Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość
Kolejna tępa co nadal wierzy w prawdziwość tej histori Kurcze, jak w tym kraju ma być dobrze jeśli ludzie są tak tępi i naiwni? Jak stado baranów otumanionych leziecie za tym swoim "bogiem" facetem/pijakiem Temat jak widać bardzo, ale to bardzo ucichł, bo 90% ludzi w końcu przejrzało na oczy i dobrze wiedzą że to prowokacja pijaka, ale oczywiście zawsze znajdzie się jakaś idiotka...

Gość Elizka28
później pewnie zajrzy ;)

Gość osas
Mam topik w ulubionych.Autorze wszystkiego dobrego Co u Ciebie nowego??

Gość gość
naiwne tepe idiotki jak jestescie slepe to do okulisty a nie potem w ryk ze nie wiedzialyscie jaki jest facet i ze sie zmienil bo na wlasne zyczenie ignorujecie wady! prawda wychodzi na forach bo w realu to zadna sie nie przyzna a tu widac czarno na bialym

Gość osas
Jakie wady? haha:D:D:D

Gość gość
jak masz problem z analizowaniem to moze cofnij się do przedszkola

Gość gość
Każdy średnio rozgarnięty człowiek wie że to prowokacja pijaka a facet34 to tylko jego drugi nick... No ale tępota dalej brnie w temat i łyka każdy bajer

Gość gość
dokladnie

Gość gość
dziewczyna tez zapadła sie pod ziemie i nic nie wiadomo na ten temat

Gość gość
Dobrze by bylo gdyby autor napisał w końcu prawdę.

Widzę, że temat bardzo się ciągnie, a idiota pijak 22 lata przypisuje sobie MOJE dzieło. C*****o kolega, rzekłabym BARDZO ch*jowo :D Zacznijmy od tego, że Ty nie potrafisz pisać prowokacji. Jedyne co umiesz (z tego co zauważyłam, a jestem tu dość krótko) to pisać wielkimi literami jakieś głupoty na które każdy zlewa. Masz się za pana kafe? Zaskoczę Cię, nie jesteś nim. I dała Ci radę znudzona wakacjami 16latka :D:D:D Mam nadzieję, że to Ci da do myślenia i jakoś zdeterminuje do pisania prawdziwych prowokacji, a nie gnoju na który nie chce siąść nawet mucha :D:D:D Niemniej muszę Ci pogratulować nieugiętości i sposobu w jaki schrzaniłeś mi temat. Szkoda, bo coś czuję, że ciągnąłby się nawet i do 1000 postów gdybym rozegrała to wystarczająco sprytnie. CZEKAM na mąkę z Twojego worka, na jakieś TWOJE dzieło, którym później naprawdę będziesz mógł się chwalić. Przypisywanie sobie MOJEGO sukcesu jest trochę nie na poziomie. To zachowanie godne buraka, a ja jednak mam nadzieję, że tylko zgrywasz debila, a w rzeczywistości masz klasę. Zatem pokaż ją kafeterianom pisząc jakąś wciągającą prowokację. Tą tutaj możesz sobie wziąć za przykład. Powodzenia :):):) --------------------------------------------------------------------------------------------- DO RESZTY: Kochani :):):) Ktoś zaraz napisze, że jestem gówniarą, która się nudzi i że mi współczujecie. Jednak mimo wszystko musicie przyznać, że topik wyszedł bardzo fajnie. Mogliśmy wymienić nasze poglądy na dość ciekawy temat. Chciałam Wam za to serdecznie podziękować, bo miło mi się z Wami gadało. Umililiście mi czas z którym nie wiedziałam co zrobić i mam nadzieję, że w jakimś stopniu ja Wam go też umiliłam. :) Pozdrawiam :D ------------------------------------------------------------------------------------------ otulona marzeniem :) Do Ciebie napiszę oddzielnie. :) Mam nadzieję, że nie będziesz się na mnie gniewała. Nie pisałyśmy nie wiadomo ile, ale jakoś Cię polubiłam. Książkę, którą mi poleciłaś przeczytam, bo ja też mam problem z akceptacją i z wiarą w siebie i też trochę przeszłam w życiu mimo, że jestem jeszcze smarkulą. Cieplutko Cię pozdrawiam i bardzo, bardzo dziękuję. :)

Gość gość
Napisał przecież ze tego nie zrobi! Jako pijak jest burakiem, chamem Jako facet jest miłym, szarmanckim itenligentnym budzącym zaufanie mężczyzną Jak pisał przyznał się tylko od strony pijaka, ale od strony faceta sie nie przyzna, własnie z tego ma największą beke Wy go posądzacie ze nie napisze z nicku faceta bo to nie on, ale jemu o to chodzi, zeby zasiać w was ziarno zwątpienia I teraz wy sami nie wiecie na czym stoicie Czy ten facet to facet czy też faktycznie drugi nick pijaka Oczywistym jest ze to pijak, pisał juz o tym setki razy, pisał tez czemu nie napisze z zarejstrowanego nicku faceta... gdyby napisał skonczyłaby sie zabawa, a on nie chce końca Tylko wy idiotki wciąż wierzycie ze "facet34" istnieje naprawde, jak to ktoś wyzej napisał " Każdy średnio rozgarnięty człowiek wie że to prowokacja pijaka a facet34 to tylko jego drugi nick... No ale tępota dalej brnie w temat i łyka każdy bajer " I ja się pod tym podpisuje Nie zdziwie sie jak pijak zaraz wejdzie na nicku faceta i będzie dalej udawał cudownego, mądrutkiego, miłego facecika i będzie was dalej bajerował głupie kwoki, a przede wszystkim ponownie będzie zaprzeczał ze to nie jest prowokacja (sam sobie zaprzecza, pijak i facet to ten sam kolo, ale facet udaje dobrego i zaprzecza to co mówi pijak) żałosne jestescie... zegnam

