Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ZDRADA!!!???

Polecane posty

Gość gość
Wg mnie z tego związku nic nie będzie skoro już teraz facet szuka innej to co będzie później? I nie myśl, że sprawdzi tylko czy tamta ma orgazm z nim hehe i wróci do ciebie.

Gość gość
Wypowiem się w Twoim temacie ponieważ jest mi w pewnym sensie znajomy. A mianowicie miałam podobnie i skończyło się to rozwodem. Nie chcę Cię straszyć, ale weź to pod uwagę. Mężczyźni są różni i dla twojego widać dobry seks się liczy i nie poprzestanie. I druga kwestia, jakiś czas temu sporo młodszy się do mnie kleił i mimo, że jestem obecnie sama i mnie bardzo to pociągało powiedziałam NIE co uważam za siłę swojego charakteru, ale on ma dziewczynę więc nie chciałam w to wchodzić. Do czego zmierzam? Zastanów się dobrze nad sensem waszego związku zanim nie będzie za późno.

Gość gość
BŁAGAM o wypowiedzi. Chcę podjąć decyzję i jutro ostatni dzień, w sobotę albo się rozstaniemy albo nie. Ale widzę że wszyscy oprocz jednej wypowiedzi są za rozejściem:((

Gość gość
doradzcie mi prosze

Gość gość
Co robic?

Gość gość
malo odpowiedzi dostalas wczoraj? on ma gdzies twoje uczucia i szuka sobie dalej jedyne co mozesz zrobic to postawic warunek, ma z nia zerwac kontakty a jak tego nie zrobi to chyba wiesz co bedziesz musiala zrobic

Gość gość
w pewnym sensie może nie zdrada a le nie lojalność wobec swej dziewczyny !

Gość gość
nie znam całej sytuacji ale postaw się !

Gość xxxxxxxxxxkkk
seks dla faceta jest najważniejszy !

Gość xxxxxxxxxxkkk
ślepo wierzysz ,ze on się zmieni ! masz nadzieję ,że jak zaczniesz się stawiać to dla Ciebie zerwie z tamtą kontakt ! nie łudz się .. tamta może nie daje mu się przelecieć ale pewnie jakby chciała z nim być to byś usłyszała nie możemy byc razem i że on nie chce Cię ranić i lepiej jak sie rozstaniecie ! trzyma go na dystans , a więc to jest coś co nie może zdobyć a facetów to rajcuje oni są zdobywcami , a ty jesteś tylko dla niego , a no bo jesteś ..wyjście awaryjne ..facet nieźle się ustawił ma Ciebie pewnie ma też seks kiedy chce , a więc jest to dla niego wygodne , ! jakby tamta chciała z nim być to by Cię rzucił ale ty pewnie w imie miłości byś go przygarnęła jakby tamta go kopła w d**ę !!!!

Gość gość
Nie przygarnelabym go juz wtedy. Ale wydaje m isie ze zwiazek to nie tylko sex i mnie dziwi ze z powodu braku orgazmu albo powiedzmy sexu analnego ma mnie rzucic???

Gość gość
I z tego co mowi to zawsze bedziemy razem bo mnie kocha wiec... a ze do niej pisze i chce sie spotkac to chyba nie znaczy z drugiej strony ze cos wiecej musi byc?

Gość gość
A sexu nie ma na zawolanie, bo rzadko TO robimy..

Gość kjafhaifgai
gość I z tego co mowi to zawsze bedziemy razem bo mnie kocha wiec... a ze do niej pisze i chce sie spotkac to chyba nie znaczy z drugiej strony ze cos wiecej musi byc? xxx widzicie? :D już zaczyna bronic misiaczka :D szkoda na nią czasu, chce byc zdradzana jej sprawa

Gość gość
Nie chodziło mi o to ,że z braku orgazmu Cię rzuci, tylko chciałam wiedzieć dlaczego nie masz ochoty na seks. Ja nie mając orgazmów podczas współżycia uważałam ,że seks jest przereklamowany i go wcale nie potrzebuję , wręcz unikałam go jak ognia. Potem jak zaznałam rozkoszy podczas seksu wiedziałam,że to jest coś pięknego i bardzo ważnego w związku. Pomyśl co byś czuła, gdyby Twój partner kochając się z Tobą nie miał wytrysku i opadał by mu po chwili. Pomyślałabyś ,że go nie podniecasz ,że z Tobą jest coś nie tak. Z tego co piszesz seks dla niego jest ważny . Ludzie rozstają się po wielu latach małżeństwa , bo spotykają kogoś nowego do łóżka, więc myślę,że dla niego te 3 lata razem wcale nie będą miały większego znaczenia jak tamta chciałaby z nim być.

