Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży poszukuję polskiej przychodni w Anglii

Polecane posty

Gość gość

Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży.Mieszkam z chłopakiem w Anglii..Jestem tu od dwóch miesięcy poszukuję polskiej przychodni najlepiej w Liverpool lub Manchester,abym mogła się zbadać czy z ciążą jest wszystko ok ? Najlepiej jakis polski ginekolog :)

Gość gość
i najlepiej za darmo, co?

Gość gość
Angielska niedobra? Języka nie znasz?

Gość gość
W manchesterze jest pl przychodnia.zobacz sobie na necie.pełno tego jest.ale wizyta ok 100f

Gość gość
stać mnie na wizytę !!

Gość gość
ciekawe czy k***a wszyscy potraficie jezyk perfekt ?!! tylko sie madrzyc potaficie ! za takie rady dziekuję !

Gość gość
no panstwo by chcieli zeby polak w anglii jezyk angielski znal???? a sorry jest jedna strefa gdzie jezyk angielski przypomina sie perfekcyjnie jest to odpowiednik polskiej opieki spolecznej

Gość gość
na wizytę cię stać, na fochy również - a na to żeby poszukać adresu przychodni w internecie - już nie?!

Gość gość
he ... nie zamierzam się sprzeczać z takimi prostakami ! sama sobie poradze ! zegnam :))

Gość gość
Niektórzy emigranci znają język, nie przesadzajcie ;)

Gość gość
znaja ale taki to odlamek. A jeszcze jak sie jąkaja. I taka prawda, tylko w ciąże paniusie zachodzą i na swoich grubych d****h siedza i socjal zżerają. Zobaczycie za 9 miechów temat typu "jest może polska opieka społeczna w anglii? Wysrałam se synka i nie mogę pracować póki on nie pójdzie na studia, muszę na zasiłek bo nie mam za co se butów kupić a jak ja pojadę do polski, d*pe mam wielką to chociaż butami poszpanuję." Tak to wygląda moi drodzy, nie oszukujmy sie. A autro tematu tak się pieni bo widocznie nie może znieść prawdy.

Gość gość
ale autorka z pewnością nie!!! i jeszcze do autorki: od października ucinają benefity!!! będziesz musiała na swoje dziecko zarobić?!!!

Gość gość
I tylko żal mi uczciwych Polaków co tam jadą, chcą się zintegrować i zacząć życie na nowo ale maja na wejściu zepsutą opinię przez takie leniwe d*pska

Gość gość
ucinają, bo mają dość utrzymywania arabskich, ruskich i teraz już coraz częściej polskich krów rozpłodowych

Gość gość
nie lubimy robić lubimy się wozic!!!!!!!!!!!!

Gość gość
dajcie spokoj, a gdzie autorka tematu znajdzie prace bez jezyka, radzi se kobita po prostu

Gość gość
Ja jestem za granicą od 3 lat.Jak tu przyleciałam to też nie było dobrze z językiem a teraz po czasie dogadam sie z kazdym.Nie mozna odrazu przekreslac tej kobiety za jakis czas tez sie nauczy.W Manchaster jest polska przychodnia zobacz na internecie.Naprawdę jak czytam co niektore komentarze to.. Tacy sa wlasnie polacy zawistni i zazdrosni rzadko kto dobrze doradzi.Powodzenia Ci zyczę,aby Ci sie ulozylo w tej Anglii :))

Gość gość
no to teraz se nie poradzi, bo jedyny narząd zdolny do pracy zatkała bękartem!!!

Gość blockhead
to nie "krowy rozpldowe" robia nam zla opinie w sweicie tylko takie zawistne mordy jak wy. Sfrustrowane zera

Gość gość
hmm .... co to jest za wyraz ''se'' ?? idz do szkoły !! i nie ubliżaj dziecku !!