Gość gość
Buahahahahahahah Pijak zmienił taktyke i teraz kobiete udaje Ja piertole spadam stąd Haha, a najlepiej teraz te wszystkie idiotki sie czują które tak wierzyły w swojego cudownego męskiego faceta34 Ha Ha Ha :D Idiotki głupie, teraz w końcu macie prawde to była PROWOKACJA, a pijak zmienił taktyke i teraz udaje kobiete, robiąc sobie kolejne jajca ha ha ha

Każdy może zrobić tak jak pijak. Ty zrób sobie stałkę i też napisz w jakimś temacie, że to Twoje prowo i powiedz, że przyznasz się tylko z jednego nicku. Tylko powiedz po co ;) Robi Was w ch*ja i tyle.

łeeeeeeee i po coś się już przyznawała :D następnym razem w temacie PROSEKTORIUM a nie kostnica jeśli już :)))))) w kostnicy się tylko przechowuje ciała szkoda, że już po :)))))

Zamykam temat. W sensie ja tu już raczej nie będę zaglądać. Jak chcecie to nakręcajcie dalej, ale nie widzę w tym sensu. To będzie tylko nabijanie postów, a mi szczerze mówiąc nie o to chodziło. Chodziło mi tylko o inteligentną rozmowę z interesującymi ludźmi. Za jakiś czas może wymyślę coś nowego. Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
a naiwne idiotki szly w zaparte haha

Gość gość
autorze/autorko wytłumacz jedno :D PO CO? po co tracisz tyle czasu na wymyślanie durnego prowo, na pewno zdobywanie jakiegoś info o pracy w prosektorium, bo troche tutuaj faktów przytoczyłaś, no po co? Życia nie masz własnego? Jest takie nudne, ze musisz wymyślać sobie nowe życie tutaj? :D

Gość gość
autorka jest chora psychicznie.

Gość gość
AUTOR! A nie autorka! Całe prowo nakręcił pijak22lata. Jego drugim nickiem jest facet34. Teraz już nie wiedział co pisać, widzi że temat już sie nie kręci to zaczął udawać kobiete i dalej kręci beke z was. Teraz pewnie siedzi i patrzy co piszecie o tym że facet34 to niby kobieta. Wy jestescie jednak naiwni, rajcujecie sie tym jak muchy gównem, teraz będziecie kombinować że niby jest kobietą a on sie będzie dalej nabijać z was czyli głupich, naiwnych idiotek ha ha :D

Gość gość
byliscie blisko odkrycia prawdy i spenial!

Gość gość
Kimkolwiek jest osoba która napisała ten temat, na 100procent nie jest do konca zdrowa🖐️

Gość gość
hahahaha, dobre! strasznie nieprzewidywalny zwrot akcji! Gratuluję autorce. Musisz byc strasznie inteligentą dziewczyną, bo wyrażasz się tak, że szok, :D połowa pewnie nie zrozumiała wyrazów jakich uzywasz ,młoda :). A pijak jak to naprawdę jego prowo to niech napisze z nicka faceta. TYLKO WTEDY UWIERZĘ i uchylę czoła :classic_cool:

Gość gość
i dobrze ze sie wydało . sam pijak topiku nie rozwalił . jest jeszcze gość 1 i gość 2 . szkoda że gość 1 zniknął z tematu może powiedziałaby coś więcej .

Gość gość
tez nie uwierzę że pijak to autor tego tematu dopóki nie napisze z drugiego nicku. PIJAK napisz z drugiego nicka!

No i wyszło szydło z worka;DW każdym razie i ja dziękuję za fajną i wartościową rozmowę, jak na swój wiek jesteś bardzo dojrzałą i inteligentną osobą, podziwiam. Nie lubię, kiedy ktoś oszukuje innych(pamiętaj, że co dajemy innym, to do nas powraca, tak przynajmniej myślę nie od dziś i myślę, że nie potrzebujesz tego robić, tylko trzeba nad sobą pracować, uwierzyć w siebie), ale jak pisałam, nie przywiązywałam wielkiej wagi do tego czy to prowo czy nie, bo liczy się fajny kontakt z drugim człowiekiem, a taki poczułam:)no i na forum publicznym zdarzają się takie rzeczy. A książki z tej serii, bardzo wszystkim polecam:) Ja Ciebie też ciepło pozdrawiam🌼🖐️

Gość gość
Jaka szkoooda.Prawie sie w Tobie zakochalam.😭 ,,Byles''super.❤️

Gość gość
Schizofrenicy tak mają.

Gość gość
nie pokazujcie swojej naiwnosci.