Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca przez internet!!! sprawdzone, nie oszustwo!!!

Polecane posty

Gość gość

hej, jeśli są tutaj uczniowie lub studenci, ludzie miedzy 16 a 24 rokiem zycia i nie mają pracy na wakacje, a chcieliby sobie cos zarobić przez internet bedac w domu, to mam dla was oferte, link do niej: https://www.inclick.pl/?pb=99f72b2a5c4fac2634ef9b07cf077ff1 Nie jest to oszustwo, wiem, że moze myslicie, że to tylko takie ściemnianie, bo sama na poczatku byłam sceptyczna, ale oni naprawde wyplacaja pieniadze na konto, malo bo malo, ale mi udalo się już zarobić 100 zł, czyli dwie wyplaty, a pracuje jakies 31 dni okolo. Polecam, bo to nie ściema, chociaz wiem jak to brzmi w dobie tego wszystkiego co aktualnie pisze sie o pracy przez internet. No nic wybor zostawiam Wam, w kazdym razie mysle, ze warto chociaz zobaczyc co to za praca. Kto nie probuje ten nic nie ma!

Gość dkkfewfew
Daj dowód wypłaty.:classic_cool:

Gość gość
wypłata jest przelewem na konto, dla osób, które nie wierzą, niech napiszą na mojego maila: pmartusia@interia.pl , to przesle im printsreen z konta bankowego, gdzie bedzie wyraźnie widać, że otrzymalam przelew.

Gość gość
za zwerbowanie ludzi do tego tez mi płacą, 20 zł od osoby wiec więcej natłukę na namawianiu na forach

Gość gość
odpisujesz w ogole na email?

Gość gość
Znalazłem twój blog. :P Dlaczego go porzuciłaś? :classic_cool:

Gość gość
Pokaż cycki szmato

Gość gość
" za zwerbowanie ludzi do tego tez mi płacą, 20 zł od osoby wiec więcej natłukę na namawianiu na forach" - to nie są moje słowa, poza tym przyznaje, że tak mam korzyść z tego, że ktoś sie zarejestruje z mojego linku, ale nie 20 zł!!!! tylko 200pkt, czyli 2 zł! autorze tego, kto to napisał, jeśli już coś piszesz, to chociaż pisz prawde i nie podszywaj się pode mnie! Po drugie nie siedze caly czas przy kompie, ale wlasnie wyslalam dowod wyplaty osobie, ktora wyslala mi emaila. Po trzecie żałuje, że w ogole tu o tym napisalam - co z tego, że za kazdego dostane 200 pkt, jak i tak pomagam ludziom, ktorym brakuje kasy ja zdobyc w uczciwy sposob- ale mało kto potrafi to uszanować. Poza tym zapomnialam, ze anonimowi ludzie na tym forum dowartościowują się obrażając innych.

Gość gość
Wyliż mi odbyt

Gość Agusiaczek33
oj, czepiacie się dziewczyny, ja sie zarejestrowałam i ciesze się, że ona tu o tym napisala, przynajmniej cos zarobie

Gość TwojaSzansa
Cześć, od jakiegoś już czasu zarabiam pracując online i jestem zadowolona nie są to wielkie pieniądze ale zawsze parę złotych do wypłaty;) jeżeli ktoś byłby zainteresowany zapraszam do kontaktu na email: twojaszansaori@gmail.com

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodznie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość gość
2015 rok - wtedy zaczęłam moją przygodę z Paidverts (BEZ ZADNEGO WKŁADU a z dnia na dzień zarabia się coraz więcej) i muszę przyznać ze jestem zadowolona, polecam :) Można wejść przez ten link: https://www.paidverts.com/ref/Japonka27 W razie jakichkolwiek problemów służę pomocą :) Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
zarejestruj sie na https://www.qassa.pl/336550 . Graj w gry, czytaj maile, zapraszaj znajomych (8zl od jednego poleconego), wypelniaj ankiety. Chyba najlepsy z tych wszystkich serwisow zarobkowych. pewna wyplata i szybko sie zbiera.. Polecam!

