Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak powinien wyglądać zaręczynowy pierścionek

Polecane posty

Gość gość
podciagam

Gość gość
ładny

Gość gość
Ja mam bardzo podobny :-) ;-)

Gość gość
Ale to chyba zależī dla kogo? Ja takiego bym nie chciała :) Wydaje mi się, że panowie nie powinni się sugerować "jak powinien wyglądać" a starać się poznać gust swojej wybranki i w niego celować ;)

Gość gość
teraz się sprzedają mikrotycie diamenciki w obrączce poniżej 2 gram, kiedyś to byłby wstyd coś takiego kobiecie podarować

Gość oo o o o o o o o o o o o o o o
mi się nie podoba

Gość gość
Może i ładny ale do schowania do szkatułki a nie do noszenia. Gdybym miała taki nosić, bałabym się, że stracę palca :D

Gość brzózzzzka
nie podoba mi się, on jest trochę stylizowany na pierścionek zaręczynowy Kate ale jest brzydki

Gość bernank
przerost formy nad treścią - nigdy w życiu nie podarowałbym kobiecie takiego badziewia i już tłumaczę dlaczego - za dużo jest tego wszystkiego, jeden duży ładny kamyk naturalny zupełnie wystarczy jako ozdoba pierścionka , jeden duży szmaragd, rubin , diament , szafir itd. w zupełności wystarczy - piasku diamentowego mają pod dostatkiem i ten piasek łopatami przewracają i chcą to upchnąć, sprzedać a jest pewne, że - ten piasek wklejony , wiem co mówię , wklejony piasek diamentowy bardzo szybko będzie się wysypywał z tego pierścionka , czyli - kupić , podarować swojej wybrance i powinna schować do pudełka , - co z tego, że kwietny ma wianek a wygląd papuzi , szkoda kasy !

Gość gość
okropny :O 1. żółte złoto nie pasuje do brylantów 2. pierścionek wygląda jak nastroszony jeżozwierz, zero elegancji

Gość gość
Przecież ten pierścionek jest straszny :/

Gość wwrrr
Poplakalabym sie gdybym taki dostala. Nie ma nic gorszego niz pierscionek zareczynowy ktory wstyd zalozyc...

Gość gość
bllee fatalny, pasuje na paluch starej cyganki. nie chciałabym takiego.

Gość gość
Każdy ma inny gust mi się podoba białe złoto pierścionek wybierał maż więc bardzo się bałam co dostane :) jednak trafił w 10 bo bardzo go lubie na palcu wygląda lepiej

Gość gość
taki sobie a najgorsze w nim że jest sztampowy"bo ktoś tam go ma"

Gość gość
17.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość ciekawe jaki Ty masz robiony na zamówienie

Gość gość
cosik tani... Nie o to chodzi że ma od razu kosztować nie wiem ile, ale zdaję sobie sprawę ile mniej więcej kosztuje biżueria. Tu mamy złoto, brylanty, szafir i cena mniejsza niż 1 obrączki - coś tu nie gra

Gość gość
ładny, ale gdyby całe oczko było o połowę mniejsze. Bardzo mi przypada do gustu. Ogólnie nie noszę prawie biżuterii, dlatego sądzę, że pasowałby mi większy pierścionek. Od dawna podobają mi się połączenia białych kamieni, obojętnie jakich wraz z granatowym/turkusowym/niebieskim/fioletowym/zielonym oczkiem. Kolor morza. Nie podobają mi się te śmieszne cieniutkie pierścionki, na 3mm i do tego duży kamień, a co gorsza mały okruszek. Jak kogoś nie stać na diament, to niech kupi jakikolwiek tańszy, ale wyglądający przyzwoicie. Teraz to każdy kupuje diamenty, tylko jedna ma ziarenko piasku, a druga na prawdę diament.

Gość gość
dokładnie- taki pierścionek powinien kosztować min 2.5 tysiąca... wiem, bo mam z tych samych "składników" szafir + brylanty i wiem ile kosztował...

Gość gość
Okropny, jak z minionej epoki.Tandetny wręcz, ja bym takiego nie chciała.

Gość gość
Kwestia gustu i tyle Ja na ten przykład nie lubię diamentów , chciałam ze szmaragdem ( ta zieleń jest przepiękna ) i dostałam, są jakieś tam diamenciki na szczęście malutkie :) nie duży i prosto zakończony , chcę nosić z obrączką i taki dostałam. Jak ktoś lubi duże pierścionki to ma i tyle . Inni wolą skromne , delikatne które można nosić na co dzień i nie ściągać . Nie wszedł by mi do rękawiczki taki jak ze zdjęcia :D

Gość gość
koszmarny

Gość gość
On nie jest ładny, nie podoba mi się i chociaż nigdy nie dostałam nawet w polowie tak drogiego pierścionka, nie chciała bym go. Jest jakiś "pajakowaty", naćpane ma tam za dużo wszystkiego naraz. Może i jest drogi ale nieladny.a