Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość2013

Brodawki płciowe.

Polecane posty

Gość Gość2013

Do jakiego lekarza ma się udać mężczyzna mający brodawki płciowe? Kobieta do ginekologa a mężczyzna??

Gość masz ruchaczu za swoje
jakie brodawki???? klykciny?? wykwity?? masz hpv wiec niech kazda laska wie, ze jestes chory:O

Gość kjgkdfg
Ale porada, idiotyczna. Tego wirusa ma 80% populacji, oby cię nie spotkało łajzo wstrętna. Niestety nie wiem do jakiego, może wenerologa?

Gość masz ruchaczu za swoje
tiaaa 80% chyba twojej patologicznej rodziny :O

Gość dermatolożka na 5 roku
do wenerologa i nie 80 a okolo 50 % i wcale nie musisz o tym wiedziec ze je masz, bo wirus moze sie nigdy nie uaktywnic

Gość kjgkdfg
Może przesadziłam, w każdym razie to powszechny problem i nie ma si.ę czego wstydzić. Trzeba uważać, a jeśli jest się chorym to leczyć. Patologiczne to są twoje wypowiedzi, Ja jestem zdrowa, odpukać, ale wydawanie tak idiotycznych opinii sięga dna, i wolę mieć brodawkę nawet na d***e niż być tak beznadziejnym człowiekiem, bo brodawkę można usunąć a głupoty nie. Nie współczuję, żegnam, mam nadzieję że pomogłam zainteresowanemu ;-)

Gość Gość2013
Tylko u mnie w okolicy nie ma żadnego wenerologa. Mam brodawki płciowe. Jestem mężczyzną i nie wiem do jakiego specjalisty mam się udać. Czy ktoś wie? Miał taki problem?

Gość gość
Miałam takie brodawki, byłam u wielu lekarzy, aż trafiłam na takiego który się z tym uporał, to bardzo intymny temat, wiem jak ciężko się czegokolwiek dowiedzieć, dziewczyny jeżeli chcecie to mogę się podzielić swoimi sugestiami i coś doradzić, jak macie pytania to piszcie: m-mmr@wp.pl