Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loopez

Czy to normalne że podobają mi się starsze kobiety?

Polecane posty

Gość loopez
aron napisałem ze podobaja mi sie kobiety starsze ode mnie takie po 30tce ja mam 20lat wiec dla mnie są to starsze panie:)

Gość loopez
Zostawiam kontakt do siebie jeżeli jakaś pani jest zainteresowana spotkaniem albo chociaż chciała by popisać ze mną weedtime4@gmail.com lub tel 726105321 .pozdrawiam

Żyjemy w takich czasach że trudno powiedzieć że coś jest normalne. Mężczyźni wyglądają jak kobiety a kobiety jak mężczyźni. Wszystko się popieprzyło. :P Twój problem to pikuś i jedynie co można napisać że "Trzydziestki" są super :) i wcale ci się nie dziwię że na ich punkcie ci odwala. Sek w tym że sam jestem dziadełe i przerobiłem trzydziestki na swoim poziomie ;) Nie mi rozprawiać czy to normalne, ale jesteś już dużym chłopcem i wiesz czego szukasz. :) 🖐️

Gość różowa szminka
nic w tym dziwnego ze podobaja ci sie dojrzałe kobiety powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość dojrzała w pończoszkach
Jestem dojrzałą kobietą.Uwielbiam pończoszki i seksowną bieliznę Coraz częściej czytam,ze kobiety dojrzałe podobają się młodszym facetom... Nigdy nie widzialam siebie z młodszym,bo uwazam,że faceci w moim wieku są bardzo męscy:)

Gość gość
Witam. Mam 40 lat i też noszę sexowną bieliznę i pończoszki.Ostatnio mam bardzo dużo propozycji ,najmłodszy miał 18 lat. Zastanawiałam się dlaczego tak jest. Znajomi mówią ,że jestem atrakcyjną kobietą i nie wyglądam na te swoje lata. Jednak myślę,że tacy młodzi powinni znajdować sobie dziewczyny w swoim wieku:)

Gość gość
Nie noszę pończoch, ale lubię młodszych facetów. Co w tym dziwnego ? Starszy facet jest już " lekko przechodzony ", marudny i nie zawsze może. Z młodszym jest wesoło i chce się żyć !

Nic w tym dziwnego,że podobają Ci się młodsi faceci. Ja tam na swojego nie narzekam,zawsze może i dużo może;D

:D:D:D:D:D:D:D:D .... tak, normalne. jestes zdrowym mlodym mezczyzna..... to nie jest smiertelna choroba;)... nie martw sie, bedziesz zyl :) ... i jak to w zyciu bywa, znajdziesz w koncu odpowiednia dla siebie partnerke :) niekoniecznie starsza od siebie;)

Gość Sztywniaczek
Dojrzała masz rację :) Ci starsi to wiedzą jak i co poruszyć u kobiety by bujała w obłokach :)

Sztywniaczek-Po prostu wiem co dobre i wiem jaką rozkosz potrafi dać mezczyzna po 40:D

Gość Sztywniaczek
Dojrzała w pończoszkach tak trzymaj :) Małolat chce się uczyć na starszej od siebie,a czy taka kobieta ma chęć tłumaczyć młokosowi co i jak,może :) Jest jeszcze jedna sprawa,że często dojrzałe mają chęć wyskoczyć sobie ... na coś tam :) Takie kontakty raczej są niepewne.Dostanie telefon i zacznie dzwonić w nieodpowiednim momencie,lub zakłócać spokój po nacach,a chodzi o dyskrecję itd. Wątpię czy któraś normalnie myśląca się na taki układ zgodzi. Facet co wie coś o życiu zachowa dyskrecję i też wie jak kobietę zadowolić,gdy ma takie potrzeby. Tak na marginesie to wielkie uznanie dla Ciebie :)

Gość gość
Taaa normalne p*****asz i może jeszcze da ci na papieroski :D

Gość gość
Niektóre dają więcej niż na papieroski :)

