Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuta z ksiezyca

Kary dla rodziców za to że dają dzieciom mcdonalda? Pojebało was?

Polecane posty

Gość ziuta z ksiezyca

Udajcie się do psychoatry jak najszybciej. Myślałam że to jaja co laska napisała,ale faktycznie są zjeby co by policję nasłali bo dziecko zje czasem maca. :D

Gość gość
temat naprawdę jest już nudny...

Gość gość
hahahaha :D ostatnio ulubiony temat :D My będziemy mieć dylemat-ja wolę KFC, mój mąż McDonalds'a :D ale chyba McDonald's wygra-zestawy dla dzieci :) aha i karmię słoiczkami, jeśli planuje obiadek z piersią kurczaka to ja gotuje :D Moje dziecko już wie jak smakuje lód i czekolada, a ma... aż 5 mcy ;)

Gość tu tez spoleczniary
Nudny? Ale co za p****y chcą dawac kary za mcdonalda :D

Gość gość
masz sie czym chwalić, pamietaj, że do onkologów straszne kolejki i nie ma kasy na chemie, amerykanie żrą to na potęgę i już co 4 ma raka...

Gość gość
hahaha :D to ja od 5cio miesięcznego dziecka. Pamiętaj że to statystyki a po drugie twoje dziecko może jeść samą zieleninę i soję, mam to gdzieś, bo Ty nie żywisz mojego dziecka-Bogu dzięki, ani ja Twojego :]

Gość ziuta z ksiezyca
Ja na przykład dużo jem w macu i wszyscy mi mówią, że latem daję dużo cienia, a zimą dużo ciepła :)

Gość gość
aha i skoro wiesz jakie są kolejki do onkologów, znaczy że uczęszczasz, jakoś twoje "zdrowe" jedzonko szwankuje?

Gość gość
ja nie, ale mam znajomych co żarli i teraz w tych kolejkach stoją

Gość ziuta z ksiezyca
Wittaj podszyw :) Ja spadam baw sie dalej nudna mamusko. Swojego tematu założyć nie potrafisz i swój nick? Nudziaro? Od tej pory to nie ja pisze,podszywy milej zabawy!

Gość gość
ja nie żywie twojego dziecka, ale potem wszyscy bedziemy na jego leczenie płacić

Gość gość
Sama jesteś zjebem :) wyczytała dziecina z kontekstu i założyła specjalnie nowy wątek żeby złapać ludzi

Gość gość
Haha, spieprzyła jak koza :D przypieprzyłaś się do mojej wypowiedzi gdzie wątek założyć facet? To nie ja się "podszyłam" pod Twój wątek, jak widzisz, nie masz poparcia, smarkulo.

Gość gość
Z Ciebie zjeb niewychowany drugi, bo szacunku nie masz. Nie wiesz o czym mowa to nie gadaj. Nie mówimy o sporadycznym żywieniu się tam w tym, tylko częstszym, a do super zdrowych chyba przyznasz, że i tak nie należy?

Gość my bedziemy jesc codziennie
jak bede miala kaprys a wy odwalcie sie. Nie wasz interes. Ja wtrącam sie jak wasze bachorki wpieprzaja marchewki salaty i patrza sie k***a na mnie jak jem bo z pazernosci by w******y mi kanapke do swojej buzi?!!!!!!!!!!!!

Gość gość
pije cole teraz i jem podwojny zestaw z macdonalda,moje dziecko zje tez na sniadanie i huj wam do tego. Zajmijcie sie soba niedorobione lafiryndy. Odźcie loda zrobic mężom jak się nudzicie. Bo s*******i do innej,co je mcdonalda.

Gość gość
Ja bende jadla co bede chciala,tak samo i córki moje. A wy interesujcie sie soba a nie kims. Nie acie własnego życia? Płacić będziecie? Ja też na takie przygłupie wasze dzieci. To pewnie wasze dzieci wykupuja te ostatenie zgnile marchewki,u eko mamy nic sie nie zmarnuje,dzieci zjedzą.