Gość gość
Ale Ty glupia jestes autorko, wstyd. Co z tego, ze mowi Ci, ze Cie kocha? To tylko slowa. Zdradza Cię, pisze jej, ze za nią tęskni i za jej głosem, leci na nią a Tobie to nie przeszkadza. Faktycznie szkoda czasu na pisanie tutaj.

Gość gość
Nie glupia tylko nie mam takich doswiadczen i pytam. Stad wynika ze mnie zdradza i rzuci dla tamtej, z ktora jak twierdzi tylko pisze i chce sie spotkac pogadac jak z przyjaciolka. Ciekawe skad wasza pewnosc?

Gość gość
Przeciez zwiazek nie opiera sie TYLKO na sexie !!! Jest wazny ale sa wazniejsze rzeczy.

Gość gość
nie wiadomo czy rzuci cie dla tej czy dla innej, jest na etapie szukania, gdyby tak nie bylo zadne "przyjaciolki" nie bylyby mu potrezbne, myslisz, ze jak chce cie zdradzic to ci o tym powie? :) o naiwnosci :)

Gość sdgdgdd
gość Przeciez zwiazek nie opiera sie TYLKO na sexie !!! Jest wazny ale sa wazniejsze rzeczy. " dla ciebie może tak, dla niego niekoniecznie - poza tym nie wiadomo czy szuka innych tylko ze wzgledu na seks, moze ogólnie mu sie znudzilas

Gość gość
Masz rację , że nie powie. Kurcze no fakt, ze jak pytalam to obiecal ze do niczego nie dojdzie i uwierzylam mu. Ale by sie przeciez nie przyznal!! No to prawda.

Gość gość
Z tego co wiem to tamta" przyjaciolka" byla sporo starsza...nie wiem czemu to sie skonczylo, ale powiedzial mi ze i tak nie sluchala co on jej doradzal i to bylo bez sensu, bo tylko tracil czas jej radzac ... no ciekawe

Gość gość
Nikt z nas nie może mieć pewności, ani Ty ,że będzie z nią tylko gadał , ani my ,że na pewno dojdzie do czegoś więcej. Twój wybór. Dla mnie w moim związku jakieś tajemnicze przyjaciółki , godzinne pogaduchy, tęsknota faceta za kimś innym jest nie do przyjęcia.

Gość gość
Jest cos nie tak u nas, bo juz mamy ktoras szanse z kolei, klocimy sie, nie dogadujemy w roznych sprawach. Serio nie wiem czy warto w to brnąć, tym bardziej to juz by byla druga przyjaciolka" jego wiec chyba serio nie jest ok:(((

Gość gość
Przyjaciel to ktoś kogo znasz b.dobrze, ktoś kto stara się pomóc w każdej sytuacji, wysłucha , doradzi takich ludzi nie prosi się o to ,żeby zostali twoimi przyjaciółmi, albo nimi są albo nie. Ona się waha czy zostać jego przyjaciółką, a co oni mają po 10 lat? Moja 9 letnia córka ma taki dylemat czy zostać przyjaciółką Ani czy Kasi. Dla mnie to jest niepoważne jakieś tajemnicze znajomości, tęsknienie za głosem jakiejś "przyjaciółki" .

Gość gość
Tak, to już jest zdrada, wprawdzie emocjonalna, ale zdrada. To oszukiwanie swojego partnera, upokarzanie go, burzenie zaufania. W prostej linii prowadzi to do zdrady fizycznej i tak się zwykle kończy. Możesz o tym się przekonać czytając wnioski z analizy tysięcy postów o zdradzie na alehistorie pl. Tam ludzie jasno i bez ogródek mówią o tym, co ich spotkało, jakie podjęli decyzje i jakie były skutki tych decyzji. Zrozumiesz, że takie zachowanie twojego faceta to brak szacunku do ciebie i oszukiwanie cię za plecami. Jak masz mu ufać? Powiedz mu, że ma tego zaprzestać, a jeśli tego nie zrobi, pogoń wrzoda i znajdź sobie nowego chłopaka. Jest ich całe mnóstwo, tylko musisz się otworzyć na nowe relacje.

Gość gość
czesc, u nas na razie wszystko po staremu tzn jestesmy razem i jest w miarę ok. Wiem, że nie jest tak jak powinno, ale chyba przestal z nia pisac bo nie ma jej na fb

Gość gość
ale tak sie zastanawiam nad tym wszystkim i chyba macie racje ze chodzi o sex. Boje sie ze czeka mnie los wielu kobiet, ktorych partnerzy/mezowie maja kochanki:((

Gość gość
Ale co mam poradzic na to ze nie mam orgazmu i nie jestem jakas boginia sexu? Skomplikowane to jest! Chyba pod tym wzgledem nie odpowiadamy sobie,

Gość gość
Czy taki facet sie zmieni na lepsze? Co robic? Czy bedzie szukal ciagle przyjaciolki?