Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiele dziewczyn ma własny styl. Same klony !

Polecane posty

Gość NieDLaCiebie
ale macie problemy..

Gość gość
Własny styl, o czym Ty mówisz, nawet jeśli wierzysz że go tworzysz, to tylko złudzenie, bo i tak inspirujesz się już czymś podpatrzonym u innych. A nawet jak ubierasz się po swojemu, to z ubrań powszechnie dostępnych, tylko założonych w innej kolejności, też mi powiew świerzości. Moja rada, spójrz na modę lat 80-tych, jak chcesz być modna sezon, to będziesz, ale tylko sezon, A przez resztę życia patrząc na stare zdjęcia, twoje dzieci będą mówiły: Co ty sobie myślałaś :P Klasyka jest najlepsza, ponadczasowa, dodatkami zmieniasz ją co sezon i nie będzi wstyd za 20 lat ;)

Gość gość
Życie masz (poki co) jedno, wiec po co sie przejmowac czy wygladasz jak kretynka czy ''dobrze'' ubrania fashionistka? Ja sie ubieram w to co mi sie podoba, czasami wygladam jak dziwka albo biurwa mimo mlodego wieku i co z tego? Lubie wyzywające stroje, ale tez bardzo eleganckie, niemal jak na ślub. Nie jestem modna :P Wielu ludzi mnie krytykuje, obraża ale kij im w oko :P

Gość Ntasza
Zgadza się, masa dziewczyn nosi leginsy /rurki i baleriny i tuniki jeszcze. Ja balerinki też często noszę, bo są wygodne, ale też szpilki, ładne koturny z kokardeczką, spódniczki, sukienki - np. dziś miałam ładną sukienkę i buty na koturnie

Gość bbbbrrrryyy
Ntasza ,gdyby większość dziewczyn w Polsce ubieraly się w zwykle dni tak jak Ty ,to Polska byłaby najlepiej ubranym narodem ;D fajnie,że lubisz takie stroje ,ładne buciki ,które na prawdę cieszą oko każdego faceta . Mogę się założyć ,że każdy facet zawiesza oko na Tobie na ulicy ;D

Gość gość
tak szczerze to mam gleboko w d***e w co sie kto ubiera. wiele ciekawszych tematow zajmuje mi glowe. dajcie sobie spokoj, pewnie nawet autorka tematu ubiera sie w 'to co wszyscy'

Gość lkop
Ntasza,mam nadzieję że przynajmniej ty zakladasz skarpetki rajstopkowe do balerinek ?:)

Gość Ntasza
Heheh może i patrzą ;) Ale ja się cieszę, że się większość w to samo ubiera, bo czuję się przy nich ładnie i bardzo kobieco , jak perelka

Gość Ntasza
lkop fetyszysto nie, nie zakładam

Gość bbbbbrrrryyyy
Perełko :D, trzeba pokazywac swoje zgrabne nogi ,bo potem przyjdzie zima ,a co za tym idzie dłuższe ciuchy ,które wszystko zasłaniają ;/

Gość lkop
Ntasza przejzalas mnie ;D

Gość gość
Wojny na świecie, wyzysk dzieci w Chinach szyjących te szmaty, morderstwa, depresje, klęski żywiołowe, zaśmiecanie Ziemi etc. ale grunt to podbudować się nową kiecką.

Gość Ntasza
Przez to, że ktoś ma depresję, ja mam nie zakładać sukienki ?

Gość lkop
każdy ma inne problemy ,Oni mają głód na świecie ,a kobiety w polsce zastanawiają się w co się ubrać . Nie ma sensu się zamartwiac cudzymi problemami ...;-p

a wracając do tematu to niech każdy nosi to w czym się dobrze czuje. Nie każdy ma ochotę wyróżniać się z tłumu.

Gość Ntasza
Niech gosc wyjasni, co ma cudza depresja do mojej sukienki

Gość lkop
Ntasza ,chyba raczej nic :)

tak przy okazji, to moda teraz jest bardzo podobna do tej z lat 80tych więc czemu ktoś miałby się śmiać?

Gość Ntasza
lkop No pewnie, że nic, ale nei rozumiem, po co tak gadać. To w każdym temacie można tak napisać, że są większe problemy.

Gość Ntasza
Mi się podoba taka" moda" jak kiedyś kiedyś była, długie piękne sukienki, kapelusiki i słodkie parasolki :) A nie podobają mi się jakieś spodnie alladyny i tym podobne dziwactwa. Leginsy takie sobie są.

To już kwestia gustu. Ja latem lubię krótkie ubrania - czyli nieeleganckie i możliwe, że kiedyś będę się z tego śmiała, ale tym lepiej :)

Gość lkop
Ntaszo ,nie denerwuj się ;) a jak dzisiaj planujesz się ubrać ?:)

Gość gość
kobiety nie myślą indywidualnie tylko zbiorowo.

Gość Ntasza
lkop tak jak dzisiaj byłam ubrana, a to już pisałam, niedługi wychodzę właśnie