Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że polskie ''gwiazdy'' są beznadziejne a Wy?. Brzydkie, bez charyzmy...

Polecane posty

Gość gość

Dziś zalozylem temat o Przybylskiej. To kontynuuacja. Wiec np Przybylska, Bachleda Curuś, Maciąg, Żmuda - Trzebiatowska ( tej niecierpie) i inne są po prostu PRZECIĘTNE, niczym sie nie wyrozniają od zwykłej dziewczyny z ulicy... Kasi czy Żanety. Mają na twarzy tone tapety, noszą dziwaczne stroje tzw. kreacje. Juz pomijam urode - są beznadziejnymi aktorkami, strasznie sztucznymi, bez charyzmy, nijakie, mdłe, nudne :( Przyklad? Serial LEKARZE...kopia Grey's Anatomy , tam jest Ellen Pompeo która gra dr Grey swietna aktorka, Sandra Oh (dr Yang) ,Chandra Wilson (dr Wilson, ta niska czarna gruba z oddzialu dziecięcego) ,Patrick Dempsey (dr Shepherd) etc... nasze gwiazdy to po prostu kicz i wiocha

Gość gość
Zobaczcie na ''hity'' z kin : Testosteron, Ciacho, Lejdis itd ŻENADA ! Magdalena Różczka - ciekawy głos i uroda ale aktorka beznadziejna, Izabela Kuna - bez komentarza, pasuje do roli kury domowej a nie wyzwolonej kobiety z duzego miasta Anna Dereszowska - jej sposob mowienia, gestykulacja, kojarzy mi sie z niedoyebaną panną ze wsi, ktora stala sie nowobogacka i aspiruje do elity.

Gość gość
Przeciętny cię zrobił.

Gość gość
Tak, jestem przeciętny, nie mam talentu aktorskiego i nie pcham się tam gdzie mnie nie potrzebują. Robię to co umiem i to w czym się sprawdzam.

Gość gość
zgadzam sie z autorką

Gość krwawo
Co ciekawsze wymieniłeś nazwiska tych co coś tam osiągnęły, na wiki jest co napisać:D A ile gwiazd jednej mini roli bądź celebrytek znanych z gołej d**y czy cycków na evencie?:D Życie.

Gość gość
Ja szczerze mowiąc nie znam tych kobiet, nie ogladam telewizji Bachlede Curuś kojarze, aktorka ktora chciala robic wielką kariere a jej nie wyszlo i wrocila jako samotka matka z dzieckiem z USA, aktorki Maciąg nie znam, kojarze tylko modelke Agnieszke Maciąg

Gość gość
to prawda, miernoty ! Ja uwielbiam Monikę Belluci i Penelope Cruz u nas takich aktorek nie ma...u nas są podróbki

Gość szlag!
nie wiem co znaczy w przypadku wymienionych nazwa "gwiazdy" ale to prawda są beznadziejne totalne beztalencia jak dla mnie aktorzy lat 70-80-90 tych byli godni uznania współcześni ................żal patrzeć karierowicze bez talentu