Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaona

Jak przeprosić teściową ?

Polecane posty

Gość złaona

Hej ! Mam obecnie spory problem... ostatnio mi nieźle odwaliło i zerwałam z chopakiem po 5 latach związku... oczywiście to było chwilowe i po 2 dniach do niego pobiegłam z placzem ale właśnie... Rodzice mojego chłopaka są super! Traktowałam ich jak własnych. Ale po tym wszystkim teściowa jest stracznie zła... nie wiem jak mam ją przeprosić... Co mam zrobić ? Kupić czekoladki czy co ?

Gość gość
kurde:O chodzisz z chłopakiem czy jego matką?a do tego, żeby była teściową to chyba długa droga:)

Gość gość
no dokładnie:) o to samo miałam spytać

Gość gość
Zapros ja do knajpki na dobre jedzenie, taki tam'babski wieczor'. Zrob predzej rezerwacje i powiadom dopiero tego samego dnia (zeby sie nie wykrecala).

Gość gość
nie masz jej za co przepraszać jak już bardzo chcesz to możesz z nią na spokojnie pogadać i wyjaśnić że miałaś problemy i czułaś się zdołowana ale i tak kochasz jej syna i nie musi się obawiać że go zranisz. Tyle.

Gość gość
No tak, ale dlaczego ma psuc sobie stosunki z jego mama, lepiej zeby zyly w zgodzie. Zapewne czesto bywa u nich w domu, po co jej 'krzywe spojrzenia'?

Gość gość
Jakie gówniarskie zachowanie.Tez bym była zła, gdyby jednego dnia panna zerwała, a drugiego latała za nim.Pomyślałabym sobie, ze to jakaś niezrównoważona psychicznie osoba i nie chciałbym, aby mój syn związał się z wariatką. Po co masz przepraszać? Zachowałaś się jak gówniara i tyle, już się nie pogrążaj, bo tylko sobie wszystko pogorszysz. Dobrze by był, gdyby ten chłopak z tobą zerwał definitywnie.Za duże ryzyko związać sie z osobą która tak szybko zmienia zdanie, moze przejrzał na oczy, czego mu życzę.

Gość zlaona
Mam tego swiadomosc ze zachowallm sie jak gowniara. Ale podobno czesto ludzie po 5 latach maja takie watpliwosci. U mnie one byly spowodowane zwlaszcza tym ze od tego roku studiuje informatyke gdzie 80% to faceci. A ja bardzo podobam sie faceta. Wygladam troche jak Audrey Hepburn. Poza tym interesuje sie grami a to facetow niesamowicie pociaga. Nagle w ciagu roku zaczelo do mnie zagadywac 10 kolesi a mnie dopadly jakies chore watpliwosci pt. "Jakby bylo z innym" ... ale uswiadomilam sobie raz na zawsze ze to moj chopak jest mi pisany. A skoro nie potrafie bez niego wytrzymac 2dni to w jaki sposob mam wytrzymac reszte zycia. Przepraszam za brak polskich znakow ale chwilowo nie mam dostepu

Gość gość
Ja kazałam meżowi przeprosić moją mamę ,albo ja przeprosi albo koniec z nami. Pojechalismy na wieś do mamy z kwiatami i miał przeprosic na kolanach i całować jej nogi tak mu kazałam. Mama byla na podwórku i mąż padł na kolana przepraszał,całował po rękach i padł do stóp. Przy okazji mnie przeprosił,a ja dałam mu d**y za stodołą gdzie było wszystko widać jak ktoś szedł

Gość gość
ta... czekoladki załatwią sprawę :P