Więc niech taki małolat uczy się na tych,które mają mokro na widok takiego 20parolatka:D Jestem kobietą ze sporym temperamentem.Wiem,czego potrzebuję w łóżku z facetem:) Potrafię dać bardzo dużo i w zamian pragnę tego samego:D Nie mam czasu i szkoda mi go na nauki i tłumaczenie takiemu młokosowi gdzie i jak ma mnie pieścić:classic_cool:Mój facet(43lata)jest fantastycznym kochankiem i jeszcze nigdy nie zdarzyło się,żeby nie mógł:D Jest taki męski;) Jeżeli zawieszę na ulicy oko na facecie,to tylko pod czterdziestkę,zadbanego i męskiego:D I na widok takiego faceta zmoczę majtki:)

Wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne:) To, że podobają Ci się starsze kobiety wcale nie jest dziwne. W dzisiejszym świecie medialności wszystko jest normalnością :) Aczkolwiek.......istnieje też druga strona medalu.......nie każda z kobiet nadaje się i przede wszystkim nie każda chce być nauczycielką bo nie ma co się oszukiwać trzeba by Cię nauczyć wszystkiego prawie od podstaw:) a takie kobiety są...........wymagające, wiedzą czego chcą i potrafią to osiągnąć, umieją podkreślić swoją seksualność w delikatny ale widoczny sposób, mają swój styl. Dają ale i biorą:)

Gość Sztywniaczek
Świetna jesteś kobieto !!! Podoba mi się jak piszesz :)

Gość gość
ooo komuś brakuje na papieroski? Sztywny wazeliniarzu

Widzę na ulicy jak taki młodzieniaszek zawiesi na mnie swoje rozmarzone i tęskne oko.Myślę sobie wtedy "Pomarzyć sobie zawsze możesz chłopcze"

Gość gość
dojrzała, jeszcze trzepnie pod ciebie jak dłużej zapamięta. Ale wiedź, że sztywny ma gadane więc nie unikniesz tego i wskoczysz mu do wyra po chwili rozmowy

Nic się nie bój o mnie:) Nigdy nie wskoczyłam do wyra innemu:classic_cool:

Zawieszanie oka jeszcze nikomu nie zaszkodziło:) W sytuacjach gdy młodszy mężczyzna proponuje "przysłowiową kawę" uśmiecham się, dziękuję za propozycję z której nie skorzystam i życzę miłego dnia :)

Gość Sztywniaczek
Ma gadane czy nie to mało ważne,ale ważniejsze jest to,że wie dość by nie pieprzyć bzdur z kobietą,tylko działać. Nie wiem czy młody czy starszy popuści widok kobiety w pończoszkach o ile wie,że je ma ubrane.Nie do wytrzymania jest widok kobiety w FF i w butach na obcasie.Taki widok zostaje na długo w pamięci.Radki już teraz,ale ... :)

Taką kobietę trzeba wiedzieć jak zdobyć. Nie wystarczy kiwnąć palcem oj nie:) trzeba się napracować żeby efekt był współmierny do oczekiwanego dla obydwu ze stron :)

Gość gość
Czy wszystkie kobiety traktuja zaproszenie na kawe jako pewnik zaproszenia do lozka ? To jakies nieporozumienie. Myslicie, ze jak ktos was zaprasza, to natychmiast ma w glowie to, co wy ? ;-)

Gość gość
"nie pieprzyć bzdur tylko działać" ja trącam penisem w autobusach, chalpią mi dzidę od razu te 30 są niesamowite, a później dostaje na papieroski

Gość Sztywniaczek
Na kawę ? To stary chwyt,są już lepsze sposoby. Kobieta dojrzała wie i czuje,że facet ma coś w sobie.Przynajmniej tak uważam.

Zaproszenie na kawę ,dojrzałej kobiety przez dwudziestolatka jest jak proszenie o "korepetycje z seksu":classic_cool: