Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygrałam sprawę o pozbawienie władzy rodzicielskiej;)

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
i ?

Gość gość
No i się cieszę,że będę mogła samodzielnie decydować o dziecku.

Gość gość
no i ????

Gość gość
Jezeli ktoś ma pytania jak to sie odbywa w sądzie to chetnie odpowiem na nie

Gość gość
ojciec dziecka był pijakiem, cpunem, bił Cie???

Gość gość
Gratuluje, ja również mam tego typu sprawę w toku, niestety po jej wygraniu ojciec złożył apelację i wróciłam do punktu wyjścia. Jak długo trwało wszystko u ciebie?

Gość gość
Dla zainteresowanych tematem. W moim przypadku było tak że ojciec nie interesował sie córką od momentu kiedy sie urodziła czyli prawie 5 lat.Dlatego tez myslałam ze nie pojawi się na rozprawie o pozbawienie władzy ale ku mojemu zdziwieniu przyjechał.Ja miałam adwokata on był sam.Miałam świadków ,on nie miał.Sedzina brała pod uwagę to czy on wysyłał paczki,listy,czy była próba kontaktu z jego strony.Nic takiego nie miało miejsca.On jednak upierał sie przy swoim że to ja mu uniemozliwiałam kontakt przebywajac z dzieckiem za granicą.Wedłóg sądu nie jest to powód zeby 5 lat nie kontaktować sie z dzieckiem,jest przecież internet,skype itd.przesadziło pytanie sędziny do niego że skoro tyle czas nie widział dziecka i chce miec władze to co przywiózł dziecku wiedząc że mogę córce podac...odpowiedział że nic.

Gość Godzilla179
Przegrałaś życie.🖐️

Gość gość
Pół roku temu wysłałam mu list z prosbą o wypełnienie formularza potrzebnego mi do Irlandzkiego urzedu na rozprawie sędzina zapytała dlaczego go nie odesłał na czas?Odparł że myslał że ja przylece do Polski i razem to wypełnimy;) Sedzina podsumowała,że skoro w tak banalnej sprawie nie potrzfił mi tego odesłać na czas to co by było w sytuacji zagrożenia życia kiedy potrzebna by była jego natychmiastowa zgoda. Prawa zostały mu odebrane na wyrok czekałam 2 minuty.

Gość gość
Teraz to ja czuje ze żyje i nawet głupimi komentarzami nie jesteś w stanie tego zmienić;)

Gość gość
Gratuluje, ze udalo sie i dziecko jest w dobrych rekach:)

Gość gość
Dziekuję :)

Gość gość
skąd wiecie? może autorka przypala je ze szczęścia papierosami, pozostawiając napis: moja własność? na kafe nikt normalny nie pisze, a i wydźwięk tematu jest dziwny.

Gość gość
w sumie to wszystko trwało 6 msc.Trochę długo ale to dlatego że ten człowiek nie odbierał pism od sądu,ukrywał sie a w domu żona mówiła ze tam nie mieszka i szukaliśmy go przez mswia w warszawie.

Gość gość
jak autorka pisze "wedłóg", a ojca kopnęła w d**ę to kto teraz dziecko nauczy orto?

Gość gość
No tak wydzwiek tematu jest bardzo dziwny...nie wiem co w tym dziwnego że pisze na taki temat skoro inni piszą na dużo gorsze ,śmieszniejsze tematy.Każdy ma prawo pisać o czym chce.Nie uważam sie za nienormalną.A ty co tutaj robisz skoro wszyscy tutaj na kafe to debile;)

Gość gość
oj tam oj tam według,każdy wie o co chodzi;)

Gość gość
dodatkowo suka wyzywa ludzi od debili. dziwny wydźwięk - wygrałam dziecko na loterii od mojego męża s*******a. taki wydźwięk, jak tam?:D kolejna samotna mamuśka zacznie szukać "miłości", no tylko prawdziwy mężczyzna zajmie się cudzym?:D:D:D

Gość gość
Inni mają inne problemy np:ile trwają wasze stosunki?,lub facet wydepilowany na dole,itd itd

Gość gość
niekoniecznie,dziecku też tak powiesz jak będzie stawiało takie byki? on umiał poprawnie pisać? może do niego od czasu do czasu mu podsyłaj dzieciaka na lekcje pisania co "oj tam"? powiesz "oj tam"? zasady pisowni służą prawidłowej komunikacji.

Gość gość
masz problem z tym czy jak? nie masz zycia ze sie czyimiś błędami przejmujesz?nigdy ci sie nie zdarzyło?

Gość gość
a dlaczego kwestie erotyczne mają być mniej ważne niż triumfy w życiu jakiejś rozwódki?

Gość gość
nie napisałam tego że ś amniej ważne tylko że kazdy ma jakies problemy ty masz taki ja mam inny i każdy ma prawo o tym tutaj napisac

Gość gość
tutaj będzie wiele pytań, tutejsze kobiety wybitnie nie potrafią dobrać partnerów i tłumaczą się, że "każdy facet taki jest". haha. myślę, że znajdziesz na tym forum zatrudnienie.

Gość gość
chciałam pomóc,czasami lepiej sie dowiedzieć o czymś od kogos kto to przerabiał i ma juz sprawe za sobą.co do kobiet to faktycznie cos w tym jest ja sama tez nie jestem dumna z mojego wyboru,ale kto nie popełnia błedow?

Gość gość
u kobiet z kafe większość związków do kasacji mówię Ci, pobieraj kasę za porady to wykupisz sobie exa i będzie Ci buty szorował:-P

Gość gość
Znam osobę która rozwiodła sie własnie z męzem bo wyszło ze jest hazardzistą i co? Jak go poznała to on do niej nie powiedział czesc jestem Krzysiek i przegram 300 tysiecy,tak...