Gość gość
jakiś czas temu szukałam pracy on-line żeby troszkę sobie dorobić do domowego budżetu ale co rusz to jakieś beznadziejne propozycje aż w końcu mój znajomy podesłał mi link do serwisu, w którym on zarabia... na start dają 20 euro i w ciągu 5 tygodni zarabia się 14% od zainwestowanej sumy, co ważne jest to pewny zysk. Ta suma pozwala na poznanie serwisu ale nie daje jednak możliwości jako takiego wysokiego zarobku jaki by się oczekiwało od pracy dodatkowej. Pomyślałam więc tak.... mam lokatę ... żeby mi się tam coś odłożyło muszę czekać kilkanaście miesięcy... więc zrezygnowałam z lokaty i wszystkie pieniądze wpłaciłam na swoje konto w tym serwisie... i zarabiam... co miesiąc wypłacam dodatkową gotówkę a co najważniejsze wcale nie trzeba z tym dużo robićusmiech.gif Jeżeli jesteś zainteresowana/-y napisz do mnie na mojego "roboczego maila" pracaprzezinternetnr1@interia.pl . Posiadam wszystkie potrzebne materiały takie jak : tabelka samolicząca zyski, informacje jak zarabiać a nawet dowód wypłaty z serwisu.

Gość malutkaaaaaaaaaa94
Może to nie praca, tylko dorywcze zajęcie, ale zarejestrowałam się ostatnio na takim portalu Qassa, idealne dla kogoś kto i tak siedzi w domu, albo np. studiuje. Zbiera się punkty poprzez odbieranie maili, punkty można wymienić na gotówkę wypłacaną na konto, serwis wypłacalny. Oprócz odbierania maili, można też otrzymywać punkty przy okazji robienia zakupów w ponad 600 sklepach internetowych za pośrednictwem tego portalu (takich jak agito.pl, groupon, zalando, media markt, saturn itd.). Na start dostajemy 100 000 Qoins = 5 zł, wypłacanie od 50 zł. Polecam! https://www.qassa.pl/438273

Gość gość
nie ma czegos takiego

Gość Markopolo10238123123
www.jakzarabiambezetatu.pl Zapraszam do korzystania, opcja jest bezpłatna. Brać póki działa :)

Gość gość
Witajcie Kochani! Dużo ofert szukałam i internecie żeby sobie odatkowo dorobić i nareszcie znalazłam:) Chciałabym wam przedstawić portal w którym można zarobić łatwe,szybkie pieniądze przez zapraszanie znajomych do rejestracji. Nie wierzysz? A jednak, jest coś takiego gdzie dostajesz pieniądze za zaproszenie osoby do rejestracji przez twój link. Na początek po rejestracji, dostajesz 5 dni subskrypcji dzięki której możesz zarobić dniówki w różnej wysokości, (max 200 zł - dziennie) Osobiście zarabiam 60 zł dziennie i mam już ponad 300 zł. Wypłata dopiero od 600 zł. Wypłaty są wysyłane poprzez przelew na numer konta banku bądz przez pocztę w ciągu 14 dni, gdy podasz adres zamieszaknia listonosz przyjdzie i dostarczy ci koperte wraz z pieniędzmi. Przy rejestracji nie musisz podawac swoich danych osobowych i nr konta:) Tu macie linka do rejestracji: http://szefem.com/?r=36190 Także do dzieła i miłego zarabiania oraz szybkiej wypłaty!

