Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyyy77

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość natalyyy77

Hej wszystkim :) Jestem 18-letnią dziewczyną i od pewnego czasu (jakieś pół roku) łapię się na tym, że zwracam dużą uwagę na dość starszych ode mnie facetów. Są to panowie co najmniej 25+ , średnio koło 30. Praktycznie codziennie jak gdzieś wychodzę, to spotykam jakiegoś atrakcyjnego dla mnie faceta. Odczuwam takie pożądanie, że cały dzień myślę o danym mężczyźnie i nie potrafię o nim zapomnieć. Dziewczyny, czy miałyście podobnie? Może to mija z czasem i zacznę się interesować facetami w zbliżonym wieku? Trochę mi z tym źle, bo wśród moich znajomych nie ma żadnej dziewczyny, która ma podobnie. Czy coś ze mną nie tak ?

Gość k0media
Ja osobiście tak nie mam, lecz patrząc na związek przyjaciela, który ma 24 lata, a jest z 16 letnią dziewczyną... Cóż kto co lubi....

Gość gość
Niektóre dziewczyny, tak mają, że wolą starszych mężczyzn. Ja chciałbym mieć faceta w wieku góra 26 lat ( ja mam 20). Dlatego, że wydaje mi się, że moi rówieśnicy są zbyt dziecinni, a ja chciałabym mieć partnera, który ma już poukładane w głowie. Nic w tym dziwnego po prostu może myślisz, tak ja jak i chcesz odpowiedzialnego mężczyznę, a nie chłoptasia, ale facet 30- letni dla ciebie jest zdecydowanie za stary.

Gość natalyy77
Z tym, że chciałabym mieć faceta, który już ma poukładane w głowie trochę racji jest...Ja wiem, że facet 30 letni byłby za stary. Teraz wgl nie myślę o byciu w jakimkolwiek związku, zostawiam to na później. Wiem, że teraz i tak by nic nie wyszło. Nie romansuje z nimi, po prostu mi się podobają. Zresztą tak realnie to chyba też wolałabym, żeby różnica wieku była mniejsza. Czasami chciałabym mieć z 5 lat więcej :)

Gość gość
Jestem w Twoim wieku, mam chłopaka 2 lata starszego, ale wygląda jakby miał 25 lat. Mi też podobają się starsi, to znaczy takie typowe 18-latki to dla mnie chłopcy, a nie faceci. Mój wygląda dojrzalej i jest cudowny :D

Gość llolitka
Ja mialam podobnie... zaczelo się wszystko od tego jak zauwazylam że chłopaki w moim wieku są za bardzo dziecinni i tylko imprezy, jakieś glupie dowc**y ktore innym robili, byly im w glowie albo tylko jedno można się domyslic co mam na mysli (18lat albo zbliżony ) nie wiem może ja tylko na takich trafialam ale już mnie to zaczęło dolowa c i właśnie wtedy zauważyłam też u siebie ze interesuje sie starszymi, na początku mialam chłopaka ktory mial 28 (ja mialam wtedy 20)i bylo mi dobrze w tym zwiazku ale cos się popsulo po 1,5 roku i teraz jestem z facetem który jest odemnie 10 lat starszy i jest to udany zwiazek :) inni mogą sobie myśleć co chcą na ten temat... ważne ze jestem szczęśliwa :) i to jest dla mnie najwazniejsze :):)

Gość gość
mnie krecą tylko starsi faceci