Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy to ZDRADA!!!???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Noi wlasnie!! Madrze piszesz, a on ja prosi. No nic chyba serio chodzi o sex!!?? A do tego ten post wyzej ze 2 lata byl z toba i z inna, jak oni tak moga robic ci faceci??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰 Z tym ze ja sie boje bo w jednym smsie on napisal ze sie stesknil za nia, za jej glosem itd i ze o niej mysli vvv no kurde, potzrebujesz jeszcze jakiegos dowodu ze on na nia zwyczajnie leci???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa1234
niestety autorko jeste艣 bardzo naiwna... facet Ci gada, 偶e t臋skni za g艂osem jakiej艣 laski a Ty kupujesz tekst o przyja藕ni? ukrywa przed Tob膮 rozmowy i to kim ona jest, ale Ty nadal 艣lepo mu ufasz... Nie kochana, ten facet nie zas艂uguje na zaufanie, to co robi to zdrada emocjonalna i przy spotkaniu raczej nie wierz臋, 偶e nie by艂oby zdrady fizycznej. powiedz DLACZEGO on ja ukrywa, nie chce 偶eby艣 nawet wiedzia艂a kim jest itp? czy normalni ludzie w ten spos贸b ukrywaj膮 PRZYJACI脫艁 czy mo偶e kochank贸w? jeste艣 m艂oda, przejedziesz si臋 mo偶e za rok jak sam Ci臋 rzuci, bo pewnie nawet jak ju偶 fizycznie b臋dzie Ci臋 zdradza艂 to b臋dziesz go broni艂a. prawda jest taka, 偶e facet w wieku 19 lat nie wi膮偶e si臋 zazwyczaj ju偶 na ca艂e 偶ycie, a w贸wczas zwi膮za艂 si臋 z Tob膮, by艂a艣 jego pierwsz膮 dziewczyn膮 ale pewnie (s膮dz膮c po tych "przyjaci贸艂kach") jest ciekawy jak by to by艂o z inn膮. Bardzo rzadko facet w tym wieku my艣li o kobiecie na ca艂e 偶ycie... jak pasuje Ci marnowanie z nim czasu to Twoja sprawa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli juz nie zdradzil to zdradzi bo piszac takie teksty, spotykajac sie czy nawet jak jeszcze sie nie spotkali to sie spotakana i bedzie zdrada\ to tylko kwestia czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz to tak wyglada jakby od tamtej dziewczyny zalezalo czy sie spotkaja, bo on tak bardzo tego chce. Nie umie mgo zostawic, ale boje sie ze on mnie zostawi za jkis czas:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe czy ta przyjaci贸艂ka nie jest Twoj膮 blisk膮 przyjaci贸艂k膮. Najlepsza kochanka- 偶ony kole偶anka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysmy sie juz raz rozeszli na 2 tyg i zeszli, cos nas do siebie ciagnie jednak. Pewnie czas pokaze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie mam przyjaciolki. Tylko kolezanki, a on lubi towarzystwo dziewczyn to fakt. Ale cialge mi mowi ze nie zdradzi mnie, ze mam mu zaufac, wszystko do granic i ze podstawa to zaufanie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak suka nie da -pies nie we藕mie. Tamta jest niezdecydowana , to ch艂opak trwa przy Tobie ,偶eby mie膰 gdzie zamoczy膰 , tamta powie "tak" i dostaniesz kopa w duup臋, nawet nie obejrzy si臋 na lata sp臋dzone z Tob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o zdradzie dowiesz sie ostatnia pewnie juz znajomi smieja sie z ciebie ze glupia jestes (bo mu wierzysz w kazde slowo) a on dziala na dwa fronty i ma szacunek wrod kolegow posmiewisko z siebie robisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ja go nie umiem zostawic!!!! I on tez mowi ze sa wazne te lata wspolne, to co nas laczy! Wedlug was czy sprawy seksu sa az takie wazne???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e seks nie jest najwa偶niejszy , ale kiedy ja mam ochot臋 a m贸j partner odmawia ,bo jest zm臋czony albo co艣(b. rzadko si臋 to zdarza)jestem niezaspokojona i z艂a , mo偶e nie na niego , bo ka偶dy mo偶e by膰 w gorszym nastroju, ale dzie艅 mam z*****y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰innie
tak mowi bo na razie jestes mu potrzebna... jak juz tak nie bedzie to kopnie cie w zadek i te lata nic nie beda znaczyly...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wnioskuj臋 ,偶e Tw贸j ch艂opak jest ko艂o 20 wi臋c dla niego seks mo偶e by膰 najwa偶niejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pytam bo wiem ze roznimy sie temperamentami, on ma sporo wieksze potrzeby ode mnie i mozliwe ze to o to chodzi ... poza tym kilka rzeczy on proponowal ktore mi nie odpowiadaja jednak, nie bede pisac co ale sa takie. Czy z powodu tego moze sie rozpasc zwiazek 3 letni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, ma 22 lata. Czy tacy ludzi sie zmieniaj??? Czy w miare uplywu czasu to sie moze zmienic i sex bedzie mnie jwazny dla niego???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰innie
