Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek3434

Dowód na to jak polskie kobiety lecą na południowców

Polecane posty

Gość maniek3434

Założyliśmy z kolegą profile na portalu randkowym i wstawiliśmy zdjęcia swoich facjat.Ja mam urodę typowo słowiańską czy jak to mówili w czasie 2 wojny światowej - aryjską czyli krótkie ciemnoblond włosy,jasna karnacja i niebieskie oczy (jak większość polskich facetów) natomiast kumpel ma ciemną karnację,ciemne włosy i oczy i można go wziąć za turka lub włocha. Do tego krótkie opisy bez żadnego "lania wody" Ja w ciągu tygodnia dostałem zaledwie 4 wiadomości natomiast kolega 34 oczka i wiadomości z propozycją spotkania ale kilka bez zdjęć w profilu.

Gość gość
w czasie II wojny byles słowianinem, polaczkiem do odstrzału , urode aryjska mieli wg hitlera niemcy, polacy byli wg niego gównem i zarazą jak zydzi. Co do tematu bruneci są przystojniejsi, mają wyrazne rysy twarzy, a nie blond świnka bez brwi. A teraz...spadaj prawiczku prowokatorze spać.

Gość maniek 3434
jestem p*****lnietym kolesiem i sam sie sobei dziwie jakiego pedała spłodzili strarzy

Gość Beruthiel
Do Autora: nie patrz na ilość dziewczyn, tylko na jakość, czyli na inteligencję, osobowość, itp. Gustuję tylko w blondynach.

Gość kocyk w czerwona krate
stary... jak sie z kims gadka nie klei to moze wygladac jak sam Banderas :P, :P, :P a i tak mu to nie pomoze

Gość maniek3434
Prawiczkiem nie jestem a prowokatorem mogę być i gówno ci do tego...

Gość maniek 3434
nie p*****l mań

Gość gość
0/10 coraz głupsze te tematy

Gość maniek3434
To co mam kur.. napisać że cyrk przyjechał do mojej mieściny ?! Nic nie można napisać bo zaraz prowokacja albo nazwiska. Idę spać drogie dzieci :)

Gość maniek3434
tzn.wyzwiska

Gość gość
Ludzie doksztalccie sie, Polacy maja urode SLOWIANSKA, a niemcy maja aryjska! Rozrozniajcie chociaz takie minimum. Polacy zrodlowo nie maja blond wlosow ani nie sa brunetami.

Gość Z wyglądu południowiec
Masz trochę racji kolego ale nie do końca to zależy jakiej dziewczyny szukasz ja mam właśnie wygląd południca wyglądam na raczej jak Włoch czy inny obywatel krajów południowych wiele razy pytano mnie GDZIE TAK DOBRZE NAUCZYŁEM SIĘ POLSKIEGO ? Kiedyś takie pytania były denerwujące ale z czasem nawet mi to się spodobało. Ale do sedna ja jestem na kilku portalach randkowych szukam odpowiedniej dziewczyny i takiej nie mogę spotkać bo piszą do mnie dziewczyny które mają już mężów, dzieci rodziny albo są tak na prawdę z kimś związane.

Gość gość
TEMAT DOWODEM TĘPEGU UMYSŁU POLAKA , zaborczośc i zazdrośc na jednej stali szali :D

Właśnie Słowianie to Aryjczycy, jako ludność pochodzenia irańskiego (potomkowie sarmatów). Aryjczycy to Indoirańczycy tak naprawdę. Persowie, Scytowie, Sarmaci etc...

Gość do z wyglądu południowiec
Zazdroszczę ci facet.Ja jestem na portalu randkowym i nawet wolne nie chcą pisać :(

Gość do z wyglądu południowiec
No w sumie to polscy faceci lecą na Brazylijki i kobiety ze wschodu :)

Gość gość
Polscy faceci przede wszystkim maja dosc Polek ktore wiecznie marudza , wybrzydzaja i nic im sie nie podoba ! Czy jestes brunetem czy blondynem nie ma znaczenia jak nie posiadasz: - pracy , mieszkania , pieniedzy , pasji , nie zapewniasz atrakcji i rozrywek , samochodu i co najwazniesze dla nich musisz byc przystojny bo brzydala nie chca !

Gość ty pytasz ja ci odpowiadam
Ja dodam że polskie kobiety nie mają temperamentu no może 1 na 10 :)

Gość gość
W lozku na pewno nie maja temperamentu ! W zyciu codziennym ich temperament ogranicza sie do krzykow , przeklenstw i agresji !

a ty byś był z kimś kto cie nie pociąga... prosze cie, przecież to normalne że każdy chce być z kimś kto sie podoba

Gość gość
Dlatego w Polsce tylu starych kawalerów tzn.singli z przymusu :)