Gość gość
ej oburzona co płacić będziesz a na twój zasrany macierzyński też nie chce płacić i żądam zwrotu mi pieniędzy za każdy dzień macierzyńskiego, rodzicielskiego i L4 ;] oraz za ginekologa w ciąży!! za szkołę itp itd

Gość ja policje wezme na eko mamy
i pschiatre bo się przyda je na oddział zamknięty. A ich dzieci do przytułku zwanym MCDONALDPRZYTUŁEKSZCZESCIA i tam te dzieci zachudzone ze szparą w zębie a niej sałaty kawałek odzyją. Bo inaczej nic jak tylko warzywo z nich bedzie. Matki na oddział zamknięty,bo one nie do naprawy. Mężowie odetchną potem wezmą zreperowane dzieci i będą szczęsliwi z Panią pracującą w mcdonaldzie. a wy dziwolągi uważajce

Gość ja policje wezme na eko mamy
juz 997 i eko mamy zna ktos nr dop psychiatryka????

Gość śmierdzicie wy zdrowe pseudo
zgniłą sałatą. W mcdonaldzie jest pyszne jedzenie. Pychaaaa. Jutro idę z dzieckiem. Są zestawy właśnie z bajki :) Potem pójdziemy na kfc,a potem na pizze i wielkie lody. Na kolacje zjemy parówki za 3.99/kg. Pychaaaaaaaaaaaaaa a wy okres w majtach i jedziecie :)

Gość widziały one kfc i maka?
Srajcie szczajcie i wzywajcie. Jutro ide do kfc w Centrum Wawy. Przyjdzie z dziećmi,popatrza chociaż. Czy patrzą na you tubie? Aby wiedziały co to :D

Gość gość
Dajcie dzieci chodziasz mężom oni im pokażą frytki,hamburgera,bo wy stare kury nic nie mozece i tylko nasiona i pasze. Mąż was zostawi dla kobiety która uśmiecha sie do niego w macdonaldzie

Gość gość
Ide wezme hamburgera pod poduszkę i idę spać. Nigdy go nie zdradze dla was idiotki. Będę go gryzla w nocy.

Gość gość
na szczęście mój mąż nie ruszyłby żadnego świństwa z Maca i to widać po nim, mało widuję facetów 40 letnich z takim ładnym brzuchem. Kiedyś smakował mi tam owocogurt i jadłam go kilka razy w życiu aż dostałam po nim rozwolnienia,w tej chwili nic stamtąd nie ruszam. Córka jak poszła do szkoły to przy okazji każdej wycieczki jedli przynajmniej raz w Macu, bo dzieci lubią takie posiłki no i w tym roku w zeszłym roku miała bóle brzucha i biegunkę. Powiedziała, że więcej tam nic nie zje.

Gość Po przeczytaniu tego tematu
nasuwa się jeden wniosek- w smieciowiskach zywią sie osoby prymitywne, o tak niskim intelekcie, że nawey opanowanie ojczystego języka przekracza ich możliwosci :)

Gość gość
No dostała bóla brzucha i srania jak nigdy nie jadła dziwisz się? Same marchwie a potem taki raritas i sranie gwarantowane :D pindo.

Gdzie ty widzisz, że nigdy nie jadła cyt. "Córka jak poszła do szkoły to przy okazji każdej wycieczki jedli przynajmniej raz w Macu, bo dzieci lubią takie posiłki no i w tym roku w zeszłym roku miała bóle brzucha i biegunkę. Powiedziała, że więcej tam nic nie zje." Jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem, to przeczytał że jadała tam nie raz chociaż sporadycznie. Poza tym to oczywiste, że dziecko w wieku szkolnym, mające swoje pieniądze, może kupić sobie co chce, więc od czasu do czasu je to co wszyscy, chociażby z ciekawości albo dla towarzystwa.

Gość gość
Srania dostała bo wiecznie sałate sałate i trafil sie luksus i ma :D My jemy raz w miesiacu i nie amy problemow ze sraniem jak wy :D

Gość gość
piszcie co chcecie ale śmieciowe jedzenie(czyli macki,kfc itp) przyczyniają sie do raka i innych chorób. teraz piszesz jaka jestes zdrowa itp ale za 20 lat poczujesz skutki na sobie i zobaczysz na swoim dziecku