poznać znajomą osobę, nawet jeśli udaje. Już nie przeszkadzam, pa;)

otulona marzeniem Na pewno została pustka. Pustka pozostawiona przez rodziców, którzy nie potrafili jej wypełnić troską i miłością. Czy się uporałem? Nie wiem, nie ubolewam już nad tym tak jak kiedyś. Wydaje mi się, że to już nie rana, a blizna.

Gość gość
jak wyjdzie prowo to Wam coś napiszę ;-)

Gość Elizka28
19.45 to ja ;-)

Gość gość
co napiszesz?

Gość gość
Ha ha ale najlepsze jest to jak on cały czas bajeruje i niepostrzeżenie brnie dalej... Niby udaje że te gadki o prowokacji go nie obchodzą, dalej toczy dialog z otulonamarzeniem Gościu świetny jesteś :) Unikasz niepotrzebnych rozmów które mogły by cię czasem zdemaskować tylko brniesz dalej w swych wywodach :D

No dobra, ja chyba będę się zbierał (ku radości pijakowi i innym bałwanom, którzy obrzucają mnie błotem). Muszę coś wykombinować sobie na kolację, a potem pójdę pobiegać z godzinkę. Wpadnę tu jeszcze pewnie. Do później :)

Gość gość
No masz rację..On jak ognia unika zdemaskowania... Dlatego unika różnych wpisów w tym moich :D Jakby przedstawić mocne dowody to wymięknie albo zwyczajnie zniknie. No ale niech się dalej produkuje, chętnie poczytam jakie bajki wciska innym.

*ku radości pijaka i innych bałwanów źle odmieniłem przez przypadki. Jakoś nie mogłem go nie poprawić. Trzymajcie się gorąco :)

Gość gość
Dlatego olewa różne wpisy, w tym moje*

Gość gość
jesli to prowo pijaka to dzieki za umilenie czasu, przynajmniej wymyslasz interesujace prowo, ktore wciaga. Mnie nie interesuje czy rzeczywiscie autor jest pwadziwy, naprawde pracuje w kostnicy, i naprawde ma ten problem. Milo sie czyta i juz. To tak jak z ksiazka wiekszosc nie jest na faktach, a mimo to czlowiek wciaga sie przezywa, czyta. Tak jest z tym tematem. Jesli jest prowokacja to mimo wszystko ciekawa, i ja tutaj zostane. :) pijak 22 prosze o wiecej prowokacji w takim razie, bo na forum nudno i lubie takie tematy ciagnace sie na kilka stron, o ile nie sa do d***e maryny. Takze glowkuj nad innymi prowokacjami:) gratuluje polotu:)