Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiele dziewczyn ma własny styl. Same klony !

Polecane posty

no spoko, niech nie bedzie istotne... tylko zobacz ile tu jekow, placzow i lamentow w stylu jestem sama, przegralam zynie, ble ble ble... tak to jest jak sie niczym nie wyrozniasz. nawet jak na rozmowe kwalifikacyjna przyjdziesz inaczej niz wszyscy to przynajmniej ktos cie zapamieta i wieksze szanse na robote, a tak to wszyscy takie szare ludziki co to narzekaja jaka to polska zla... ;D eh... zalamuje mnie to... :) ale spox, mozesz miec swoje zdanie, nie zabraniam... ;)

zbereznik - ja wiem jak to działa, ale nie można ludzi przekonywać, żeby wyróżniali się z tłumu jeżeli tego nie chcą. Sama nie ubieram się "szaro", ale mogę zrozumieć czemu nie każdy lubi zwracać uwagę.

z reszta sam ostatnio przyjechalem z wawy do mojego rodzinnego miasta, ide w koszuli, jakis granatowych spodniach w kant, pantofle i cos tam jeszcze i laska mowi do kolezanki (bo przy parasolkach z piwem przechodzilem) - ale gejowo ubrany... :D dopiero jak sie zatrzymalem, dosiadlem do jej znajomej, i zgarnalem buziaka to jej kopara opadla :D haha smieszna akcja byla... :P generalnie to jak wygladasz oddzialuje na ludzi. na jednych pozytywnie na innych nie, wszystko zalezy od tego do jakiej grupy spolecznej chcesz skierowac swoj przekaz... ;)

No właśnie był taki temat jakiś czas temu, że jak kobieta jest skąpo ubrana oto szuka faceta i czeka na podryw. Super "przekaz" :P

Gość gość
Zbereźnik chodzisz w pantoflach :-D

ale popatrz na to tez inaczej, byla ubrana seksownie. dajmy na to ze miala jakas kiecke, jakies fajne dodatki i np. przechodzi jeszcze 200m i tylko dlatego ze tak fajnie sie ubrala, zaczepia ja przystojny, inteligentny i wartosciowy chlopak, bo nie moze sie powstrzymac zeby jej nie powiedziec, jak swietnie wyglada... ;P:) tak tez moglo byc... a w jeansach i t-shircie przeszlaby niezauwazona... ;)

Zbereznik - ja nie widzę tej różnicy. Moooooże bardzo krótkie spodnie dają ten efekt.

no nie wierze... :P powiedz cos o sobie, ile masz lat, jak wygladasz, jak sie ubierasz na codzien?

Gość gość
Nie zgodzę się z tobą Zbereźnik, jeansy i koszlka mogą być bardzo seksi : P

Zależy od pory roku, ale z zasady jeansy plus jakaś koszulka (latem krótka, bo nie lubię jak się ciuchy do mnie kleją). I w takich ubraniach najlepiej się czuję, a przez to najlepiej wyglądam. Zauważyłam np. że w sukienkach dziwnie się garbię. Nie wiem na czym to polega, taki odruch, ale wyglądam już gorzej niż w krótkich spodniach.

musialbym chyba z wami na zakupy sie wybrac... :D hahha fiku nie matkuj!!!! jestem normalnym czlowiekiem, nie mam obraczki a taki buziak to co to za zdrada... :P

ale po co? Mnie pasuje taki wygląd jaki na co dzień praktykuję - taki makijaż, taka fryzura i te moje niezastąpione jeansy. W eleganckiej sukience wyglądałabym dziwnie, jak nie ja. Nie pasowałoby mi to.

dobra juz dobra... ;P ;) przeciez cie nie krytykuje... :P ale kiecki sa fajne ;) leginsy z jakimis tam gorami tez sa fajne... ;) a moja lupila ostatnio levisy (na podstawie jakis tam badan nakobietach porobili nowe kroje ze tak d*psko wybija w gore hehehe) i tez w sumie fajnie wyglada... ;)

ja się na firmach jako takich nie znam. Wiem, że lubię "butcut" i wszystko co przylega co ciała (albo ma dziury). Taka elegancka jestem, o....

Nie ma mowy :P wyobraź sobie młodych chłopaków z Metallici...jako kobiety...w bardzo krótkich spodniach. Do póki się nie zestarzeję to przechodzi :P

Gość gość
Tak już Ci pokaże, same takie zdjęcia ma na poczekaniu :-D

toz nie na poczekaniu, ale bierzesz jakies tam pierwsze z brzegu, zaczerniasz buzke w paincie i masz fote... :P :) ja nie mam skrupulow przed wysylaniem :) kazdej daje inne przez co wiem kogo potem pozwac jakby sie walalo po necie :D:P

Ja wolę swoich zdjęć nie wstawiać na neta. I tak jestem mistrzem drugiego planu w wystarczającej ilości zdjęć ludzi których nie znam :P

nie, wpieprzam się ludziom w festiwalowe zdjęcia. Jedna z tych rzeczy którą możesz praktykować 10, 20, 30 lat i nigdy Ci się nie znudzi.

jakie festiwalowe zdjecia ? :D znaczy koncertujesz? :D:P haha wiedzialem ze ta metalica to jakis podtekst byl... :P

Jak mam czas i pieniądze to jeżdżę, a zwróciłam na to uwagę, bo gdzieś w otchłani internetu jest jedno moje zdjęcie na który robię głupią minę za jakąś parą. Jak coś raz trafi do internetu to już tam zostanie :P

Odpowiadam na temat :) czytałam tylko pierwszy post, tak że ten... Osobiście uważam, że mam własny styl, ubieram to co lubię :)...i mam daleko gdzieś to, czy jakaś tam powiedzmy OSOBA uważa, że ja mam styl, albo go nie mam :D to wszystko tylko ciuchy, szmaty jak by nie było i nie ma sobie czym zawracać d**y...i to tyle w temacie mody, zachwycania się stylem swoim lub cudzym, czy też jego brakiem