Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia..38

Syn uderzył mnie w twarz.

Polecane posty

Gość klaudia..38

Nie wiem zupełnie jak radzić sobie z moim dzieckiem. Michaś ma już 17 lat. Zawsze miałam z nim dobry kontakt. Niestety wszystko się posypało po śmierci męża. Syn często wraca pijany do domu. Wczoraj przyszedł w nocy w wiadomych celach z jakąś panną. Zdenerwowałam się i ją wyrzuciłam, a on zaczął krzyczeć i uderzył mnie kilka razy w twarz. Nie wiem jak się zachowywać po całym zajściu.

Gość klaudia..38
up

Gość klaudia..38
potrzebuję z kimś o tym porozmawiać :(

Gość gość
wyrzuć gnoja z domu, to nie mały Michaś, to duży s*******nek, który chciał sobie p******ć i przyprowadził kurwiszcze do domu. Jeszcze myślał, że pozwolisz robić z domu burdel. Co masz zrobić? Zagrozić mu konsekwencjami. Nie ma prawa przychodzić pijany do domu, nie ma prawa nikogo w sensie dziwy przyprowadzać do domu. Daj mu jakąś karę i stanowczo się do niego nie odzywaj. Za to pobicie powinien Cię przeprosić, jeśli nie, to pamiętaj, że chętnie znowu łapę podniesie na Ciebie, więc wzywaj policję. Boli prawda? Taki był synuś. Ale pamiętaj, że tylko tak coś wskórasz .Ewentualnie się wyprowadzi. Niedługo będzie pełnoletni, niech zarabia na siebie jak taki mocny w rączkach.

Gość lolekmolekw
jak się planuje słodkiego bobaska, nigdy, przenigdy obok wyobrazeń o szczęśliwym spacerku i kąpaniu, nie wyobraża się sobie nastolatka, który ma w duszy rodziców. Hmmm

Gość gość
syn ma 17 lat a Ty do niego Michas mówisz?? gdyby mój syn tak sie zachowywał miałby wystawiona walizke za drzwi i tyle

Gość gość
wyrzuciłabym go za drzwi, niech spier*** skoro mnie nie szanuje jako matki. Nie docenia, że mieszka z Tobą, jak się gdzieś pomęczy, to może zrozumie

Gość gość
dlaczego wyrzucilas syna dziewczynę? moze ta dziewczyna wyciagnie go z picia i jest dla nie oparcie po smierci ojca, a Ty jak typowa matrona ... jak jestes zazdrosna o synusia to moze samam mu zrób laskę

Gość gość
Nie pobłażaj, wiem, że go kochasz, ale tu nie ma miejsca na litość, tylko mu tym szkodzisz. Powiedź, że zadzwonisz na policję, że Cię pobił i że ma się wynosić, albo podjąc leczenie.

Gość gość
a dlaczego ona niby ma gościc na noc jakieś obce dziewczyny w swoim domu? Czy Ty myslisz? Ja bym w życiu nie poszła w tym wieku do chłopaka na noc, ze wstydu bym umarła, to zwykła k***a była!

Gość klaudia..38
Mówię Michaś, bo nieważne ile ma lat to jest mój syn, którego bardzo kocham :( Jaką byłabym matką gdybym wystawiłam go za drzwi z walizkami? To jest moje dziecko, kocham je i chcę mu pomóc. Wiem, że mu ciężko i staram się go zrozumieć, tu potrzeba empatii. Dziś z nim porozmawiam o wizycie u jakiegoś psychologa może. Co o tym myślicie?

Gość gość
myslimy ze to kolejna prowokacja

Gość klaudia..38
Policję na dzieciaka mam nasyłać? No proszę Was... on by mitego nigdy nie wybaczył.

Gość gość
Michaś ma już 17 la Jaki Michaś, co on ma 3 latka? Nie umiałaś wychować , to teraz masz, będzie wieczna poniewierka i zero szacunku, no ale przecież Michaś to z pewnością super chłopak,l zły wpływ ma na niego pewnie towarzystwo, a może i ta dziewczyna.Przecież zawsze go usprawiedliwiałaś, takie jest cudowny, to takie dobre w sumie dziecko i biedne zarazem. Jako matka już przegrałaś, skoro 17 gnój uderzył ciebie w twarz, jeszcze nie raz zapłaczesz nad tym Michasiem. Skończysz jak w Balladzie o Januszku.No ale sama do tej sytuacji doprowadziłaś, więc mi nawet ciebie nie szkoda specjalnie.

Gość klaudia..38
"myslimy ze to kolejna prowokacja" tak, bo w tym kraju wszystko złe co się dzieje ludzie wolą omijać i wmawiać sobie, że to żart. Myślcie co chcecie. :(

Gość gość12345678910
Michaś, Michaś :O Może od razu lepiej Januszek? Oglądałaś Balladę o Januszku?

Gość W bulu i rzalu
Z piciem powinien się ogarnąć a to, że czasem chce spuścić z krzyża to raczej normalne ;)

Gość gość
Prowo jak nic, ale wy zawsze wszystko jak pelikany:)

Gość klaudia..38
To po śmierci męża wszystko się zmieniło. Wcześniej Michał był naprawdę dobrym dzieckiem, szanował mnie. Gdy mąż zmarł wszystko się popsuło. Mój syn zupełnie się w sobie zamknął. Wychodzi na całe dni i wraca późno wieczorem albo w nocy do domu. Nie umiem do niego przemówić. Ciągle tylko wyzywa mnie od głupich k*rew. Nie mam już siły.

Gość gość
Tak, ballada o Januszku :) Witaj Gienia.

Gość gość
psycholog zupełnie nic nie da, znajdz mu jakis osrodek w którym bedzie miał dyscypline, jesli chcesz go uratowac to to jest jedyne wyjscie

Gość klaudia..38
Mam umieścić moje dziecko w jakimś ośrodku? Przecież on nie jest jakimś krryminalistą :( To tylko zagubiony chłopak.

Gość gość
ales Ty miekka baba, moja znajoma tez była taka miekka i teraz jej synus jest juz zwykłym cpunem i mieszka na ulicy. Twoja decyzja, z dzieckiem trzeba krótko, sadzisz ze cos wskórasz z 17 latkiem czuła gadka?? Juz dostałas w pysk i zacznij sie przyzwyczajac

Gość gość
to kolejne prowo pijaka 22

Gość klaudia..38
to nie jest prowo :(

Gość klaudia..38
Yh.... zrobię mu obiad i napiszę smsa, żeby wracał do domu, bo musimy porozmawiać.

Gość klaudia..38
Dodatkowo nieraz mnie obmacuje...

Gość gość
Jest, jest.Nie ciągnij już tego prowo dalej. Wymyśla coś bardziej chwytliwego.

Gość gość
Zapisz się na boks.Jak jeszcze raz taka sytuacja będzie miała miejsce, wyprowadź lewy prosty , pracuj nad gardą. Jak dobrze wyprowadzisz cios, to się Michaś nauczy ,że nie wolno bić kobiet.

Gość gość
zobacz film -ballada o Januszku-taki los cie czeka jak nie zmadrzejesz,tyle w temacie.