raczej jesli ktos jest chetny to tak ma cale zycie a w miare wieku zmienia mu sie ale na jeszcze wieksze zapotrzebowanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze wazniejszy niz teraz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bede wieczorem, dzieki za wypowiedzi i prosze o wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieta ma najwi臋ksz膮 ch臋膰 i najwi臋cej satysfakcji z seksu oko艂o 30 (w艂a艣nie to przerabiam), m臋偶czyzna najwi臋ksze mo偶liwo艣ci ma mi臋dzy 20 a 30 rokiem 偶ycia. My艣l臋 ,偶e on po prostu jest ciekawy seksu , innych kobiet. Sama przyznajesz ,偶e s膮 rzeczy kt贸re on chce spr贸bowa膰, a Ty nie i on ma to ci膮gle w g艂owie i poszuka kogo艣 kto spe艂ni jego erotyczne fantazje. Ja na przyk艂ad nie lubi臋 analu , ale za to staram si臋 spe艂nia膰 inne "zachcianki" mojego partnera , a on odwdzi臋cza mi si臋 z przyjemno艣ci膮. Mo偶e to bardzo intymne pytanie , ale czy Ty masz orgazmy kiedy si臋 kochacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestey nie mam orgazmu,ale jest mi przyjemnie , a dlaczego pytasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ale czy sex moze byc najwazniejszy dla faceta i moze wszystko przekreslic??? bo do tego sie to sprowadza jak czytam co piszecie!!!??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
???????????????????????????????????????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

zakochane kobiety kochaja bezwarunkowo nawet upokorzane stoja twardo za facetem --- przykre ale prawdziwe , nie umiesz od niego odejsc , to poczekaj az on odejdzie i cie upokorzy zostanie ci uraz na cale zycie nie bedziesz nikomu chciala zaufac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytam o orgazm , bo sama d艂ugo pozwala艂am na to,偶eby go nie by艂o. Seks by艂 przyjemny , czu艂am blisko艣膰 partnera ale jako艣 nie do ko艅ca czu艂am,偶e tak powinno by膰. Pozna艂am obecnego partnera , na pocz膮tku wiadomo motyle, podniecenie wiele nie potrzeba ,偶eby dosz艂o do seksu wydawa艂o mi si臋 ,偶e jest dobrze. Po jakim艣 czasie mia艂am coraz mniejsz膮 ochot臋 na seks, bo nie czu艂am si臋 spe艂niona. Zrobi艂am najwi臋kszy b艂膮d i udawa艂am orgazmy. Kiedy艣 nie mia艂am ochoty za bardzo ,ale partner namawia艂 i uleg艂am, nic nie udawa艂am i wtedy m贸j partner powiedzia艂,偶e absolutnie nie mo偶e mnie zostawi膰 w takim stanie bez orgazmowym. Pie艣ci艂 mnie tak d艂ugo r臋k膮 , ustami ,偶e mia艂am najwspanialszy orgazm na 艣wiecie. Od tamtej pory (min臋艂o prawie 14 lat) i nigdy ju偶 nie udaj臋, nauczy艂am si臋 orgazm贸w , kiedy nie mog臋 doj艣膰 przy penetracji prosz臋 m臋偶a o dodatkowe pieszczoty i zawsze seks ko艅czymy zadowoleni i spe艂nieni. Uwierz,偶e od kiedy wiem jak naprawd臋 smakuje seks i orgazm zawsze mam na niego ochot臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M艂ode dziewczyny cz臋sto uprawiaj膮 seks , bo tego oczekuj膮 ch艂opcy (ja te偶 tak robi艂am), nie maj膮 z tego takiej satysfakcji jak膮 powinno si臋 odczuwa膰 po seksie, cz臋sto udaj膮 orgazmy , bo jak powiedzie膰 facetowi ,偶e go nie by艂o? Jeszcze poczuje si臋 ura偶ony. A potem nie dziwne,偶e nie maj膮 ochoty na taki byle jaki seks. Dziewczyny nie udawajcie dla swojego dobra , niech facet si臋 postara o wasza przyjemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale on sie stara. Tylko pytanie czy sex jest najwaznijeszy? Bo dla mnie nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stara si臋 , a Ty i tak nie zazna艂a艣 rozkoszy. Dla mnie seks jest wa偶ny, ale seks z pe艂n膮 satysfakcj膮 , je偶eli to ma by膰 seks z zaspokojeniem tylko jego ; dla mnie ten seks mo偶e nie istnie膰. Mo偶e on szuka potwierdzenia swojej m臋sko艣ci i kunsztu w 艂贸偶ku u innej, Ty nie masz orgazmu i chce potwierdzenia,偶e to Twoja "wina" a nie jego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko uwazaj, bo co bedzie jak mu sie u tej innej bardziej spodoba?;-)

Udost臋pnij ten post