Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestkaaa

czy nie jestem za stara na takie ciuchy?

Polecane posty

Gość trzydziestkaaa

witam.Chcialabym sie poradzic.Za kilka mies skoncze 30 lat,ale ludzie daja mi duzo mniej,dziwia sie ze mam dwojke dzieci w wieku szkolnym. jestem filigranowa brunetka,160 cm,48 kg.I nie czuje sie na swoj wiej,jednak ze wieku nie oszukam. I pytanie...w co powinnam sie ubierac? czy wypada mi ubierac sie w spodnice do kolan,takie jak dla nastolatek( rozkloszowana,granatowa w biale wzorki na dole) albo prosta sukienke przed kolano z ladnym dekoldem? czy dzinsowa mini? czy juz mi nie wypada? a co wypada?

Gość gość
Pewnie, że wypada, wiadomo, nie ma byc bardzo krótka spódnica czy sukienka, ale przed kolano ok. Ja mam 40 lat 158 wzrostu i 50 kg wagi i też noszę przed kolano.

Gość gość
skończyły się już na szczęście te czasy, że 30tki to siwe włosy trwała i ciuchy babcine:D ja mam 38lat i nie jestem za stara;) no oczywiście, że nie ubieram się jak 18tka ale spoko:)

Gość trzydziestkaaa
a taka nie prosta tylko lekko rozkloszowana granatowa,w biale wzorki,przed kolano? kupilam w reserved bo mi sie b.spodobala ale teraz mam watpliwosci czy wypada

Gość Taka sobie jedna.....
Witajcie:) Ja nie caly miesiac bede miala 30 lat...ale ta trzydziestka mnie przeraza hehehe Tez nie czuje sie na swoje lata i tez ludzie daja mi o wiele mniej niz w rzeczywistosci mam. Mam 167 cm.wzrostu i waze 49 kg. Ubieram szorty, bluzki na ramiaczkach,legginsy itp. am tez w swojej szafie dosc duza ilosc koszul bialych i tunik,sukienek:)

Ale co kupilas w reserved? To jest tunika czy sukienka?

Gość gość
może wrzuć zdjęcie tej spódniczki:)

Gość trzydziestkaaa
spodniczke.Zaraz wrzuce fote

Gość kotekmotel
a jakby wypadało mieć dzieci to też z tego powodu byś je miała???? masz się ubierać jak chcesz, to twoja i tylko twoja sprawa. Oczywiście nie mówimy o pracy, bo rozumiem że skoro zastanawiasz się nad mini, to temat pracy odpada

Gość trzydziestkaaa
up

Gość gość
spódniczka fajna, noś ja i nie zastanawiaj się:)

Gość trzydziestkaaa
duzo lepiej wyglada zalozona,ale to fason taki raczej dla nastolatki

Gość gość
nie zgadzam się, że dla nastolatki, przesadzasz;)

Gość gość
Ja za rok skończę 30 i ubieram się tak samo jak 10 lat temu... Nigdy nie ubierałam się dzivkarstko czyli mini, duży dekold, halka na wyjście itp., gacie zamiast szortów, więc teraz też się tak nie ubieram. Nie lubię też ubrań w jaskrawych kolorach oraz jakichś napisów, nadruków na koszulkach, więc takich nie noszę.

Gość trzydziestkaaa
hmmm....czyli moge ja zalozyc? bardzo sie sobie podobam w niej.I nie bedzie obciachu?

Gość gość
tak możesz, spódniczka OK. 30tka to jeszcze młoda kobieta, zaczniesz się martwić po 40tce.

Nie,nie bedzie obiachu. Co chcesz na gore zalozyc?

Gość trzydziestkaaa
dzieki dziewczynki.To mnie podnioslyscie ma duchu.

Gość gość
wg mnie na górę pasuje jakas letnia bluzeczka z krotkim rekawkiem, kolor bo ja wiem, jasny szary albo beżowy

Gość gość
albo i jakiś letni kolor, na wesoło może np. pomarańczowy, zielony, czemu nie

Gość trzydziestkaaa
ubralam czarna bluzeczke na ramiaczkach.Wydaje mi sie ok

Gość gość
no to teraz na miasto;):)

Gość trzydziestkaaa
he ..chyba bardziej do pracy :-P

Do pracy?Jaka to jest praca?

Gość gość
niedawno skończyłam 30 lat i w ogóle nie przyszło mi do głowy, że czegoś nie wypada mi nosić, a coś powinnam. Ubieram się tak, jak mi odpowiada, często w podobnym stylu jak dziesięć lat temu, po prostu w to, co lubię. Co prawda nigdy nie miałam upodobania do wielkiego negliżu, ale nie mam zamiaru się przejmować tym ile mam lat (choć do dzisiaj wydawało mi się, że mało:)). Strój dobierasz do figury, okazji, własnych preferencji. Widziałam 40 latki lepiej wyglądające w krótkich sukienkach niż utyte 15 latki. I co, może mają czegoś nie nosić, bo mają AŻ 40 lat? Wyluzuj moja droga, po co zaprzątać sobie głowę głupotami w stylu wypada, nie wypada (nie myślę o skrajnych przypadkach). A spódniczka fajna, chętnie sama bym taką kupiła:) Ubieraj się tak, jak ci pasuje;)

Gość trzydziestkaaa
jestescie super.Naprawde.Chyba czas najwyzszy zmienic poglady. Od dzis ubieram sie tak jak lubie i nie bede sie przejmowac wiekiem :-)

Gość gość
no no tylko teraz w skrajności nie popadaj;)

Gość Jakie to żenujące
Często widuję takie lalunie, które uważają sie za młódki.Spódniczka mimi a kolańska - tragedia! Zaraz widać że to stare babska.Wszystko w miarę rozsądu kobiety! Obrzydzenie mnie bierze gdy patrzę na takie bezguscie i poczwary!😠

Gość zdziwiona i to barrdzo
Autorka chyba żartujesz. W twojm wieku powinnas umierać się wyłacznie w szrości, brązy i czerń.Spódnice do kostek, ewentualnie do pół łydki.Zrezygnuj też z bluzek na ramiączkach, jeansów, trampek, legginsów. Makijaż bardzo stonowany, tylko tusz do rzes, delikatny puder i może jakaś pomadka. A włosy najlepiej nosić głado, może w koka. A najlepiej to już czekac na emeryturę. ;P :)