Gość gość
Też mogę wam przedstawić ciekawą ofertę pracy w domu przez internet :) Jest to praca w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/. Sprzedaje się pożyczki, 2% prowizji. Bardzo fajna praca bez wychodzenia z domu :)

Gość gość
Ja znalazlam sprawdzona stronke to realnych pieniedzy. Firma dzieli się zyskami ze swoimi partnerami w 100%, gdy użytkownicy na jej platformie kupują usługi reklamowe w formie Ad Packów otrzymując udział w zyskach. Żeby być zakwalifikowanym do podziału tych zysków należy raz na 24 godziny wyklikać 10 reklam w Start Surfing (przycisk na czerwono). Każdy AdPack daje nam 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu. Ponadto zarabiasz na polecaniu innych uzytkownikow 5 dolarow za 1 AdPacka. Jedna osoba wykupila u mnie 50 AdPackow co dalo mi 250 dolarow:D Dzięki wykupionemu AdPackowi będziesz otrzymywał co 60 minut przez kolejne 24h zyski z tytułu podziału zysków (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zarobionych pieniędzy). Adpack kosztuje $50 i zarabia do momentu wygenerowania dla Ciebie $55 na każdej zakupionej paczce reklam, czyli 110% zysku, płacąc 2% dziennie +/- $1 na dobę. Możesz mieć dowolną ilość udziałów AdPack i zarabiać jeszcze więcej! Na samym klikaniu w reklamy zarobilam 5 dolarow w 2 tygodnie:) Wiecej informacji na e-mailu: ilona27.07@wp.pl Link do rejestracji: https://trafficmonsoon.com/?ref=Ilona12345

Gość gość
Ja znalazlam sprawdzona stronke to realnych pieniedzy. Firma dzieli się zyskami ze swoimi partnerami w 100%, gdy użytkownicy na jej platformie kupują usługi reklamowe w formie Ad Packów otrzymując udział w zyskach. Żeby być zakwalifikowanym do podziału tych zysków należy raz na 24 godziny wyklikać 10 reklam w Start Surfing (przycisk na czerwono). Każdy AdPack daje nam 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu. Ponadto zarabiasz na polecaniu innych uzytkownikow 5 dolarow za 1 AdPacka. Jedna osoba wykupila u mnie 50 AdPackow co dalo mi 250 dolarow:D Dzięki wykupionemu AdPackowi będziesz otrzymywał co 60 minut przez kolejne 24h zyski z tytułu podziału zysków (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zarobionych pieniędzy). Adpack kosztuje $50 i zarabia do momentu wygenerowania dla Ciebie $55 na każdej zakupionej paczce reklam, czyli 110% zysku, płacąc 2% dziennie +/- $1 na dobę. Możesz mieć dowolną ilość udziałów AdPack i zarabiać jeszcze więcej! Na samym klikaniu w reklamy zarobilam 5 dolarow w 2 tygodnie:) Wiecej informacji na e-mailu: ilona27.07@wp.pl Link do rejestracji: https://trafficmonsoon.com/?ref=Ilona12345

Gość kinia8900
Pierwsza uczciwa i przede wszystkim wypłacana firma! Nie wierzyłam póki nie dostałam pierwszych pieniążków, tym bardziej że przetestowałam wiele różnych firm, jako młoda mama będąca w domu chcąca trochę dorobić. Na początku należy zarejestrować się w programie. Dodam ze zupełnie bezpłatnie. Po rejestracji (pamiętać należy o aktywowaniu linka przesłanego na pocztę mailową) można zarabiać! Każdego dnia pojawiają się Cash Links, czyli reklamy, na których zarabiamy od 0.001$ do 0.02$. Dodatkowo możemy zarabiać na kupowaniu AdPacków oraz polecaniu programu innym osobom: 100% z zarobków z reklam oraz 10% z zakupów AdPack-ów. Informacji na temat programu w internecie jest dużo, w razie pytań pisz do mnie:) Znajdziecie osoby które zarabiają miesięcznie od kilku nawet do kilkuset dolarów, chyba warto spróbować. Polecam, nie znajdziecie w internecie złej opinii o https://trafficmonsoon.com/?ref=Florianka89 wystarczy zarejestrować się, kliknąć w link i zarabiać mniej lub więcej, to zależy od nas! Polecam bo firma uczciwa i wypłacalna, pierwsza na jaką trafiłam:) kinia8901@o2.pl