Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giastaa

brak wlosow. pomocy!!!

Polecane posty

Gość giastaa

mojemu chlopakowi ostatnio wypadlu prawie wszystkie wlosy na czubku glowy i teraz strasznie staro wyglada czy sa jakies naprawde dobre masci albo tabletki na ten problem?

Gość Andzieliczka 1
Pewnie, że są. Sama włosy myję takim szamponem na wypadanie http://www.nuvialab.pl/pielegnacja-wlosow/lysienie/revita/ i już jest troszkę lepiej z moją czuprynką. Do tego nakładam odżywkę z tej samej serii i mam nadzieję, że już niedługo moje problemy z łysymi plackami całkiem się skończą.

Gość IMBIREK*****
mojemu tez :classic_cool:

Gość giastaa
no ale czy to dla mezczyzn tez dziala? on na czupku glowy ma ich naprawde malo prawie wcale a ma dopiero 24 lat a wyglada jakby mnial ich 35 przez te n brak on juz nawed chcial sobie przeszczep cebulek zrobic ale ja nie wiem czy to dobry pomysl

Gość lalalla
niestety łysienie u męszczyzn to genetyczna sprawa i wą tpię aby jakikolwiek specyfik pomógł,niektórzy łysieją bardzo szybko i zdarza sie że w wieku 30 lat chłopak goli się na łyso z reszty włosów bo inaczej wygladałby jak dziadek ,mozna próbowac różnych szamponów ale to tylko spowolni łysienie natomiast ono będzie i tak postępować

Gość giastaa
no tak ale jego tata ma duzo wlosow i brat tez dziadek z tego co wiem tez mial duzo wlosow tylko jemu wypadly

Gość gość
trzeba było działać, jak zaczęły wypadać, wtedy może udałoby się opóźnić proces łysienia. Teraz to już trochę za późno. Może spróbować wcierek ziołowych i np olejowania olejem rycynowym skóry głowy, masaże, może to pobudzić cebulki ale gwarancji nie daję, nie wierzcie w cuda. To, że jego ojciec nie wyłysiał nie oznacza, że on też nie wyłysieje.